Slm MT li dostlarMotoru yarın muayeneye götürüyorum sinyallarde sağ ve sol yanıyor ama parklar yanmıyor bir sorun çıkarmı sizce parka bakıyorlarmı ?MONDİAL 250 MCT nin flaşörü takmıştık ondanmı acaba?Bilgisi olan varmı?
Slm MT li dostlarMotoru yarın muayeneye götürüyorum sinyallarde sağ ve sol yanıyor ama parklar yanmıyor bir sorun çıkarmı sizce parka bakıyorlarmı ?MONDİAL 250 MCT nin flaşörü takmıştık ondanmı acaba?Bilgisi olan varmı?
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Park lambası yanmıyorsa vize vermezler.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
her yerine bakıyorlar..her şeyinle eksiksiz git bence...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bunu sorman bile garip,tabii ki ön-arka park dediğimiz kuyruk lambaların ile
frene basıldığında net yanan fren lambaların ve uzun kısa huzmeli kafa farın
sorunsuz yanacak,egzostun oynanmış ise veya değiştiysen direk desibelmet
re ile sesini ölçecekler ve eğer 80-85 desibelin üzeriyse geçemeyeceksin.
Bunlara ilaveten motor -şasi numaralarının oynanamamış ve net okunur olduğundan emin ol yoksa eziyet çekersin.(özellikle far ayarı)
Son olarak lastik diş derinliğini dijital ölçecekler ve eğer kritik değerin altındaysa vizelemiyorlar.Tabii ki geçerli ve koruyan adam gibi bir kask da
aranan şartlardan..
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
evet eksıksız gıt veya ılle 2.ye gıtcem dıyosan hıc bakım yaptırma orda zaten eksık olanları ogrenıyosun...
eksıklerını tamamla oyle gıt
Park lambalarının flaşörle alakası yoktur.Mpullerine,sigortasına ve kontak kaplolarına bak bence.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Tabiki bakılıyor artık eskisi gibi karadüzen yok eksikliklerini tamamlamadan gitmeni tavsiye etmem.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Başlık yanlış.Cehennem ne alaka.Eksiklikleri görmelerimi cehennem.
Kısa far ayarsızlığını bile hafif kusur diye geçiriyorlar.Senin lambaların yanmıyorsa onlar ne yapsın.
Hadi hayırlısı arıza tespitten sonra 1 ay içinde tamir edip para filan vermeden muayene yaptırabiliyorum dimi.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Muayene istanyonuna gitmeden önce , bir vergi dairesine gidin. plakanızda motorlu taşıt vergi borcu varsa ödeyip gidin. muayene istasyonlarında , bırakın çalışmayan ekipmanı ,vergi borcuna bile bakılıyor.
kesinlikle aprka bakaıolar ;)
işte buna dokunma !!!
10 gün önce yaptırdım,bırakın lambaları freni ruhsatta şae numarasının ilk 4 rakamı yazılmamış diye kusur buldular,tabi o sayfa bana 65 Tl ye mal oldu,
Amaaaaaaann hİç uğraşamıcam muayene filan.Askerlik geldi çattı satıyorum arkadaşlar hiç bir sorunu yoktur.Detaylı bilgi satılıklar topiğinde mevcuttur.(BU ARADA PARKLARIDA YAPTIRDIM KÜÇÜK Bİ SOKET ÇIKMIŞ )
Lambaların yanıp yanmadığından başka, far ayarına, lastiklere, frenlere, dörtlü flaşörlere, aklına ne gelirse. Ayrıca önceden vergi dairesinden Muayene Temiz Kağıdı al ki vergi veya ceza borcun olmadığını da görsünler.
ben gecenlerde yaptırdım en ufak yerıne kadar bakıyolar
booş kooooooooooyyyy gitsin
ferkan motoru alalı 1 ay olmadı henüz daha
Hayırlı Olsun Ne Diyelim...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Abi ben bu motoru isteyerek almadımki,ısınamadım makinaya tarzım değil yoksa beni bilmiyomusun ben racer alacaktım.Bana borcu olan bir arkadaşımdan aldım ben bunu üzerine parasını verdim ölü fiyatına aldım.Yoksa adamdan para mara çıkmıyor ümüğünü sıkmak yerine bu motoru aldım.Hem çok büyük abi 250 ccyle başla diyenler bir daha düşünsünlerHem askerlik geldi sayılır satılırsa asker harçlığı olacak Hadi hayırlısı herşeyin hayırlısını versin yüce RABBİM.
Plaka lambam yanmıyormuş, hafif kusurlu geçtik.
konu başlığına bakıldığında sanki normal bir şekilde muayeneye gitmişsiniz ama muayene memurları her türlü kılçıklığı yapıp vize vermemişler gibi algılanıyor.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)