Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

topluca ceza yedik

REKLAM ALANI
    davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    bu ne ya.az bile kesmiş.kusura bakmayın geçmiş olsun diyemeyeceğim.anladığım kadarıyla bunları yaptıınız alan halka açık biryer.kendinizinkini hiçe saydınız hadi en azından başkalarını tehlikeye atmayın lütfen
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ama poliste polismiş yani.. Yayan da tanımış sizi

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazıklar olsun diyorum bide utanmadan anlatıyosun..............

ne demişler özrü kabahatinden büyük...

lafa baka ceza yazan polis zengin olmuşmuş....

koskoca polis teşkilatının sizin gibi 3 5 çapulcunun parasınamı ihtiyacı var....

[34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Aslında bu tip insanların elinden ehliyetini ( varsa tabi ) ve motorunu 3-5 ay almak lazım, çarşı içinde 10 motorcu tekteker yapmışlar, lastik yakmışlar,kask yokmuş aynayıda ağırlık olmasın diye sökmüşler, maksat hava değilmiymiş bilmem ne vs.vs...neredeyse hazineye katkımız oldu diye övünecekler...cezamı ödedim arkadaşım alla alla diye bide dayılanmaları yok mu ? Dangalaklık parayla değil ki...Birde buraya yazmış ...ceza yedik aynen devam çılgın motorcuyuz hiho hi ho .... noluyo var mı boyle motorculuk...Utanma diye bir duygu da var bilginize...

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    ceza yedik aynen devam çılgın motorcuyuz ....ben böyle bir cümle kullanmadım arkdaş
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Polislerin ellerine sağlık, az bile yapmışlar.
    Böyle apaçi gibi gezen tipler yüzünden motosiklet kültürü oluşmuyor işte ülkemizde.
    Kask yok, ayna yok, çarşı içinde teker yapmalar, lastik yakmalar..
    Çocukluğa mı versem, cehalete mi, akılsızlığa mı bilemedim.
    Burada bunları yazıp övünür gibi makara yapıp kendini rezil etmek de ayrı bir mevzu tabi..
    Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin. Ama çok geç olmadan inşallah.

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Yoksa siz şu geçenlerde Antalya da kavga eden çetedenmisiniz?
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polislerin ellerine sağlık, az bile yapmışlar.
    Böyle apaçi gibi gezen tipler yüzünden motosiklet kültürü oluşmuyor işte ülkemizde.
    Kask yok, ayna yok, çarşı içinde teker yapmalar, lastik yakmalar..
    Çocukluğa mı versem, cehalete mi, akılsızlığa mı bilemedim.
    Burada bunları yazıp övünür gibi makara yapıp kendini rezil etmek de ayrı bir mevzu tabi..
    Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin. Ama çok geç olmadan inşallah.
    abi sen çocukluğa ver dha 18 e yeni girdim.sizde sütten çıkmış akkaşık değilsinizdir birçoğunuz.zamanında sizde yapmışsınızdır eminim.bir çoğunuzda mutlaka zamanında tek teker yapmayı denemiştir.
    ayrıca caddede bizden başka insan yoktu nerdeyse 20 bin nufuslu küçük biyer burası

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 AM ----------

bazılarınız apaçilikten bahsetmiş.ben bu ilçede ilk defa pahalı kask alan kişi oldum oda ls2 oda tam iyi sayılmaz.ve ben o kaskı aldımda herkes bana enayi,mal dedi açık konuşurum. o kaskı bi arkdaşa emanet vaermiştim ve çok beğenmişti ve ona sattım.ve kendim beyazını aldım şu ilçede 2 tane ls2 kaskı olan var gerisi kask takmıyor takanlarda dandik kasklardan.herkes bana uzaylı görmüş gibi bakıyor bi servise gidiyom bu kaska okdr para verilirmi evin yolunu nasıl buldun diyolar
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tek tekeri de, lastik yakmayı da denemişliğimiz vardır tabiki, ama trafiğe kapalı alanlarda; çarşıda insanları rahatsız ederek değil.
    Bak daha yeni 18'e girmişsin, uzun yaşamak istiyorsan aynalarını tak, arkadaşların da kasksız gezmesinler.
    Bu anlattıkların gırgır geçilecek ya da hava atılacak şeyler değil. Başınıza gelen bu olay hakkındaki yorumunu, bunlardan ders çıkaracak şekilde, yaptığınız yanlış şeylerin cezasını çektiğinizi anlamış olarak buraya aktarman daha doğru olurdu bence.
    Kafa yapınızı yaptıklarınızın yanlış olduğunu idrak etmek yönünde değiştirmeniz hepiniz için faydalı olur.

Kask konusunda sen doğrusunu yapmışsın, isteyen uzaylı desin, isteyen deli desin, boşver. Hiçbir şey canından kıymetli değil.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler