Vizorüme taş gelip bir oyuk oluşturduğunu bilirim ben. Çok çok pişik olmadıkça da vizor kapalı kullanırım hep.
Vizorüme taş gelip bir oyuk oluşturduğunu bilirim ben. Çok çok pişik olmadıkça da vizor kapalı kullanırım hep.
çok sefer tehlike atlatmıştım. gözüme eşşek arısı çarptı, kıpkırmızı olmuştu gözüm, kulağımın oraya bi haşarat girmiştim parmağımla parçaladım, arabadan çakıl fırladı filan ama bu olayda kanım dondu resmen. bir an ya gözüme gelseydi diye düşündüm. düşünün hiç aklınızın ucundan geçmeyecek bir anda kör oluyosunuz.
gerçi motosikletlede alakası yok bunun, kaldırımda yürüyen herhangi birinede isabet edebilirdi, belki bana gelmese hakkatende isabet edicekti. kader denen şey varya ona engel olamıyoruz işte
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
duyduğum bi rivayete göre otoyolda 240 ile giden bi reacing kullanıcısı karşıdan ona doru gelen bi arıyla çarpışmış arı adamın boğazını delip geçmiş sorasını biliyorsunuz zaten allah rahmet eylesin çok etkilenmiştim yani kask takmakla olmuyor boyun bölgenizide kapatmalısınız
geçmiş olsun.. zaten bu börtü böcek te müthiş yanma yapıyor. kapalı sürmek lazım ..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
buyuk geçmiş olsun
gecenlerde 3 defa uzun yol yaptık agv v.rossi kask mı taktım vizör hep kapalı idi ufak tefek çizikler vardı normalde ama yoldA mermi edası ile çat çut gelen nesneler sayesinde şuan çok cizik var neler neler geldi 2 tane taş izi var sanki tornavida izi allah korusun çok korkunç bir olay olan vizöre ve benim butçeye olucak ama canımız sağ oluduktan sonrası problem değil
Geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş
Park yerimden çıkmıştım, şöyle gaz vereyim 2 ye atmadan vizörü kapatırım diyordum ki, hooop içeri arı girdi ve girmesiyle gözümün altından sokması bir oldu. Kendimi kenara zor attım. Vizörü kapatma fırsatı bile vermedi. Hareketten önce kapatmak lazımmış.
Uzun yolda basen çat çut diye böcekler çarpıyorki vizöre sanki çakıl taşı. Sert kabuklu hayvanlar bular , kör ederler adamı valla.
modifiye edilmiş dediğim gibi bi rivayete göre ama mantıklı olabilir çünkü bugun reacingle 240 km az bi hız değil ben 90 la giderken bikere parmağıma çarmpıştı oturup çocuk gibi ağlıcaktım az kalsın bide boyun kemik fazla olmayan bi bölge damarlardan ve ince deriden oluşuyor bence olmıyacak bişey değil şans işi bu bugun 50 kişinin başına gelir böle bişey 1 kişi ölür bilemeyiz
Vizörde çok çizik olması görüşü olumsuz etkiler, yola odaklanmayı zorlaştırır. Bunun çaresi vizörü değiştirmektir. Öte yandan vizör tam veya kısmen açıkken zayıf ihtimalle de olsa böcek, mıcır, patlatılan şişenin kapağı bize tehlikeli anlar yaşatır. Bahar aylarında uzun yolda vizörün böcek ve sinek ölüleriyle kaplandığı, bunları her molada temizlemek zorunda kaldığım çok olmuştur. Emniyet için vizör kapalı olmalı. Güzel sürüşler.
Ben, ne yalan söyleyeyim, şehir içinde vizör kapalı kullanamıyorum. Ama optik gözlük kullanıyorum, camlarım da kırılmaz derecede kalın
Gözlük kullanmayanlar için balistik, kurşun geçirmez güneş gözlükleri ya da gogle tarzı gözlükler çözüm olabilir
http://www.motorla.co
izmir yolunda geçen kamyonun fırlattığı taş wv polo classic'imizin ön camında fındık büyüklüğünde bir çatlak oluşturmuştu.
çin malı kask kullanırken vizörün kalitesizliğinden dolayı açık gidiyordum , karşı arabadan gelen izmarit kaskı sıyırmadan önce.gözüme ateşin girdiğini düşündüm ve hey ne yapıyorsun sen dedim (m.s. 2009internetten alışverişin keşfi )
ayrıca bir abimizin paylaşımıdır buraya konu açmıştı.sağ gözüne ne olduğu belli olmayan bir metal parçası girmiş.küçük bir operasyonla çıkartmışlar ancak 1 gün kadar gözünü açamamış.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)