Yüklenmeyin arkadaslara bukadar yahu
Yüklenmeyin arkadaslara bukadar yahu
bende alıcaktım allahtan cocuk fıat kırmadı almadım
Benim taka 73 binde.. En son kadranı dağıttım..
metehan a malzeme çıktı yine
şu cin malı meselesi ise bence kullanımla alakalı düzgün kullandımı gidiyo, kötü kullandımı ağlıyo olay bu gibi.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
bizim mağazada çalışan arkadaşın keeway supershadow'u var (dı) sürekli uzun yolda zorladığından bahsediyordu, yani genelde max süratlerde 140-150 gibi gittiğini söylerdi, öyle güzel açmışki motoru şimdi gerçekten motoru açılıp bakılacak duruma geldi birşeylere zarar vermiş, motor çalışmıyor artık önce debiryaj da bir sorun oldu yapıldı sonra 5. vitesi bozuldu, 4. vitesle devam etti, sonra motor dayanamadı, bence altındaki motorun menşeini ederini bilip ona göre sürmek lazım...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Kardeşim adamların üzerlerine bu kadar yürümeyin!Sanki paraları vardıda gidip ucuz olsun diye çin malı mı aldılar!Bütçeleri neyi gerektiriyorsa o ölçüde motor sevgilerini yaşamaya çalışıyorlar belliki.Arkadaş anladığım kadarıyla bir acemilik yapmış ve almış eğer siz böyle yaparsanız adamın motor sürme aşkı gider, belki benim çin motorum yok olabilirdide bütçem neye elverirse onlar arasında seçim yapmak zorundayım.Bazen insanın elinde olmayan sebeplerden dolayı yolunu çizmek zorunda kalır bu gibi durumları düşünün, düşündükten sonrada karşınızdaki kişinin yerine kendinizi koyun ne hissedersiniz ne kadar kırılırsınız ona göre yorumlarınızı yapın bi zahmet...
dejavu herkese motoruyla mutluluklar dilerim...ben kendi motorumuda ti ye alacak olgunluk ve mizaca sahibim...karşı tarafa saygımız hep oldu...2 tekerlek olsun bizdendir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mete abiyi daha evvelinden 1-2 konudan tanıyorum en azından göz aşinalığım var nickine ama hem konuyu açan arkadaş hemde çin malı motor sahipleri bu konuyu okuduklarına pişman olduktan sonra ne anlamı var konu açmanın?Bişeyler yapılıyorsa güzel bi biçimde yapılmasından yanayım en azından karşımızdaki kişinin de bi motor tutukunu olduğunu unutmamak gerekir.Motoru çin malı diye hevesini tutkusunu kırdıktan sonra bence paylaşımların da yorumların da hiçbi anlamı yok...
zaten kendiside bıkmış usanmış bak ses etmiyor...
bence keyif almaya bak muhabbetten...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aman abim ne bu şiddet bu celal...! yakma abicim bana ver 1 lira da ben harcayım nolcak
Konu ile ilgisiz olan,genel olarak sadece aşağılama amacı güden mesajlar silinmiştir.
benim çinli daş gibi öyle kötülemişlerdiki mecbur kalmıştım çinli almaya ama şimdi çok memnunum çinlimden heryere gidip geliyorum valla
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
bnde çinli kullanıyorum süreki redlıne devşir kullanıyom bundan dolayıda 3 sefer sübabb kestri.dediğim gibi hata bende biliyorum.ama adam gibi binsem uzatmasam çok ozman bi sorunu olmuyor.ben haddinden fazla yükleniyorum ve bunun olması doğal
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)