yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Ben kayıt olduğumdan beridir 8793820982874 inci mesaj edindiğim deneyime göre(yazılanlardan dolayı);
Racing için:YZF r125,CBR 125 vs
Scooter için:125 cc lik scooter
Naked için:GT250 Hyosung
Cruiser:125 lik herhangi bir marka
Çin malları nekadar övülmesede alan alıyor kullanıyor benim gibi.Bazıları küfrediyor bazıları dua ediyor.Nacizane yardımım dokunduysa ne mutlu.
yamaha ybr 125 en ideali...
Trafikte kullanımı en uygun motoru soruyor arkadaş..scooter en şehirli iki tekerdir kanımca..
150 cc de ara hızlanmalar/kaçışlar için ve düşük benzin sarfiyatı için en uygunu..
Cbf 150 en güzeli motor dediğin vitesli olur gerisi bisiklet
CHOPPER HAYATIMIZ
hocam istediğin bir motosiklet tarzı varmı ona göre yardımcı olsak daha yararlı olacağımızı düşünüyorum.
rahat ettiğin motor en kullanışlı motordur..tabi düşük cc
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
150 cc yada 250 cc olabilir.Mesela tarz önemli scoter yada vitiesli hangisi kullanıcının tarzıysa tercihini ona göre yapabilir..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
teşekkür ederim arkadaşlar.şimdi ben Suzuki An125 desem nasıl demiş olurum?2007 model.ve daha 1000 km yapılmış
benim önerim 100 cclik cup alman. hem yarı otomatik vites hemde vergiden muaf rahat edersin
ben vitesli taraftarıyımdır suzuki an iyi makina ama vergi vereceksn nasılsa ybr 125 ya da cbf 150 almanı tavsiye ederm. tam anlamıyla motosiklet almak istiyorsan...
trafikte ybr 125 ten sasmicaksın onun kadar kıvrak ve manevra kabiliyeti yüksek bir makina yok trafikte bütün rr ları gecerim
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Terapist ' e katılıyorum. Ayrıca ne kadar dandik desek de bu 150 cc kategorisi scooterlar ( mondi RS RF, VB. ) gazı rastgele burktuğumuzda tehlikeli olabiliyor Sağ tarafta encin stop düğmesi bilem yok Dükkana bol bol kazalısı gelirdi.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)