Trafik Magandaları iş başında
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yauşak hayvan herifler :( ALLAHım sen bize sabır ver.Bugünde ben kaza geçiriyodum az daha.Anayoldan gidiyorum sağ tali yoldan opel bir fırladı önüme frene zaman kalmadı motoru sol şerit boştu motorla yattımda anca sol tafarından sıyırdım geçtim.Nerdeyse dizliğim aynasına değecekti ş.refsizin.Yanından geçerkende ağzıma geleni saydım el hareketi çektimBi baktım hemen hemen 55-60 yaşında bi amca :( Bazen frende kurtarmıyor arkadaşlar bu ani şeylere karşı motoru kontrol etmeyi öğrenmek lazım.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
-
usta geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu sinirden baya bir dua ettim burdan o diğer arkadaşlara
-
mertka adlı üyeden alıntı
usta geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu sinirden baya bir dua ettim burdan o diğer arkadaşlara
teşekkür ederim sağolun dua mı ? ;) anladım benseni şaka yapıyorum
ugur volkan adlı üyeden alıntı
Kardeş geçmiş olsun...
teşekkür ederim sağolun
Akileos adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun canerim...
teşekkür ederim temel abim sağolasın
barisayd adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Caner.
teşekkür ederim sağolun
tnagas adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun dostum üzücü bir durum benimde başıma gelmişti senn gibi bir olay yolun trafik olmasını bekledim sonram indim dövmüştüm dikkat et bir daha yanına sakın ola gecme s.fz herif sıkıştırmış bide
teşekkür ederim sağolun ben bekledim sonradan aklıma geldi trafik olurda yakalarım diye ama yol akıcıydı
Brs. adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun kendini insan sınıfına koyan insan dışı varlıklar ne yazıkki etrafımızda hayatımızda var, var olmayada devam edicekler..
teşekkür ederim sağolun
boyraz adlı üyeden alıntı
Kenara çekip gitmelerini beklemekle iyi yapmışsın. Bir köpek sizi ısırmaya çalışırsa cevabını köpeği ısırarak veremeyiz değil mi
Ben yakın zamanda ucuz bir kamerayı sabit bir şekilde motoruma monte etmeyi düşünüyorum. Böyle bir durumda hemen kayda alıp direkt savcılığa başvuracaksın. Bunun dışında yapacağın başvurunun pek bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Ben kaç kişi bu şekilde hem yoldan telefonla hem de yazılı olarak şikayet ettim bişey çıkmadı.
teşekkür ederim sağolun güzel fikir ben video çekmiş olsaydım yarın tazminat davası açıp işi gücü bırakıp yatışa geçerdim
speedy17 adlı üyeden alıntı
Çok gemiş olsun. Allahtan sana bişi olmamış. Böleleri eğlendiklerini sanıyor bu yaptıklarıyla...
teşekkür ederim sağolun
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
bitmez bunlar
geçmiş olsun caner
eyv gürkan abim ya bitmez de biyerden başlamak lazım
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Nasıl bi olaydır bu yaa .
-
Geçmiş olsun.İyi sabretmişsin ben olsaydım üstüne çıkardım o arabanın.
-
-
-
karasahin adlı üyeden alıntı
Canerim beee Serhat tan duydum biraz önce o dedi içim bi acayip oldu ama bişi yok demişti rahatladım
Biz en iyisi yasal olarak hakkımızı arayalım Caner
Yoksa o denyolardan bir farkımız kalmaz
sağol canım benim sağol yarın bakalım ya halledicez inş ;)
-
yapan yaptığıyla kalıyor usta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Bu sefer inş. kalmayacak mete abi aricaz hakkımızı
canercamalan adlı üyeden alıntı
sağol canım benim sağol yarın bakalım ya halledicez inş ;)
YArdıma ihtiyacın olursa haberleşiriz
-
kardeş o kadar ortamınız var bi paket yapıverin...hediye paketi..şikayet mikayet sonucsuz kalıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kime yaptığına bağlı busefer tam adamını buldu buna emin olabilirsin
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
O durumda o arabayı durdurmanın kesin çözümü kapıya yada tampona sağlam bir tekme(dengeyi bozmamak şartıyla tabi)attıktan sonra sağda durup bekleyeceksin ki adamda dursun(kapıya atılan tekmenin acısıyla ve gazıyla) gelsin yanına.
-
sularseller adlı üyeden alıntı
O durumda o arabayı durdurmanın kesin çözümü kapıya yada tampona sağlam bir tekme(dengeyi bozmamak şartıyla tabi)attıktan sonra sağda durup bekleyeceksin ki adamda dursun(kapıya atılan tekmenin acısıyla ve gazıyla) gelsin yanına.
yaş kaç senin ? anlamıyorsun galiba adam zaten bana dokundu kaçkere bariyere ittirdi
-
bunlar insan olmazlar......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
bariyerlere sıkıştırmak nedir Allah aşkına
resmen şiddet
çok geçmiş olsun canercamalan...
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
canerım gecmıs olsun :( Bole insan tipli yaratıklar trafikde olduca Allaha emanet gidiyoruz zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler