napalım inssan kendini tutamıyor her seferinde kol gibi giriyo ama alıştık bir dha keserse. bu sfer kendim takıcam sübaba ları:d
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Motosikleti: '95 F650
gültekin abiden alıntıdır.(nokta)
diyeceksiniz ki para meselesi o zaman bende şunu(ları) alıntı yapacağım ;
Sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır. (Sadi)
Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını ele geçiremezsin.
Sabır güzeldir, fakat yoksullarda olursa daha da güzel olur. Hadis-i Şerif (yoksul kelimesini fakirlik olarak algılamayın)
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Kardeşim bendede jinlun var bir sorunu yok ALLAHA şükür.Sen ne yaptında 3 kere motor bozuldu?,bozulmasına sebeb neydi? hangi parçalarda sorun yaşadın?
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Ben bu çin çonlar hakında bir şey biliyorum, ama söylemem
Moderatör abi kızıyo sonra
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Çin mallarının hepsini bir tutmak doğru değildir. Bakınız Zealsun şuana kadar hiç bir sorun çıkarmamıştır... jınlun da bir çin malıdır fakat balansör sistemi yoktur.. Titreşim çoktur ondan dolayı motorda çeşitli teknik arızalar oluşabiliyor...
çok doğru bence birazda meselenin bu boyutuna gelelim evet kardeş sen ne yaptın motorun bozuldu? Nerelerden arıza verdi,eğer bi yardımımızın dokunmasını istemek için bu topiği açtıysan bu doğrultuda biraz daha detay vermen lazım, yok çin menşeli motorları kötülemek için açtıysan bu konuyu şunu sen ve diğer çin düşmanları arkadaşlar ii bi anlayınki çin,japon,alman,italyan,amerikan,kore,vede aklınıza gelen her türlü marka sonuçta içimizdeki aşktan dolayı alınıyor ve kullanılıyor yani her ne ülkenin malını kullanırsak kullanalım SONUÇTA AYNI GEMİDEYİZ..
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
o alıntı kelimelerdi...sadece motörün adı değişti ...yani 3000 kmyi sorunsuz aşmanın bir anlamı olmadığına dikkat çekmek içindi...belasız sorunsuz geçti...bir kaç ufak kazayı kazadan sayıyorsan eyvallah...ne şasi yamuldu ne yan sanayi parçası vardır...ön balatası hariç alayı orjinal Honda çaynası...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ne var ulan bi yüzde yüz türk malı bir motor yapsalarda biz de çin alacağımıza onu alsak.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Arkadaşlar bir tek kişilik bir olay değilki bu. Benzer olayları yaşayan çok kişi var. Tamam çok usta bir sürücü değilim kabul ediyorum ama hor kullanmadım makineyi. Durup dururken sargı yandı. Ortaköyde bir motorcu buldum değiştirdi, bi dünya masraf sonra 4 gün sonra gece 1 de haliç köprüsünde kaldım ( sargı yı bağlayan motorcu elektrik aksamını dağıtmış ) komple elektrik sistemi değişti. bu olaydan bir hafta sonra motor teklemeye başladı bu sefer karbüratör değiştirdim. Tabi ben hiçbi halttan anlamadığım için motorcular ne diyorsa ona istinadenn güveniyorum. ( Yoksa Hatamı !) bu işlemlerde yapıldıkdan sonra motorcum yağını bujini kontrol et en az 5 ay masraf çıkarmaz dedi. hiç bir tıkırdı sorun yok iken haliç yokuşunu çıkıyordum tam edirnekapı metrobüs ün oraya geldim Cızzzzz diye bir ses acil sağ şerite geçtim sesi değişti makinenin. Nemiş siboblar gitmiş. o halde esenlere kadar ufak ufak geldim. Bu arada motoru devirsiz kullanmadım hiç zaten iki defa 110 a çıktım onuda geçmiyor zaten. çünkü bunun eti budu bu bununda farkındayım. Ama çin malı sağlam diyen demesin boşa en azından şimdilik demesin ))
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kanuni; bildiğim kadarıyla çin malı ama sağolsun yafruum beni hiç yolda bırakmadı.. keşke hepimizin durumu olsada bizde honda,kawasaki,suzukiye binebilsek ama şartlar işte yapcak bişey yok.. Geçmiş olsun diyelim..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Arkadaşlar konu açmayam benim seyhan 2002 çin mi yerlimi yerli biliyorum ama .. 70 binide aştı..
çin malı motorların diğer motorlara japon italyan alman malarına mallarına göre kıyası yapılamaz aralarındaki fark bence çinmalları hırpalama tölaransı tanımıyor kullanım hatasını affetmiyor düzgün limitlerini zorlamadan kullanmada ideal motor.diğer markalarda malzeme sağlam olduğu için hırpalanmaya kullanım hatasına birazdaha müsemaha gösteribiliyor .yanlız hata yapıldığı zaman bozulmayan motor yoktur.kesinlikle bozulurlar biri hemen diğeri zaman alır.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)