Akşam eve gidemiyicem .... yardım lütfen
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar dün aksam benzin aldım bu sabah 20 km yaptıktan sonra motorda tıtreme meydana geldı sızce bı alakası varmıdır benzınle yoksa baska bı sebepmı vardır
yardımcı olursanız cok sevınırım
herkese hayırlı aksamlar
eve gitmek istiyorum bu aksam saka bı yana zarar verırımı benzın bu arada bp den aldım
Reklamlar
-
eyübcüm karbüratöre pislik gelmiş olabilir motor boştayken biraz gaz ver.. eksozdan nasıl bir ses geldiğine bak, kesik mi geliyor eğer pislikse tıkanmaz inşallah tıkanırda stop ederse iş açar biraz.. umarım ciddi bişey yoktur..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Selam arkadaşım, aynen bende 2 gün önce PO'dan benzin aldım motorun çalışması değişti. Benzinle alakası olabilir.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
-
KyCd adlı üyeden alıntı
eyübcüm karbüratöre pislik gelmiş olabilir motor boştayken biraz gaz ver.. eksozdan nasıl bir ses geldiğine bak, kesik mi geliyor eğer pislikse tıkanmaz inşallah tıkanırda stop ederse iş açar biraz.. umarım ciddi bişey yoktur..
insallah stop etmez dıyorum ozaman cok sagol kardesım bırazdan denıyıcem bosa takıp gazlamayı bısı cıkmazsa yanı stop fılan olmazsa rahatmıyımdır ? :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 PM ----------
kaaha adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşım, aynen bende 2 gün önce PO'dan benzin aldım motorun çalışması değişti. Benzinle alakası olabilir.
valla kardesım bakıcaz artık eger benzındense napıcaz sen naptın bu arada ?
-
bende benzin aldıktan sonra motor titremeye, gaz yememeye başladı. karbüratörü söktüm, 3 gün uğraştım ama meğersem buji başlığının fişleri çıkmış
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bende benzin aldıktan sonra motor titremeye, gaz yememeye başladı. karbüratörü söktüm, 3 gün uğraştım ama meğersem buji başlığının fişleri çıkmış
arkadaşım az önce başıma geldi bu dediğin olay motorum daha yeni 1oo km de birden kesildi gaz yemiyodu çalıştırdım çalışmadı neyse bekledim biraz şimdi olduğu yerde çalıştırdım tıkır tıkır eve gidicem korkuyorum valla
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
-
okudukca bende motorumdan şüphe duyacam iyimi en iyisi okumamak
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
-
-
avatarımdaki kedide cok datlu maşallah
-
-
trhakan adlı üyeden alıntı
benıde güldürdün allah senide güldürsün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 PM ----------
yarın gidimde ehlıyetmı alıym rahatlıyım bari
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 PM ----------
3 te gel dedilerdi sabahtan gidim görmemiş gibi
ah kardeşim darısı başıma bu ayın 24 unde benimde sınavım var sabırsızlanıyorum almak için
-
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Yakın olsaydınız benim dükkanda yerdik ben dükkanda maruz kaldım
Not :Balık Ve Izgara Salonu
Aman abi
yer nerde senin yola cıkacaklar dikkat etsin yagmur gelebilir
-
Yakın olsaydınız benim dükkanda yerdik ben dükkanda maruz kaldım
Not :Balık Ve Izgara Salonu
Aman abi
güzergah sefaköy-avcılar uyarmı ?
-
eyüb adlı üyeden alıntı
ah kardeşim darısı başıma bu ayın 24 unde benimde sınavım var sabırsızlanıyorum almak için
sende 32 sin heralde kart olduk yeni aklımıza geldi
-
-
-
eyüb adlı üyeden alıntı
kış kış kış kış
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
1 ay Önceye kadar Büyükçekmecedeydimde
Şimdi Aydın Didim uyması çok zor
ooo valla henüz okadar tecrübeli değilim yaz inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
kış kış kış kış
şimdik deniyicem çalışıcakmı diye çalışırsa abi yakandayım yapışırım sanaa haberin olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler