bende alacam orjinalini bende haber bekliyorum.
bende alacam orjinalini bende haber bekliyorum.
<<<<KARADENİZ MOTOSİKLET KULÜBÜ>>>>
(((((((((((( www.karmok.com ))))))))))))
Forum kurallarımızda ve MT Tüketici Köşesi forumumuzda tüketici olarak yaşadığınız sorunlar ile ilgili forumumuzda nasıl hareket edeceğiniz bilgileri var.
Elinizde herhangi bir belge , kayıt veyahut resmi mercilere yapılmış ve kabul görmüş bir şikayet yada tüketici hakem heyetinden alınmış bir karar vb. şeyler bulunmadıkca hiç bir firma yada kişi hakkında kanıtlayamayacağınız savları burada dile getiremezsiniz.
Sizin doğru söylediğinize emin olamayacağımız gibi anlattığınız olayı birebir kendimiz yaşasak dahi bunu burada dile getiremeyiz.
Yarın kötü niyetli kişiler sırf marka veya firma karalamalar için hikayeler yazıp burayı kullandığında buna engel olamayız.
Son bir not; biz her yaptığımız moderasyon için sizlere haber vermek zorunda değiliz.
Sizler hareket ederken kurallar dahilinde hareket etmelisiniz, daha önce kuralları okumadıysanız eğer bir mesajınız yada başlığınız silindiğinde en azından girip kurallara bir göz atın yazdığım şeyler hangi kuraldan dolayı silinmeyi haketmiştir diye.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Evet haklısınız herhangi biri gelip 2-3 mesaj atıp bunları yazabilir fakat ben yaklaşık 2 aydır bu forumdayım. Attığım mesajların tamamı bilgi almak ya da var olan bilgiyi paylaşmak yönünde. (geyik yaparak mesaj sayımı da şişirmiyorum)
En azından bu göz önüne alınabilirdi doğruyu söyleyip söylemediğimi anlamak için.
Kaldı ki forumda bir çok böyle mesaj hatta başlık mevcut hiçbir kanıt sunmadan suölayabiliyorlar.
Benim mesajımda ise hiçbir şekilde, moto deniz ile alışveriş yapmayın, moto deniz şöyledir böyledir demedim. Ben başımdan geçeni anlattım, yorumu da okuyucuya bıraktım. Hatta yazımda şunu bile yazdım, "kaynak bile belki orjinali kadar sağlam olabilir ama beni orada kandırmaya çalışmaları enayi yerine koymaları...."
Bana esnaflıktan bahsediliyor, esnaflık bu mudur ? Ben zaten başlığın ilk mesajında da yazmışım "çıkma" bile olur diye. Bana burda satılmaya çalışılan "çıkma" parça değil "sıfır olarak lanse edilen çıkma" parçadır.
Kanıtlar zaten bir önceki mesajımda var,kaynak yapıldığı ve sonrasında boyandığı açık bir koruma demiri. Başka da kanıtım yok kusura bakmayın.
Aslan yattığı yerden belli olursa, esnaf da yaptığı işten belli olur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)