Trafik Magandaları iş başında
-
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere ptt kargo da çalışmaktayım.bugün tam saat 14:45 civarında Bahçelievler den yenibosna ya kadar olan e-5 karayolunda avcılar istikametine doğru yol alıyordum sol şeritte ilerlerken orta şeritten önüme birden fırlayan 34 vks 45 plakalı gri hyundai getz marka model araca çarpmamak için kompressor +fren yaparak güç bela yavaşladım hızım 90 km/h idi. Araç sürücüsüne elimi kaldırıp sinirimi belirttim ve arkasından sol şeritten orta şerite doğru mesafe açarak yanına gelmemi istedi bende bastım efendice yaptığının çok yanlış olduğunu anlatmaya hazırlanırken birden beni bariyerlere sıkıştırdı çok şükür bundan da kurtuldum plakasını aldım birgüzel küfürümü ettim artık varsa tanıyan bilen selamlarımı ve ailesinin sinema biletlerinin hazır oldugunu bizahmet iletsinler. Derken arkasından ilerliyorum birden önü boşken frene asılıp gülmeye başladılar bende yavaşladım sağ şerite geçip biraz bekledim ve sonradan yoluma devam ettim evime geldim çok şükür ama artık varsa o aracın sahibini vs tanıyan lütfen ALLAH rızası için benimle irtibata geçsin öyle insan hayatıyla oynamak neymiş ben birgüzel anlatayım ona uygulamalı olarak.
Trafikten arattım modelini vs bilgilerini ancak bukadarını bulabildim.
Plakası: 34VKS45
Markası: HYUNDAI GETZ
Modeli: 2009
Sahip Belge Tarihi: 15.07.2009
Tescil Birimi: BAĞCILAR
Renk 1: GRİ (Platin)
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: VAR
Ruhsat bilgilerini de öğrenmeye çalışıyorum öğrenebilirsemaçık açık yayın vereceğim!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
Bunun gibi ş.refsizler var şu dünyada..
-
okanco adlı üyeden alıntı
Bunun gibi ş.refsizler var şu dünyada..
çok kinci ve sabırlı bir insanımdır bana yapılanları kolay kolay unutmam ;)
-
Geçmiş olsun
yokmuydu trafik polisi o istikamette
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
çok geçmiş olsun yaaa çok garip değil mi eminimki çok eğlenmiştir kendini insan sanan mahlukat eğer evrim teorisi doğruysa 3 sene sonra insan kılığına belki girebilir
-
ugurapay adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun
yokmuydu trafik polisi o istikamette
teşekkür ederim geçti gitti şimdilik ;) polis yoktu malesef sağolsun 2 tane narpost varadero lu kurye abilerim yardımcı oldu birgüzel sövdük arkalarından ama dediğim gibi umurumda değil ben halledicem ALLAH ın izniyle bir insanın yerde metrelerce sürüklenmesi nasıl bir duygu anlayacak ayrıca birdaha motorsiklet denince hazırolda duracak !!
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
çok kinci ve sabırlı bir insanımdır bana yapılanları kolay kolay unutmam ;)
O zaman süper.. O arabayı bir daha görürsen çaktırmadan takip et.. Takip ederken de MT den arkadaşlarını ara.. Motorlarla gelsinler (benimde o zaman motorum olursa anında gelirim).. Adamı sıkıştırın.. Gerisi malum ;)
-
O zaman süper.. O arabayı bir daha görürsen çaktırmadan takip et.. Takip ederken de MT den arkadaşlarını ara.. Motorlarla gelsinler (benimde o zaman motorum olursa anında gelirim).. Adamı sıkıştırın.. Gerisi malum ;)
sağol canım sen merak etme
-
gecmiş olsun kardeşim bu plakayla bende ilgileneyim bakalım... şerefsiz oglu şerefsiz
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
sağol canım sen merak etme
Arabadan levyeyi alıp anında yanındayım abim ;)
-
zargana_21 adlı üyeden alıntı
gecmiş olsun kardeşim bu plakayla bende ilgileneyim bakalım... şerefsiz oglu şerefsiz
sana zahmet kime ait oldugunu öğrensen ben ptt den hangi mekanda öğrenirim ;)
-
sana zahmet
kime ait oldugunu öğrensen ben ptt den hangi mekanda öğrenirim ;)
Adamı evinde basarız.. O daha güzel.. Oto yolda atraksiyon yaşamayız.. Elimizle koymuş gibi olur..
-
Geçmiş olsun. Bence en doğrusu karakola giderek şikayet etmek, hatta tazminat davası açmak için gerekli girişimlerde bulunmak. Ayrıca vatandaş olarak bu bir görevdir. Öyle ailesini falan karıştırmak ilk kızgınlıkla olabilir. Ama daha sonra olmamalı. Bu maganda sürücünün kendisini alıp hep beraber sinemaya götürelim dersen o münasiptir.
-
Adamı evinde basarız.. O daha güzel.. Oto yolda atraksiyon yaşamayız.. Elimizle koymuş gibi olur..
şimdi bu boş laflardan çok trafikteki hal ve hareketlerrimize nekadar daha dikkat etmemiz gerektiği hakkında muhasebe yapmanın sırası diye düşünüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------
acemi60 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Bence en doğrusu karakola giderek şikayet etmek, hatta tazminat davası açmak için gerekli girişimlerde bulunmak. Ayrıca vatandaş olarak bu bir görevdir. Öyle ailesini falan karıştırmak ilk kızgınlıkla olabilir. Ama daha sonra olmamalı. Bu maganda sürücünün kendisini alıp hep beraber sinemaya götürelim dersen o münasiptir.
çok teşekkür ederim ya okan abartıyor ben terörist değilim testere hiç değilim yani amacım sadece kendisine güzel bir ders vermek
-
senin için rahat olsun ben ilgili plaka ile ilgilineceğim....;)
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
O adama Recep İvedik taktiği yapmak lazım, golf sahasında geçen olayı:''arkadaşım çıkar mısın?Arkadaşım çıksana?Layynn senin gafanı levyeylen gırarım!''
-
takendy adlı üyeden alıntı
senin için rahat olsun ben ilgili plaka ile ilgilineceğim....;)
teşekkür ederim duyarlılığınızdan dolayı
-
-
DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı
O adama Recep İvedik taktiği yapmak lazım, golf sahasında geçen olayı:''arkadaşım çıkar mısın?Arkadaşım çıksana?Layynn senin gafanı levyeylen gırarım!''
THE GODFATHER filminde Michael CARLEONE 'nin bir sözünü hiç unutmam herzaman da uygularım" ! Öfkenin mantığını engellemesine izin verme ! "
-
sana zahmet
kime ait oldugunu öğrensen ben ptt den hangi mekanda öğrenirim ;)
polis bir arkadaş var ona sorarım bulabilirse o bulur tabi bende önce onu bulmam lazım
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler