Merhaba sayin forum sakinleri,
Ehliyetsiz trafikte dolaşan benim gibi bir dünya üye var forumda bu dikkatimi çekti hemen saldırıya geçmeyin ehliyetsiz dolaştığım için kasım ın ortası gibi b ehliyetime a2 de eklenecek şuan işyerime git gel,arasırada geceleri yollar sakinken istanbul turları atmaktayım bilinçliyim tam olmasada(korumaları yazmaya ihtiyac duymuyorum o konuda çok titizim,başkalarını koruma olayınada gelince çok yavaş gidiyorum haa illa hızlıyken olacak değil kaza ama yinede dikkatli olmaya çabalıyorum)..
Ben bu başlık altında ehliyeti tartışmak istiyorum şuan ehliyetsiz kullanan ben 1 buçuk ay sonra ehliyeti aldıktan sonra dahamı iyi sürücü olacağım yada Allah göstermesin birine vurdum ölmeyecek mi?Ehliyetleri verirlerken bu konulara dikkat ediyorlarmı?B ehliyeti bırak e sınıfı ehliyet alırken bile sadece yaş sınırı var istersen Türkiye nin önde gelen psikopatı ol altına kamyon çekebiliyorsun.
Bu konuya benzer başlık bulamadığımdan bir serzeniş olarak değerlendirilebilir.eğer daha önce tartışılmıssada mod abilerdenria ediyorum yok edebilirler.Belki konuyla alakalı birileri bu başlığı okur(çok az bir ihtimal)ehliyet verirken dahada bir sıkı denetime sokar adayları.Benim ehliyet alırken 20 soru yanıtlayıp bilmem kaç yüz lira verip cebime o kağıdı almak çok basit geliyor bilmiyorum çok kolay gibi.
Selamlar
(not: bu yazıdan bile iğnelemeye çalışan olur sanıyorum yinede forumun çoğunun aklı başında ve ne demek istediğini anladığını düşünerek yazdım)