pkkdan ne farkı var bunların. terörist ikiside. öldürüceksin bunları, başka çare yok. kelleler uçacak havada. gece gece sinir oldum valla
pkkdan ne farkı var bunların. terörist ikiside. öldürüceksin bunları, başka çare yok. kelleler uçacak havada. gece gece sinir oldum valla
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
neden şikayetçi olmuyorsun ???
benzer bir olay benim başıma geldi mahkemem var gelmedi,ertelendi 2. duruşmaya tutuklama kararıyla gelecek...
hukuk herşeyi çözer emin ol
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
boylelerine o.............çocugu deniyo trafikte
booş kooooooooooyyyy gitsin
83 lüyümde ne alakası var yaşla? Sağlam bir tekme işi bitirirdi ister istemez durup bakacaktı neyse aynı frekansta konuşmuyoruz.Senin yaşın kaç?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 PM ----------
Bir arkadaş yaptığıyla kalır demişya doğru demiş onun için yazdım ben buarada polemik yaratmayalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 PM ----------
Uno arabayla büyük kamyon durduruluyor,motosikletlede getz durdurulur.Aklıma geldikçe yazarım buraya.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 PM ----------
Dahada forumda hiç bir başlık altına birşey yazmıyorum,her yazdığım şeyde suçluluk duyarım diye.Okumak daha iyi.
nokta
Geçmiş olsun Caner Susma Kardeşim Sustukça Sıra bize gelir en iyisi Sen Farkını Gösterki Bizimde Farkımızın Olsun hepimiz yaşıyaraK Değil Seninde anlatttığın üzere deneyiminden faydalanarak trafikte Gidelim..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
karakola gidip adamı uğraştırmanı öneriyorum
Şerefsiz dolu ortalık hangi birini adam edelim. Haftada 2 kişi dövüyorum bitmiyorki.
Yolver gitsin .
Bak dostum sana tavsiyem; Karada hareket eden bisikletinden tır'a varıncaya kadar işmakineleri de dahil her türlü aracı kullnan bir kişiyim. Bu araçları kullanırken daima insan ve hayvan hakları da dahil hepsine azami gayret gösterip hiçbir canlıya saygısızlık etmem. Motosiklet kullanmak benim de en büyük ilgi alanım. Senin durumuna benzer bir olayıda ben yaşadım. Önümdeki aracı sollamak üzereyken arkamdan gelen bir sözde jeep arabanın tacizine uğradım. Sonunda onu kovalayıp durduğu yerde Senin aracin büyük beni sıkıştırdın. Yakın yerde ikamet ediyoruz. En kısa zamanda bende bunun hesabını senden iş makınası ile soracağım. Dedidim. Kişi arkamdan yetişip 50 kez özür diledi. Herkeste iş makınası olmaz. Yapın sağlam bir sapan sota noktadan ön siper cami ve kaportada birkaç delik açın bakın ondan sonra bu itler kendilerine nasıl düzen verirler. Ben sapan olayı ile de cevap verdim. Bundan sonrada devam edecem. Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir...
tamam arkadaş sen yaşamadıkça anlayacak bir tip değilsin bak yine söylüyorum hareket halindeyken sana çarban üzüm tanesi kadar taşın bile etkisi çoook büyük oluyor sen nasıl olurda 90 la tekme mekme atarsın mantığıma sığmıyor bu bir ikincisi ben gürkana bimin yanındaydım yazmışsın uno ile kamyonu durduruyorum motorla getz i durdururum bilmemne eh be g......lı arkadaşım 4 tekerlekti denge problemi olmayan bir araçla max sürati 140 km olan bir kamyonu ebende durdurabilir fakat 2 tekerli herhangibir sarsıntıda dengesi bozulabilen hayati tehlikesi olan ve sürati 110 u geçmeyen bir motorla bunu YAPAMAZSIN! yaparım diyosan hodri meydan 1 hafta içinde teziye topiğini okuruz artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
biyerden başlkamak lazım he bak rolantide dfevam et sen haftada 2 yılda 44 yapar hepimiz yapsak ohoo oh
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 PM ----------
olay işmakinası kamyon vinç olayı değil bu mantığı EN MANTIKLI bir şekilde insanların kafasına sokmak
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Canerim Geçmiş olsun..
tek tek dövmekle bitecekse hadi çıkalım yola.. sorun dövmek kesmek değil.. sorun daha büyük.. daha derin.. Sorun eğitim ve ceza sistemi.. adam size vurur öldürür makas atıyordu altıma girdi der.. 2 ay yatar çıkar.. siz öldüğünüzle kalırsınız. bunun birçok örneğini maalesef arkadaşlarımızı kaybederek yaşadık.. yaşıyoruz.. siz kendinize dikkat edeceksiniz.. yapacağınız ters hareketler, ki bende yapmışımdır zamanında.. karşınızdaki insanı tamamen motosiklet düşmanı yapabilir ve belki o gün siz değil ama başka bir arkadaşınız o adamdan nasibini alabilir.. Olaya birde bu yönden bakın..
Sevgi ve saygılar...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Trafikte nerde cahil cüheyle varsa onları biz mi eğitecez. Kastan yapılan insan hayatına yönelik tacizlere sessiz kalınırsa o aptallar yaptıklarından zevk alır hale gelirler. Fakat yaptıklarının karşılığda hesap öderlerse, aman arkadaş ben motosikletliye bulaştım altından kalkamadım diye arkadaşlarına da nasihat eder... (Not şahsı görüşümdur..)
kardeşim sağolasın
son gelişme olarak karakola gittim derdimi bir bir anlattım şimdilik sadece aracın tuhsat sahibinin ismini vermediler sadece aracın veya sahibinin herhangibir nedenle bu çevirme de olabilir vergi ödeme esnası da olabilir vb. sebepler esnasında o gün o saat teki sürücünün ifadesinin alınmasını bekleyeceksin dediler ki bişey çıkmayacak adım gibi eminim ama olsun ilerde keşke yapsaydım dememek için yaptık bakalım haydi hayırlısı
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)