Sayın üyeler motorum henüz 1600 km de ve siyah.Acaba ilerde depoda solma gibi bir durum oluşur mu ?
Tank pad kullanmalımıyız ? Yoksa kullananlar yanlızca görüntüyemi önem veriyorlar ?
Saygılar.
Sayın üyeler motorum henüz 1600 km de ve siyah.Acaba ilerde depoda solma gibi bir durum oluşur mu ?
Tank pad kullanmalımıyız ? Yoksa kullananlar yanlızca görüntüyemi önem veriyorlar ?
Saygılar.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Evet bende merak ediyorum bu tank pad işini..Kullanmayınca ne oluyor o tanka?
Herkes deliler gibi tank pad arıyor..Piyasası var falan..enteresan geliyor..
ben yakıştığını düşünüyorum ybr lere bugün gördüm bitane buralarda orjinal di sanırım yamaha ybr falan yazıyodu siyaha gayet güzel gidiyor ayrıca deponun çizilmesinide engeller(kemer tokası fermuar vs) hoş racing gibi öne kapanılmasada...
Tankpad sadece görüntü için konulmaz motora. Depo çizilmesin diye konur tek amacıda budur. Tabi hazır koymuşken motoru daha hoş göstermesi tercih nedenidir
Legends may sLeep.. But they never diE..!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Düz deponun gözünü seveyim.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
bence tank padler hem hoş görünüp ilgi çekiyorlar hemde deponun fermuar vb şeylerle çizilmesini önlüyorlar çok geçerli ve pahalı olmayan bir aksesuardır.bugun bi ybrde yamahanın tank padini gördüm bence yakışmıştı ama zevk meselesi alırsan pişman olmazsın güzel renkli figürler var
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Direk 7 beygir katıyor alete
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
arkadaslar tank pad bence kullanmayın eger yapıstırma tank pad klullanıcaksanız ılerde pısman olursunuz demedı demeyın ben sokuyum dedım rezıl oldum :( sımdı yenı bır tank pad yaptırıcam :(
arkadaşlar tank ped bence görüntü olsun diye konur depoyu pek korumaz size tavsiyem depo kılıfıdır bu deponun çizilmesini önler ayrıca güneşin boyaya vardiği zarardan da korur ( moto sp)
Tank pad genel olarak deponun üzerine yatıldığında bel civarındaki metal cisimlerin(fermuar kemer tokası..) depoyu çizmemesi için kullanılır. Ve güzel bir aksesuardır, motorun pikasso tablosu gibi ilgi cekmesini sağlar.
Ybr nin diğer motorlardan bir eksiği yok al yapıştır kardeş gençsin yakışıklısın dikkat çekmelisin Zevkine göre rengine yakışır sırıtmayacak birşeyler bulabilirsin. çevrende bulamazsan internet motor sitelerinin birçoğunda var 3-5 ytl kargo parası ile getirtebilirsin.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
sorunda demişsinki ihtiyaçmıdır? bence değildir ama takarsan motorun için iyi olur nesi iyi olur bikere boyanı korumuş olursun mesela kurya arkadaşların kullandıkları motorların depolarına bak oturuş durumunda dizlerinin değdiği yerler renk soluktur yani boyada matlaşmavardır sebeb sürtünmedir tank pad ayrıca boyanın çizilmesinide engeller tabi düşmessen yani kısacası motorunu seviyorsan ve ona gözüm gibi bakarım diyorsan bence al haaa ihtiyaçmıdır ? belki ama zorunlu değildir mesela ön cam zorunlu değildir mesela arka çanta zorunlu değildir ama olsa iyi olur ;) başka örnek verip konuyu baymayalım bundan sonrasına sen karar ver..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 PM ----------
engin sen motora almayı düşünüyorsan boşver alma bize gitmez onlar ayrıca sen motorunu tarz yapmışsın zaten ;) böyle iyi ( almayı düşündüğünü düşünerek verilmiş bir cevaptır )
aynı bu resimdeki gibi ufak lazım ama bana.600 cc lik motorlarınkini takarsam kötü duracak.acaba boyut olarak küçük nerede bulabilirim ? nette yok, tutturmuş herkes motographic diye bir marka.yada keiti var.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)