trafikte illa çıkıyor böyleleri allahtan kazasız belasız kurtulmuşsun geçmiş olsun kardeşim
trafikte illa çıkıyor böyleleri allahtan kazasız belasız kurtulmuşsun geçmiş olsun kardeşim
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Eğer o dediğin sözü uyguluyorsan polise başvurucaksın, bulmalarına gerek yok, araba alım satımı yaparken ya da bi kazaya olaya karşırsa başına öyle bi bela alırki ifade vermek zorunda kalır karakola ya da daha başka şeylerle uğraşır ama sana tavsiyem madem aklımı kullanırım diyosun bişey çıkmayacağını bilsen de şikayet dilekçeni yaz ver karakola en azından elinde bi tutanak olur ve adam uğraşır...
Malesef insanların kendi başlarına gelmeden böyle hareketlerin nasıl sonuçlar doğuracağının farkında olamıyor. Allah onlara akıl fikir versin.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
çok geçmiş olsun caner...ALLAH hepimizi korusun...
Geçmiş olsun arkadaşım.Bence direk savcılığa git suç duyurusunda bulun adamı evinden alıp direk savcının yanına götürürler.
Çok geçmiş olsun. Bu işin sonunu bırakma arkadaşım, bizde buradan takipcin olalım. Bu adam ile uğraşmak, yalnızca motorcular için değil, tüm trafiktekiler için iyi olacaktır.
Bizde bu plakayı hatırlıyalım, belki bir yerde karşımıza çıkar. 34VKS45
Ben bir şeyler söylerimde Modlar rahatsız ederler beni.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bitmez bunlar
geçmiş olsun caner
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
istanbul trafiğinde bir otomobil kolay kolay bu hareketi motosikletliye yapamaz. ancak boş trafikte olabilir. ne demek istediğimi anlatayım.. ben her türlü tedbirimi alıyordum istanbulda. mesela bir örnek; arkadaşın anlattığı olay bana çok defa oldu ve hep sonunda bu terbiyesizliği yapan otomobillerin ön ya da arka bazen de yan camları tuz buz oldu. bazen de ön kaput pert oluyordu. motosikletimin bir tarafına tutturduğum sağlam demir alet edevat sayesinde tabi.. bir defasında kaskımla otomobilin dikiz aynasını parçalamıştım. ama bunu yaparken ileriye bakarak trafik durumuna göre yapıyordum. yani trafik kaçmaya müsaitolacak sonuçta trafikte motosikleti yakalamak imkansızdır.
çıkan ders: bir daha böyle bir durumda indir camı ya da ön kaputa at bir sert cisim sonra topuk. bilmem anlatabildimmi !!!!
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Çok gemiş olsun. Allahtan sana bişi olmamış. Böleleri eğlendiklerini sanıyor bu yaptıklarıyla...
By.Speedy :bounce:
Kenara çekip gitmelerini beklemekle iyi yapmışsın. Bir köpek sizi ısırmaya çalışırsa cevabını köpeği ısırarak veremeyiz değil mi
Ben yakın zamanda ucuz bir kamerayı sabit bir şekilde motoruma monte etmeyi düşünüyorum. Böyle bir durumda hemen kayda alıp direkt savcılığa başvuracaksın. Bunun dışında yapacağın başvurunun pek bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Ben kaç kişi bu şekilde hem yoldan telefonla hem de yazılı olarak şikayet ettim bişey çıkmadı.
Çok geçmiş olsun kendini insan sınıfına koyan insan dışı varlıklar ne yazıkki etrafımızda hayatımızda var, var olmayada devam edicekler..
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
geçmiş olsun dostum üzücü bir durum benimde başıma gelmişti senn gibi bir olay yolun trafik olmasını bekledim sonram indim dövmüştüm dikkat et bir daha yanına sakın ola gecme s.fz herif sıkıştırmış bide
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)