Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Bıktım Jinlun dan

REKLAM ALANI
    chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    ya abi bizde bindik molibelete daha sora scooter a geçtim asya 150 t 19 a bana mercedes gibi geliyor hani kötülencek bi yanı yok gibi aldığımdan beri 2 bin km yaptım inan tık demedi ben adam gibi kulanıyorum ama bazıları alıyor çin malı amaaan çin malı dır ucuz dur die hor kullanıyor sora bozuluncada lanet olsun böle motora diyor ama kalkıpta 6 7 milyara japon alınca çukur olan yoldan geri dönüyor bu işler böledir evet farkındayım şu ana kadar uzun süreli bi japıon marka kullanmadım ama kullandığım zamanda çinlilere bidaha asla binmicem biliyorum ama şuan biniyorum motor alıncaya kadar da uzun süreli bi japon kullanmak istemiyorum şuan iyiyim ama ne olur abi biraz daha hassas olun bu konularda ben daha yeniyim 1,5 msenedir kullanıyorum ama 1,5 senden beri motor manyağı oldum bi motor görünce cinsini cc sini markasını hepsini sölüyorum arkadaşlarım artık motor konusu açınca kaçıyorlar benden ben bunu hep sürücem ilerde zengin olursam mutlaka garajımda hafta sonları gezmek için bi motosikletim olucak bu böle gidecek ama şimdi ufaktan başladık yol alıyoruz bugun kimse ilk başlangıç olarak ybr ile başlayamaz var başlayanlar ama ben başlayamam maddi imkanım yok ama yeri gelince de iyi motora binicem ben şuan scooter a biniyorsam mobilete binen bi adamla dalga geçmem çünkü bende oralardan geliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı chopper_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abi bizde bindik molibelete daha sora scooter a geçtim asya 150 t 19 a bana mercedes gibi geliyor hani kötülencek bi yanı yok gibi aldığımdan beri 2 bin km yaptım inan tık demedi ben adam gibi kulanıyorum ama bazıları alıyor çin malı amaaan çin malı dır ucuz dur die hor kullanıyor sora bozuluncada lanet olsun böle motora diyor ama kalkıpta 6 7 milyara japon alınca çukur olan yoldan geri dönüyor bu işler böledir evet farkındayım şu ana kadar uzun süreli bi japıon marka kullanmadım ama kullandığım zamanda çinlilere bidaha asla binmicem biliyorum ama şuan biniyorum motor alıncaya kadar da uzun süreli bi japon kullanmak istemiyorum şuan iyiyim ama ne olur abi biraz daha hassas olun bu konularda ben daha yeniyim 1,5 msenedir kullanıyorum ama 1,5 senden beri motor manyağı oldum bi motor görünce cinsini cc sini markasını hepsini sölüyorum arkadaşlarım artık motor konusu açınca kaçıyorlar benden ben bunu hep sürücem ilerde zengin olursam mutlaka garajımda hafta sonları gezmek için bi motosikletim olucak bu böle gidecek ama şimdi ufaktan başladık yol alıyoruz bugun kimse ilk başlangıç olarak ybr ile başlayamaz var başlayanlar ama ben başlayamam maddi imkanım yok ama yeri gelince de iyi motora binicem ben şuan scooter a biniyorsam mobilete binen bi adamla dalga geçmem çünkü bende oralardan geliyorum
    Ya arkadaş bu konular sürekli belli peryotlarla tekrarlanır evden hanımından işte patronundan fırça yiyen burda silkelenir değmez pek takma rahat ol..

chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    olsun sitres atıyoruz ama ben silkelenmiyorum cddiyim

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    olsun sitres atıyoruz ama ben silkelenmiyorum cddiyim
    Boşverr işin aslı ne kadar ekmek o kadar köftedir ego tatmin ediyor çoğu boşverr... Salla gitsin...En kötü sıkıntında bu olsun burda..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bak tekrarlıyorum...senin çinçon veya her ne iki tekerse bizim şerefimizdir gurur kaynağımızdır...ne mutlu bir motorun olduğu için...ben kayınpederim görmesin diye arka mahalelerden giden arkak sokaklardan giden bir adamdım ...utandığımdan değilde nişan döneminde bir kere ya damat bunla sen beni utandırıyosun deyince mobilet dönemine son verdim...yani ben nerelerden geldiğimi bilirim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok haklısınız ....
    Ama ben akıllandım,gittim "iki" japon aldım...
    Demekki tamirciler öpe öpe akıllandırdı seni !!!
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak tekrarlıyorum...senin çinçon veya her ne iki tekerse bizim şerefimizdir gurur kaynağımızdır...ne mutlu bir motorun olduğu için...ben kayınpederim görmesin diye arka mahalelerden giden arkak sokaklardan giden bir adamdım ...utandığımdan değilde nişan döneminde bir kere ya damat bunla sen beni utandırıyosun deyince mobilet dönemine son verdim...yani ben nerelerden geldiğimi bilirim...
    Madem o durumlardan bu durumlara geldiniz, o zaman geldiğiniz yeri unutmayınız ya da tekrar oraya dönme ihtimalinizi!

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ALLAH ALLAH utanacak ne varmış !!!
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    görüyorum ki hala fakiriz edebiyatı devam ediyor.
    okuduğunuzu anlamaya başladığınız gün muhatap olmaya başlayabiliriz tekrardan

usluba bak hizaya gel:
    Alıntı _ferkan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demekki tamirciler öpe öpe akıllandırdı seni !!!
    demek ki sen de öpülmekten hoşlanıyorsun ki hala aynı kafadasın

nedir bu kabadayılığın sırrı, sanal ortam mı?

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    [QUOTE=nankör;1823137]Zamanında "tamirci abiler sizi de çok öpmüşler anlaşılan " öpüle öpüle akıl verecek duruma gelmişsiniz ...[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------

'TİGERMBZ' bu arkadaşın yaptığı ney peki ????Okumadan anlamadan son sayfada ne gördüyseniz atlıyorsunuz hemen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 AM ----------

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görüyorum ki hala fakiriz edebiyatı devam ediyor.
    okuduğunuzu anlamaya başladığınız gün muhatap olmaya başlayabiliriz tekrardan

usluba bak hizaya gel:

demek ki sen de öpülmekten hoşlanıyorsun ki hala aynı kafadasın

nedir bu kabadayılığın sırrı, sanal ortam mı?
    Hangi hizaya gelelim?Nerde bu hiza? adresi varmı?

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Konu fazlasıyla amacı dışına çıkmıştır.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler