ya abi bizde bindik molibelete daha sora scooter a geçtim asya 150 t 19 a bana mercedes gibi geliyor hani kötülencek bi yanı yok gibi aldığımdan beri 2 bin km yaptım inan tık demedi ben adam gibi kulanıyorum ama bazıları alıyor çin malı amaaan çin malı dır ucuz dur die hor kullanıyor sora bozuluncada lanet olsun böle motora diyor ama kalkıpta 6 7 milyara japon alınca çukur olan yoldan geri dönüyor bu işler böledir evet farkındayım şu ana kadar uzun süreli bi japıon marka kullanmadım ama kullandığım zamanda çinlilere bidaha asla binmicem biliyorum ama şuan biniyorum motor alıncaya kadar da uzun süreli bi japon kullanmak istemiyorum şuan iyiyim ama ne olur abi biraz daha hassas olun bu konularda ben daha yeniyim 1,5 msenedir kullanıyorum ama 1,5 senden beri motor manyağı oldum bi motor görünce cinsini cc sini markasını hepsini sölüyorum arkadaşlarım artık motor konusu açınca kaçıyorlar benden ben bunu hep sürücem ilerde zengin olursam mutlaka garajımda hafta sonları gezmek için bi motosikletim olucak bu böle gidecek ama şimdi ufaktan başladık yol alıyoruz bugun kimse ilk başlangıç olarak ybr ile başlayamaz var başlayanlar ama ben başlayamam maddi imkanım yok ama yeri gelince de iyi motora binicem ben şuan scooter a biniyorsam mobilete binen bi adamla dalga geçmem çünkü bende oralardan geliyorum