Üşenmedim, Gittim Test Ettim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bende bir kaç ay önce, bir tahlike atlatmıştım tramvay yolunda. Çemberlitaş Beyazıt arasında idi. Raylar yer yer zemin ile aynı hizada olmayıp ya biraz üstte
yada aşağıda. Üzerinden geçtiğiniz zamanlarda tekerlerin tutunamadığını hissediyorsunuz. Özellikle Tramvay geçtiğinde çok tehlikeli oluyor
-
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
Motosiklet Eğitmeni
Su bariyerleri de bir test et.
Millet ondan da sikayetçi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
ne işiniz var raylarda.en iyisi raylardan uzak durmak olmasın
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
coq adlı üyeden alıntı
Su bariyerleri de bir test et.
Millet ondan da sikayetçi.
dereye düşen bi arkadaş vardı, o başlıkla idare et yahu
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...calisirmi.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 PM ----------
ozrace adlı üyeden alıntı
ne işiniz var raylarda.en iyisi raylardan uzak durmak olmasın
kadıköy sahilden boğanın oraya çıkmanın en kısa yolu malesef, yoksa yarım saat sokak arası trafiğinde cebelleşirsin
-
Can sıkıntısı herşeyi yaptırıo
-
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
En korktuğum yollar tramvay yolları. Bir defa düşecek gibi oldum ondan sonra dikkat etmeye başladım. Ama aranızda otoyolda benzer sorun yaşayan var ise beni lütfen bilgilendirsin. Konu daha öne açıldımı bilemicem ama yeni asfalt atmak için asfaltı bi kademe kazıyorlar işte o yolda giderken benim motor dansöz gibi oluyor mecburen hız düşüyorum yani 50 yi geçememiştim korkudan..
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
-
Moderatör
İstanbul'da oturmayan, tramvay ile hiç bir ilgisi alakası dahi bulunmayan bizler içinde birşeyler test eder misin ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
İstanbul'da oturmayan, tramvay ile hiç bir ilgisi alakası dahi bulunmayan bizler içinde birşeyler test eder misin ?
ne gibi
(onkarakter)
-
Moderatör
Bilmem yaratıcı birşeyler bulursun sen eminim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Bak mesela mıcırlı yolda frenleme tekniklerini deneyebilirsin..
Ama Zat ın tekerleri küçük dihhatli ol..
-
güzel bi deneyim ve paylaşım,Teşekkürler
-
Eee sonuç Gelin görün Antalya'nın her yeri ray oldu. Sağolsunlar çok lazımmış gibi tren yaptılar da ! 2 yıldır trafik felç, ortada tren diye bişey de yok !
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Motosiklet Eğitmeni
tubis adlı üyeden alıntı
Eee sonuç
Gelin görün Antalya'nın her yeri ray oldu. Sağolsunlar çok lazımmış gibi tren yaptılar da ! 2 yıldır trafik felç, ortada tren diye bişey de yok !
Onu tren geçsin diye yapmadilar.
Deneme yap diye yaptilar.
Bak arkadasimiz ne guzel denemis,raylar kayiyormu diye?
Bi de sen dene.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Bak mesela mıcırlı yolda frenleme tekniklerini deneyebilirsin..
Ama Zat ın tekerleri küçük dihhatli ol..
onuda dün denedim sayılır avrupa yakasında trafik tamamen felç olmuştu, mecbur sağdan yardıralım dedik, alisamiyenin yanında kalan bölümünün sağ tarafı mıcırlıydı, çok tehlikeli diildi ama temkinli gidilmezse yada ani fren yapılırsa alt yola yada stadın içine uçulabilir
tamamen mıcırlıyıda denedim edirne enezdeyken
sürekli trakya safarisi yapan savaş abinin gittiği yolu gitmiştim bir kere, enez çıkışı tamamen mıcır, bir araba sizi solladığı zaman veya karşıdan araba geldimi toz taş toprak Allah ne verdiyse fırlatıyo, çok zor durumda kalmıştım hatırlıyorumda O anda ön freni kullanmamak şartıyla frenleme tekniği yok, iman gücü devreye giriyo:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 PM ----------
coq adlı üyeden alıntı
Onu tren geçsin diye yapmadilar.
Deneme yap diye yaptilar.
Bak arkadasimiz ne guzel denemis,raylar kayiyormu diye?
Bi de sen dene.
hakkaten boş durmamak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler