Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Bıktım Jinlun dan

REKLAM ALANI
    necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Arkadaşlar,öğrendiğim kadarıyla çinde her model motosikletin fiyat olarak 3 versiyonu bulunmakta.Örneğin;150-300-500 dolar gibi.Dışarıdan bakıldığında birbirinin aynısı gibi görünen motosikletler,malzeme,işçilik ve kalite bakımından ise çok farklılar.
    Şimdi bizim kurnaz ithalatçımız gidiyor çine ve bu 150 dolarlık olanlardan XXX markasıda yazdırarak ithal ediyor.Aslında çin hep kötü mal yapmıyor.Bizim ithalatçımız kötüsünü getiriyor.Örneğin YBR de çinde yapılıyor ama daha kaliteli malzeme ile.
    Yani çinlilere küfretmeden önce ithalatçıyı bulup ona küfretmek lazım geliyor.
    Şimdi moderatör abi bana yine kızacak ve bu yazımı silecek yine
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 PM ----------
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    150 cc Chopper
    Benim derdim birşeyleri kötülemek değilki, ucuz etin yahnisinden bahsettim. Sadece benim gibi yeni birileri olursa şayet ucuz falan demesinler uzak durmaya biraz daha birikim yapmaya sabretsinler. Ama bi yönde benim içinde tecrübe oluyor. Aynı masrafları honda suzikide faln yapsam iflas ederdim galiba..
    [B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]

zihni05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Cxm 250A
    Benim makina maşşalah 3yıl oldu taş gibi bu yüzden Keewayimi çook seviyorum;)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı dragstar. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malı motorların diğer motorlara japon italyan alman malarına mallarına göre kıyası yapılamaz aralarındaki fark bence çinmalları hırpalama tölaransı tanımıyor kullanım hatasını affetmiyor düzgün limitlerini zorlamadan kullanmada ideal motor.diğer markalarda malzeme sağlam olduğu için hırpalanmaya kullanım hatasına birazdaha müsemaha gösteribiliyor .yanlız hata yapıldığı zaman bozulmayan motor yoktur.kesinlikle bozulurlar biri hemen diğeri zaman alır.
    güzel yorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı dragstar. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malı motorların diğer motorlara japon italyan alman malarına mallarına göre kıyası yapılamaz aralarındaki fark bence çinmalları hırpalama tölaransı tanımıyor kullanım hatasını affetmiyor düzgün limitlerini zorlamadan kullanmada ideal motor.diğer markalarda malzeme sağlam olduğu için hırpalanmaya kullanım hatasına birazdaha müsemaha gösteribiliyor .yanlız hata yapıldığı zaman bozulmayan motor yoktur.kesinlikle bozulurlar biri hemen diğeri zaman alır.
    Kesinlikle katılıyorum...

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,öğrendiğim kadarıyla çinde her model motosikletin fiyat olarak 3 versiyonu bulunmakta.Örneğin;150-300-500 dolar gibi.Dışarıdan bakıldığında birbirinin aynısı gibi görünen motosikletler,malzeme,işçilik ve kalite bakımından ise çok farklılar.
    Şimdi bizim kurnaz ithalatçımız gidiyor çine ve bu 150 dolarlık olanlardan XXX markasıda yazdırarak ithal ediyor.Aslında çin hep kötü mal yapmıyor.Bizim ithalatçımız kötüsünü getiriyor.Örneğin YBR de çinde yapılıyor ama daha kaliteli malzeme ile.
    Yani çinlilere küfretmeden önce ithalatçıyı bulup ona küfretmek lazım geliyor.
    Şimdi moderatör abi bana yine kızacak ve bu yazımı silecek yine
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 PM ----------
    En doğrusu bu..

Motosikleti
    istiorum ama param yok :( Babamın bile cygnusu var
    Valla bende vaardı bi ara jinlun teker bile yapıyodu
    BeNDe RaCiNG iSTiYoRuM aMa KiMSe eLiNi uZaTMıYo :pale::pale::pale:

Nipp10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    91 Honda CG 125
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

motor yaptırmadın yani
    91 model CG 125. 200.000 i geçti çoktan. Değişen bir iki aksesuar ve silindir kapağı. Yola devam 30.000 de motor mi iner yahu ?
    тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas

chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru 3 kere bozulan ağlamaz...

taam taam son şakaydı bu...
    yaklaşık 1 senedir bu forumdayım şu son zamanlardaki davranışların çok dikkatimi çekti benden büyüksün ben 18 yaşındayım ama kusura bakma abi sana biraz nasiat vericem çünkü itiyacın var
    dalga geçiyorsun
    altındaki motor iyi diye küçümsüyorsun
    belki ekonomik durumun iyidir iyi olmayanlar ne yapsın borç harç gitsin 5 6 milyara japonmu alsın bi çok kişi bugun çin malı kıllanııyor ve motosiklete saygı arttı eskiden bizim mahallede 1 tane motor yoktu şimdi 10 tane var ben japonla çini kıaslamıyorum altındaki motor bütün çinlilerden iyidir ama paramız yok abi ne yapalım çine yetiyor paramız sen gittin kendine bakkaldan en iiyi (cocacola) içeceği aldın benim param azdı benimde param kötü bi markaya yetti ama yinede aldım çünkü canım istemişti sora benim midem bulandı hastaneye kaldırıldım sorada sen geldin benimle dalga geçtin peki benim param olsaydı ben dandik bişey alırmıydım almazdım peki senin paran var diye iyi bişey aldın dalga geçmen ya da küçük düşürmen gerekiyormu adam konu açmış senin konuyla hiç bi alakan yok gereksiz bi geyik yapıyorsun kusura bakam ama tok açın halinden anlamaz
    benim motorum çin malı bigün benimde japon malı bi motorum olcak ama bana motoru sevdiren şuanki çin malı ayrı bi önemi olucak çünkü ilk motorum olcak gönül isterki herkes japon kullansın ama olmayınca olmuyor sizin bu yaptığınız çin mallarını çin motoru kullanıcılarını küçümsemeniz trafikte arabaların motorlara yaptığı şey ile eşittir

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    dostum sen 1. vites gaz kapatıp mı gidiyorsun yoksa depoya etanol tiner fln mı koyuyorsun?bendede 2005 jinlun 150 var ve karlı havada dahi kullanıyorum 11.000 km ye geliyor ama gaz teli kopmasından başka masraf yapmadım yani 5 tl.japon da kullandım çinde burda bi başlarsam japonların yaptıgı arızaları anlatmaya ne klavye dayanır ne sayfa.3.000 de 2008 R6 var 3 km ötede yatıyor kol çıkardı fabriaksyon bi sorun mesela.sana tavsiye;gittiğin usta çok önemli,bu işte okadar adi insanlar var ki gidersin onu bunu değiştirdim der ama sadece aynı parçayı söker temizler takar yada elindeki bozuk parçayı takar yollar.ayrıca eğer motosiklet kullanıyorsan anlamanda lazım,basit şeylere müdahele edebilmen en azından yağını filtreni değiştirebilmen lazım.

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum sen 1. vites gaz kapatıp mı gidiyorsun yoksa depoya etanol tiner fln mı koyuyorsun?bendede 2005 jinlun 150 var ve karlı havada dahi kullanıyorum 11.000 km ye geliyor ama gaz teli kopmasından başka masraf yapmadım yani 5 tl.japon da kullandım çinde burda bi başlarsam japonların yaptıgı arızaları anlatmaya ne klavye dayanır ne sayfa.3.000 de 2008 R6 var 3 km ötede yatıyor kol çıkardı fabriaksyon bi sorun mesela.sana tavsiye;gittiğin usta çok önemli,bu işte okadar adi insanlar var ki gidersin onu bunu değiştirdim der ama sadece aynı parçayı söker temizler takar yada elindeki bozuk parçayı takar yollar.ayrıca eğer motosiklet kullanıyorsan anlamanda lazım,basit şeylere müdahele edebilmen en azından yağını filtreni değiştirebilmen lazım.
    Aynen katılıyorum arkadaşaBak bende acemiydim bu motorda attım acemiliğimi ama ne motor bozuldu ne şanzıman dağıldı ne başka bişey heç yatırmadım bilem Ama birinci viteste titremesi beni uyuz ediyor 3.cü viteste kendime zor geliyom
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı chopper_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 1 senedir bu forumdayım şu son zamanlardaki davranışların çok dikkatimi çekti benden büyüksün ben 18 yaşındayım ama kusura bakma abi sana biraz nasiat vericem çünkü itiyacın var
    dalga geçiyorsun
    altındaki motor iyi diye küçümsüyorsun
    belki ekonomik durumun iyidir iyi olmayanlar ne yapsın borç harç gitsin 5 6 milyara japonmu alsın bi çok kişi bugun çin malı kıllanııyor ve motosiklete saygı arttı eskiden bizim mahallede 1 tane motor yoktu şimdi 10 tane var ben japonla çini kıaslamıyorum altındaki motor bütün çinlilerden iyidir ama paramız yok abi ne yapalım çine yetiyor paramız sen gittin kendine bakkaldan en iiyi (cocacola) içeceği aldın benim param azdı benimde param kötü bi markaya yetti ama yinede aldım çünkü canım istemişti sora benim midem bulandı hastaneye kaldırıldım sorada sen geldin benimle dalga geçtin peki benim param olsaydı ben dandik bişey alırmıydım almazdım peki senin paran var diye iyi bişey aldın dalga geçmen ya da küçük düşürmen gerekiyormu adam konu açmış senin konuyla hiç bi alakan yok gereksiz bi geyik yapıyorsun kusura bakam ama tok açın halinden anlamaz
    benim motorum çin malı bigün benimde japon malı bi motorum olcak ama bana motoru sevdiren şuanki çin malı ayrı bi önemi olucak çünkü ilk motorum olcak gönül isterki herkes japon kullansın ama olmayınca olmuyor sizin bu yaptığınız çin mallarını çin motoru kullanıcılarını küçümsemeniz trafikte arabaların motorlara yaptığı şey ile eşittir
    canım kardeşim yanlış anlamışsın beni...son 1 yıl değilde son 4 yıla bakarsan eyvallah derdin...demek zorundada değilsin...ama her köyün bir delisi vardır..benide öyle idare etsen ...ya mete han abimizde böyle kırık bir abimiz desen olmazmı...

bak başa dönelim...bu forumdaki tanışma başlığından bile önceki ilk başlığımı yazayımmı...şöyleydi

Mondıal ve Asya Alacaklara Tarihi Çağrı...

kıyameti koparmıştım...aman almayın biz inceledik şöyle kötü böyle kötü..falan ...

2.konudada cbr 125cilere kafayı takmıştım...bu motora bu para verilirmi bisiklet gibi falan...düşün yani mevzu cbr 125lere bile pok attığım dönemler oldu...o zamanlar Motordelisi foroumunda mod vardı adını hatırlayamadığım beni attı siteden yıl 2005...huzuru bozuyor diye...yani olaylar kasıtlı olarak dğeil...kendimi bildim bileli bu elelştirileri yaptım yaparım...kişilerle alakalı olanlard anazım geçtiklerine ayrıca özel çalışırım...Kıltek bbaday vardı eskilerden onlara zamanında sağlam kitlemiştim...vs vs...

tok açın halinden anlamaz diyosun...ben şu anki şartylarımla asla bir cbf 150 alamam...mesela...4400 e çok para...elimdekinin kıymetini en azından biliyorum...düşünsene 3 yıldır aynı motora biniyorum halen keyif almaya çalışıyorum...amac bir yerden bir yere gitmek...senin makinaylada aynı şey benimkiyledede...farkı fiyatı azda olsa kalitesi...

bu forumu biraz keyifli hale getirmeye çalışmaktan ziyade ben bu makaradan keyif alıyorum desem iyidir...bende R1 olsaydı ve sen bana bu aley etmem yüzünden küfür bile etsen haklı görürsüm yapamazdım...bu büyük haksızlık adilik olurdu...ama kardeşim bendeki motorunda çapı ortada...cbf 150...neyle sidik yarıştıracamki...motorumun şu anki değeri 2000 tl...sence sizi hor görmek için çok farklı bir konumdamıyım...benimde kıçım açıkta emin ol...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı chopper_77 adlı üyeden alıntı
    çok zıpçıktı bir elemansın sen, başka bir konuda daha yapmıştın aynı boş tavırları.
    bilgisiz olduğun kadar tecrübesizsin de; bu sana küstah olma hakkı tanır mı? hayır tanımaz ama yaşadıkça şu veya bu şekilde öğreneceksin veya öğretecekler
    eleştirdiğin adam yaşın kadar motosiklete binmiş belki daha fazla.
    aç edebiyatı yapıyorsun ama konumuz motosiklet, yani yaşamsal bir ihtiyaç değil.

kaldı ki bugün 2.500 liraya iyi bir 2. el motor, 3500 liraya da ybr olmadı tvs gibi motorlar alınabiliyor. yani çok ucuz olmasa da iyi motorlar var piyasada.
    alacak arkadaşlar biraz daha dişlerini sıkacaklar, tezcanlılık yapmayacaklar.
    ilk motoru çin malı olan, ağzındaki diş kadar çin malı motoru çok iyi tanıyan, belki kaşındaki kıl kadar çin malı motoru gören bilen biri olarak diyorum ki:
    almayın, almayın, almayın.

hala alıyorsanız ozaman ağlamayın

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok zıpçıktı bir elemansın sen, başka bir konuda daha yapmıştın aynı boş tavırları.
    bilgisiz olduğun kadar tecrübesizsin de; bu sana küstah olma hakkı tanır mı? hayır tanımaz ama yaşadıkça şu veya bu şekilde öğreneceksin veya öğretecekler
    eleştirdiğin adam yaşın kadar motosiklete binmiş belki daha fazla.
    aç edebiyatı yapıyorsun ama konumuz motosiklet, yani yaşamsal bir ihtiyaç değil.

kaldı ki bugün 2.500 liraya iyi bir 2. el motor, 3500 liraya da ybr olmadı tvs gibi motorlar alınabiliyor. yani çok ucuz olmasa da iyi motorlar var piyasada.
    alacak arkadaşlar biraz daha dişlerini sıkacaklar, tezcanlılık yapmayacaklar.
    ilk motoru çin malı olan, ağzındaki diş kadar çin malı motoru çok iyi tanıyan, belki kaşındaki kıl kadar çin malı motoru gören bilen biri olarak diyorum ki:
    almayın, almayın, almayın.

hala alıyorsanız ozaman ağlamayın
    O dediğinden 1 kilo.Çin kulanıyorum çokta memnunum acemeiliğimi bile bu motorda attım hiç bir şeyi yok maşallah.Biraz sabredin iyisini alın diyosunuz ALLAH aşkına yapmayın şunu ybr,cbf,tvs tamam güzel motorlar ama tiplerinden kaybediyorlar.Ben şahsen onlara bineceğime çinli motoruma binerim arızasınada katlanırım.
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı _ferkan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O dediğinden 1 kilo.Çin kulanıyorum çokta memnunum acemeiliğimi bile bu motorda attım hiç bir şeyi yok maşallah.Biraz sabredin iyisini alın diyosunuz ALLAH aşkına yapmayın şunu ybr,cbf,tvs tamam güzel motorlar ama tiplerinden kaybediyorlar.Ben şahsen onlara bineceğime çinli motoruma binerim arızasınada katlanırım.
    tamamen kişisel tercihindir, kim karışır.
    ama bu kadar almayın diye direten insan varken alıp peşinden ağlayana da kendi düşen ağlamaz diyoruz.

Motosikleti
    Alıntı _ferkan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim en uyuz olduğum şey ne biliyormusun...bu benim tarzım çapır abii muhabbeti...hangi filmde gördün bilmiyorum ama ben o filmlerle büyüdüm ama yinede çapır kılıklı bir motüre gönül sarmadım...ha bak caracal veya bısan rodsıatr veya şimdi aklım agelen regal raptorları salydaın daha az sorun yaşardın belkide yaşamazdın...neden cincun diye sormak isterim...jınlun trye ilk geldiği günleri bilirim...çin modasıyla hızlı girdi ortama...ama şimdi kimbilir satışlar ne alemde...bitti yok oldular hepsi...ama siz 2005 lerden kalan bu kötü izleri halen takip ediyorsunuz...jınlun diye bir marka yokmuş gibi düşün...asla olmadı...yok öldü kardeşim...ceremesini neden sen çekesinki...ama seninde gözünde düşse o makinayı sahiplenecek biri hep olacak...bugün senin paran gidecek servise yarın başkasının...kim pes edecek bilmiyorum...

yani bir SON MÜŞTERİ hep olacak...en dandirik mobiletin bile bir alıcısı olduğunu düşünürsek jınlun 250 birilerine her zamna ganimet gibi gelecek ve onu canlı tutmak için parasını harcayacak...neden...motor sevdasına çapır sevdasına...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim en uyuz olduğum şey ne biliyormusun...bu benim tarzım çapır abii muhabbeti...hangi filmde gördün bilmiyorum ama ben o filmlerle büyüdüm ama yinede çapır kılıklı bir motüre gönül sarmadım...ha bak caracal veya bısan rodsıatr veya şimdi aklım agelen regal raptorları salydaın daha az sorun yaşardın belkide yaşamazdın...neden cincun diye sormak isterim...jınlun trye ilk geldiği günleri bilirim...çin modasıyla hızlı girdi ortama...ama şimdi kimbilir satışlar ne alemde...bitti yok oldular hepsi...ama siz 2005 lerden kalan bu kötü izleri halen takip ediyorsunuz...jınlun diye bir marka yokmuş gibi düşün...asla olmadı...yok öldü kardeşim...ceremesini neden sen çekesinki...ama seninde gözünde düşse o makinayı sahiplenecek biri hep olacak...bugün senin paran gidecek servise yarın başkasının...kim pes edecek bilmiyorum...

yani bir SON MÜŞTERİ hep olacak...en dandirik mobiletin bile bir alıcısı olduğunu düşünürsek jınlun 250 birilerine her zamna ganimet gibi gelecek ve onu canlı tutmak için parasını harcayacak...neden...motor sevdasına çapır sevdasına...
    mete yi sinirlendirmeyin......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

slamdunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial X-Treme Supermoto 250
    Aslında Türkiye'ye Çin malı (Çin'de üretilen Türk markaları demek daha doğru sanırım) motosikletlerin pazara girmesi daha çok Japon markalarının işine yaradı. Ucuz motosikletlerin piyasaya girmesi ile insanların motosiklet kullanımı arttı ve neredeyse her Çin malı motosiklet kullanan sonrasında Japona geçiş yaptı.

Çin mallarının Türkiyeye ilk geldiği ve popüler olduğu zamanlarda ben de ilk motosikletimi Asyamotordan almıştım. Ha her ne kadar param ucu ucuna yetse de motosikletin şeklinin de etkisi olmuştu tercihimde. Sonuç; tabiiki hüsran. Sabahları çalıştırana kadar kan ter içinde kaldığım, en küçük suda düşmemek için çabaladığım bir motosiklet.

Sonrasında 6 tane Japon ve 1 Kore malı motosiklet kullandım. 3 ü hariç hepsi de Çin malı motosikletler ile yakın fiyattalardı ve benim hiç yolda bırakmadılar.

Şimdi bunca şeyi neden yazdım kısmına gelirsek. Genç arkadaş yaşının kaldıramıyacağı (ki kaldıramamış da) deneyimden uzak bir yazı yazmış. Motosiklete ilk başlayanlar genelde bu işin ehli olan insanların sözünden çok şekle kanıyorlar. (Benim de zamanında yaptığım gibi) O zamanlar da bana YBR 125 al demişlerdi ama ben şeklini beğenmediğim için almam demiştim ama sonrasında CBF 150 almıştım ki çok da memnun olduğum bir motosikletti.

Bu konunun asıl amacı yanlışların yapılmasını engellemek ve ucuz etin yahnisinin nasıl olacağını yemeden önce söylemek. Kimse de paramız yok ondan Çinli alıyoruz bahanesiyle gelmesin bence. 3000 liraya sadece chopper tipinde olduğu için Jinlun alacağınıza 2. el temiz bir CBF150 veya YBR 125 alsaydınız demek hiç de dalga geçmek olmaz.

Bu işte kağıt üzerindeki özelliklerden çok deneyimler göz önünde bulundurmalıdır. Tabiiki her zaman saçma sapan kullanan veya saçma sapan yorumlar yapanlar çıkacaktır ama önemli olan genel görüşü öğrenebilmektir.

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete yi sinirlendirmeyin......
    sinirlenecek bir şey yok ortada...ama bu forum niye var...fikir kazanmak oluşturmak paylaşmak için...

adam ne alacağına karar vermiş veya almış çok umrumda olmaz...ama göre göre intihar eder gibide yürüyen bir hurdaya para verilmez...o makinaların sıfırına para vermiş olanların çoğu burada...herşeyin farkındalar...bizim cbf ybr ve apaçilere sırf kurye kebapcı motoru diye hor gözle bakıyorlar biliyorum...tipim değil demek zaten zevk beğeni işi...banane karışmam...ama paranız bu kadar çokmu derler...benim motor 3 yılda 3 kez arızalanmadı...hiçbir ybr edebiyen arızalanmaz demiyorum ama kaliteyi tartışmanında anlamı yok..

paranız yoksa tvs ybe cbf alın ...seçenek sunuyorum...tarzım çapır abicilerde regal raptor ve bısan rodsıtar(tek farkı az kaliteli olması) alırlarsa kaliteyi kalitesizden ayırabilirlerse çok mutlu olurum...

bu forumda 4 yıldır bunun için varım...az geyik az bu...adam bunu satıyor...yani danışmanlık şirketi kuruyor ...biz haybeye fikrimizi saçıyoruz bedava...isteyen alsın istemeyen cincun alsın...

Motosikleti
    150 cc Chopper
    Konu sapmaya mı başlamış ne
    [B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler