ybr125 düz yolda 110 çok rahat yapar. Bence senin motorunda bir problem var.
senin motorda bişey vardır hocam biz iki kişi 100 ü rahat görüyoruz
hakkatten motorda bı problem vardır.
benimki 2004 uzay kasa ybrlerden.
14 luk orjınal dişlisiyle 135 km yı gordum ve motor devır kesıcıye girdi.daha fazla da oynanmamıs hiçbir ybr 125 gitmez.
takma kafana ah senin yerinde ben olacaktam gecemezdi
[B][I]emre[/I][/B]
evet haklısın 80 ile gitmek zevkli ama ybr de sürat farketmiyor her süratta konfor mevcut
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 PM ----------
yok abi motoru patlatacaktım ama nafile..manyak gidiyor mobilet
krdeş redlıne devire kadar uzatıyormusun kesiciye gircek kdr
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
eski ybr ler karbiratörlü idi senin 2006 ybr enjeksyonlu karbiratör bezini şırıl şırıl işerken senin enjektörün tukuruyor benzini okadar fark olsun ama eski ybrler 150 bin yakıorsa örnek seninki 110 bin yakıor sonuc olarak 2 slindir 4 slindir veya 6 slindir mobilet allah muhafaza 3 4 defa basar 5 cide fren balatası biter
enjeksiyonlu ybr ler türkiyede mevcut değil diye biliyorum
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
eski ybr lerde Yakıt sistemi 28 mm´lik VK tipi karbüratör bulunuyordu şimdikiler de enjeksiyon sistemi bulunuyor ybr city ler filanda enjeksiyonlu
evet enjeksyonlı ybr city.
çift silindiri bırak tek silindirde geçerrr ama sen boşver bak keyfineee
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Bu modifiye mobiletlerin çetesi var Kartal Pendik tarafında İnanılmaz şekilde sahil yolunda yanımızdan geçip giderler ve bizlerde genelde boş bulunup onları yakalamaya çalışırız Ben 90 Km/h ile giderken yanımdn tahminen 120 ile sıyırıp gittiler di.
Poturdak
mobiş dedinmi durur iki dakika düşünürüm. 2 zamanlı neyapacağı belli olmaz. birde adamlar akrobasici gibi üzerinde kırk takla atıyorlar.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
ben de ybr 2008 war satılık 2,500 tl.bu motorla 100 rahat görüyorum.Ayrıca arkadaşımızın sorduğu soruya cevaplandırayım.eski kasa ybr'ler yeni modellere göre daha seri oldukları için ve +10 cc fazla artırma özelliği olduğu için(135 cc).Sen motoru sıfır aldıysan eğer kesiciye girmeden önce hız yapmadıysan sen o motoru biraz zor açarsın(açamazsın).Kimse bunu bilmiyor motor kesiciye girmeden önce hız denemesi yapılır ama o kadar fazla değil ort.yapılcak hız en azından 100 faln.
o bişeymi bee kardeşim.ışıklarda 650xvs dragstar'la duruyorum yanıma sağlı sollu yanaşıyolardı,aragazı verip yandan beni kesiyo,kalkıştada hızla önüme kırıp asalakca bir sağa bir sola aklınca slolom yapıyo,bide geçerken eksoza topuğuyla pompa yapıp,zırr zır zıırr zıırrrrrrrrrrrrrr zırrrrrrrrrrrr zır zır zııııırr.yanımdan uzuyodu.denyonun haberi yok ilerde altıma alıcam üstünde pati çekicem
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)