yaw tekerde yaksan kaskta taksan onlar bulur bi kulp yine..ama yaptıgınız yanlış arkadaşlar hemde büyük yanlış...burada paylaşmaya gelincede.. iyi olmuş niye bak sen yazdın biz kınadık başkalarıda okusun dogruyu yanlışı bilsin yeni yeni motora başlayanlar iyi bir kötü örnek olur bu
bahçıvan şöföre şöför hizmetçiye sonra hep birlikte bahçıvana
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
okurken güldüm ama k.bakma Geçmiş oLsn Diim aLLah kimsenin basına vermesin diim 300 TL boru gibi
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
çok iyi olmuş keşke daha fazlasınıda yazsalarmış
aklımda canlanan şey çok ama yorum da yok
Bende şimdi eve gelirken bi teker yaktım bi tek teker yaptım polis afferim oğlum iyi yapıyon dedi çıkarttı 500 lira verdi benzin al biraz daha çalış daha güzel yap diyede öğüt verdi
Gece gece polis zarara girdi desenize benden önceki motorcuya yazmış cezayı ondan aldığı parayı bana verdi...
Yav işiniz gücünüz yokmu sizin ????
iyi olmuş. sizin gibi adamların motorlarına el koysa daha iyi. tektere geç kask takmaz, bırak kıytırık 1500 liralık çin işi motorunun aynalarını sökünce bi halt olduğunu sanar. çok güzel oldu aynasız çin işi commuter! iyi oluyo sizin gibi denyolara az bile.
görmemişin motoru olmuş tutmuş aynasını koparmış
cezayı az kesmiş memur beyler bana göre. her birinize 300 kestilerse o zaman ohhh olmuş derim...
inşallah gereken dersi almışsınızdır.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Ne desem bilmemki size.
9 kiside kask yok. Carsida lastik yakma, tek teker. Polisten kacma.
Size motorcu diyemiyecegim malesef. Akileo bulmus dogru kelimeyi.
Birde üzülerek görüyorumki bazi arkadaslar gecmis olsun diyor.
Az bile olmus diyorum. 300 lira toplam ceza cok cok az hemde okadar kisiye.
Bundan sonrasi genel.
Burada polis ten kactigin zaman adamin biryerlerinden kan aliyorlar.
Ananizi aglatmayi birakin sülale boyu aglatiyorlar. Olan ehliyet zaten prrrrrrr..
Polisten kacmayi birakin bir kaza yapip yada bir yabana carpip kactiniz ve yakalandiniz.
Ve harika bir ceza..
Kendinizi savunamiyorsunuz bile..
Hakimin dedigi su size. Bugün kaza yapip kacan yarin insana carpip kacar.
iyi olmuş. yani motoru uslubuyla kullanmak yerine neden artislikler falan lastik yakmalar yok efendim tek tekerler marifet değil bunlar.motorcuların adı yeterince kötü zaten sizin gibiler yüzünden adımızı iyiye çıkaramıyoruz.
Görevini yapan polis memurunu tebrik ederim ama ceza biraz az gibi
Az bile yazmış..
polis olsam bende yazarım..aynasız kasksız olana..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)