Yağ ile ilgili iki sorum var
Reklamlar
-
gazozun asidi kacmasin diye şöyle yaparim, Şiseyi kapagi acikken sıkarım, gazoz sisenin agzina dayanincada kapagi guzelce kapatirim. Motor yagi kutusuna da bunu yap, hava ile temasini kes. Gayet guzel kullanirsin sorun olmaz.
SKT kutunun biyerlerinde yaziyorsa hali ile vardir.
Ornegin kullandigim silah yaginda der ki, raf omru 3 yildir, kutu acildiktan sonraki SKT 1 yildir. Uretim tarihi parti no ile aynidir..... İlla kutuda tarih arama, bu sekilde aciklamada olabilir.
Reklamlar
-
zapalka adlı üyeden alıntı
konunun üzerinden epey geçmiş, hortlatıyorum.
motosiklet yağının son kullanma tarihi var mıdır ?
Yukarıda yazılmış, açılan yağ hemen kullanmak lazım özelliğini yitirir.
2lt yağ aldık, motor 1.5 lt alıyor. yarım litre çöpe mi gidecek şimdi ?
3 ay sonra 1lt daha alsak 1.5'a tamamlayıp kullanamaz mıyız ?
oksijenle temas etmeye başladığı an ömrüde kısalmaya başlar, bu yüzden son kullanma tarihi yazmasa da açıldıktan sonra kısa sürede kullanılması gerekiyor. Fakat 3 ayda sorun olacağını sanmıyorum.
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
oksijenle temas etmeye başladığı an ömrüde kısalmaya başlar, bu yüzden son kullanma tarihi yazmasa da açıldıktan sonra kısa sürede kullanılması gerekiyor. Fakat 3 ayda sorun olacağını sanmıyorum.
usdad, blog nasil gidiyor. gv250 nin ecu yazilimini bir sekilde çozdum, linux tabanli cikti ama asal simetrik kodlama var Onuda cozunce hata tespitini 4 gb lik bir usb ve pc baglantisiyla halledicez. hyo gv250 kullanicilarina mujde olsun. Yok su hata yok bu hata isi bitiyo, hangi sensorden hata varsa zart diye cikicak. Alicaksin yenisini takicaksin kendi kendine.. Yetenegin yiyorsa tabi...
-
BLUERAY adlı üyeden alıntı
usdad, blog nasil gidiyor. gv250 nin ecu yazilimini bir sekilde çozdum, linux tabanli cikti ama asal simetrik kodlama var Onuda cozunce hata tespitini 4 gb lik bir usb ve pc baglantisiyla halledicez. hyo gv250 kullanicilarina mujde olsun. Yok su hata yok bu hata isi bitiyo, hangi sensorden hata varsa zart diye cikicak. Alicaksin yenisini takicaksin kendi kendine.. Yetenegin yiyorsa tabi...
Merhaba, blog duruyor arada yeni birşeyler olursa ekliyorum. Soruları yanıtlıyorum, kendi motorumu sattım bazı sebeplerden dolayı o yüzden eskisi gibi ilgilenmiyorum pek.
-
Acilmis motor yaginin 6 ay omru vardir. Ureticilerin lafi boyledir. 6 ay icinde tuketin o kutudagi yagi. Bu noktadan sonra baz yag ile katki maddeleri ayrismaya baslar.
Taze sikma portakal suyu gibi dusunun. Ilk 3 gun buzdolabinda tutup icerseniz sikinti yok. 20 gun sonra icin bakalim onu nasil oluyor.
Oha cok guzel anlattim.
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
Merhaba, blog duruyor arada yeni birşeyler olursa ekliyorum. Soruları yanıtlıyorum, kendi motorumu sattım bazı sebeplerden dolayı o yüzden eskisi gibi ilgilenmiyorum pek.
valla bende malum bel fitigi var gv250 olmadi doktorum da eski motorcu, olmaz dedi. ama hala aşkimdir. İnazuma aldim agabeyim iyi para verdi ona sattim. Simdi mahalle bakkal carsi pazar ex aşkim kuba filinta ile geziyorum. Galiba yine inazuma alicam. Ancak hyo ya takintim var. çözücem her derdini.. yemişim koreliyi, derman bizde kardesim😂😂😂
umarim o sebep ailevi yada saglik degildir. Geri kalan ne varsa zamanla duzeliyor...emin ol duzeliyor..
-
valla bende malum bel fitigi var gv250 olmadi doktorum da eski motorcu, olmaz dedi. ama hala aşkimdir. İnazuma aldim agabeyim iyi para verdi ona sattim. Simdi mahalle bakkal carsi pazar ex aşkim kuba filinta ile geziyorum. Galiba yine inazuma alicam. Ancak hyo ya takintim var. çözücem her derdini.. yemişim koreliyi, derman bizde kardesim
umarim o sebep ailevi yada saglik degildir. Geri kalan ne varsa zamanla duzeliyor...emin ol duzeliyor..
iyi dileklerin için teşekkürler abi, sağlık veya ailevi değil şükür ki, maddi sıkıntılardan dolayı
bende inazuma planlıyorum, mayıs ayı gibi, sende eski kullanıcısıysan alacağım zaman sana danışmak isterim. Bu arada gv 250 ile bel sıkıntısı yaşayacağına inanıyorum çünkü yapısı itibari ile tüm ağırlık bele yükleniyor.
-
bel problemini yürekçe üstad anlatmisti, onun deneyimi ile doktoruma danistim, oda asla olmaz dedi. ustune inazuma aldim. Tam bir safa pezosu olarak cok memnundum. Dedigin gibi istanbuldan uygun satici bulursan kapim her daim acik, odan, yatagin hazir. Senin gibi gönlü güzel özü sözü bir kardeşimi ailemle beraber misafir etmekten sevinç duyarim. Elimden gelen her destegi veririm.
-
kitapcıkta aynen söyle yazıyor benim hangi yağı almam gerekiyor link verir misiniz
Tavsiye edilen ya¤
Honda ‘‘4-ZAMANLI MOTOS‹KLET
YA⁄I” ya da eflde¤eri.Motosikletinizin ya¤ katk› maddelerine ihtiyac›
yoktur. Tavsiye edilen ya¤› kullan›n.
Grafitli ya da molibdenum katk›l› ya¤ kullanmay›n.
Debriyaj›n çal›flmas›n› olumsuz yönde etkileyebilir.
Kutusunda enerji tasarruflu yazan API SH ya da
daha yüksek ya¤lar› kullanmay›n.
Ya¤lamay› ve debriyaj performans›n› olumsuz
flekilde etkileyebilirler.
TAVS‹YE ED‹LMEZ UYGUN
Deterjans›z, bitkisel ya da hintya¤› bazl› yar›fl
ya¤lar›n› kullanmay›n.
-
01 Aralık 2017, 00:08
motosikletler icin uretilmis 10/40 iyi kalite, bilinen marka yag kullan diyor, kizartma yagi, magnatek oto yagi, disli yagi, endustriyel makine yagi falan koyma diyor.
-
01 Aralık 2017, 00:14
motosikletler icin uretilmis 10/40 iyi kalite, bilinen marka yag kullan diyor, kizartma yagi, magnatek oto yagi, disli yagi, endustriyel makine yagi falan koyma diyor.
10w-30 yazıyor 10w40 kullansam sorun olur mu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler