Beyler hazır burdayken benim motorun stickerlar sokulmuyor vernıklıymıs ız kalırmış
motor için reklamcıdan kaplama yaptır dedıler folyo molyo bilgisi olan varmı
Beyler hazır burdayken benim motorun stickerlar sokulmuyor vernıklıymıs ız kalırmış
motor için reklamcıdan kaplama yaptır dedıler folyo molyo bilgisi olan varmı
kardeşim bizman bende alaşehir taraflarında dip gaz giderken geçmişti bi mobylette....ve o günden beri mobylette gördüğümde hızımı kesip sakin sakin gidiyorum korkuyorum çünkü hareeket yapacak die
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
benim depoda yamaha yazıodu çıkardım iz kaldı ama temiz bir bezi kaynar suya sokup izleri sürttüm hepsi çıktı...ama depodakiler..jantta da turuncu şerit vardı çıkardım iz kaldı yine işte o izleri temizlerken canım çıktı ve jantı çok çizdim..yazık oldu..sen en iyisi çıkarma..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
bende de vardı eskiden 19-19 karbüratör ve çatal boğaz dedikleri gilardoni tek segmanlı silindir takmıştım ybr titan ı filan geçiyordu..ondan biliyorum mobiletin belasını..artık ben de mobilet gördüğümde sakin olacam
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
komedi ya.....
yorumsuz:.....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
benim en yakın arkadaşımda var çift silindir mobylette mz 301 le kafa kafaya gidiyo çok seri ybr ya falan baya fark atıyo
çift kafa 4 kafa set makinalar birer şah eser ybr yi geçmesi gayet normal hiç üzülme senin ybr de sorun yok
bence yak sen o motoru dediğin makinalara buşalmaya gelmez bizim bir arkadaş java karbüratörlerinden takmıştı motora tabi motor uçak arkada biz dumanından kafayı buluyorduk 50km de bir depo benzin bitiyordu
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ybr mde sorun hissetiiğim gün satıcam zaten..hızı tatmin etmiyor ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 AM ----------
bukadar parayı boşuna mı verdim acaba 750 tl ye bi moblet mi dizseydim ne
dostum motorun 97 mı yapıyor 107mı bılmem ama bendekı seyhan 125t ıle ben 120 cok rahat goruyorum senın yerınde olsam o motorun belıne vurur motoru parcalar yada satardım =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------
arkadasımda cift sılındır moblet var ozel yapım ama cok harıka gıdıyor rahat 100 yapıo ama yakıtıda su gıbı cekıo namussuz
dostum sanırsam kanuni 125 t seyhan lar ın beygir gücü daha fazla..ama yakıtları da daha çok..kuzenimde var bitane o da beni geçebiliyor..ama titreşimleri var o makinelerin..ayrıca zaten ben cc büyütcem askerlik bi bitsin satcam zaten 3 senedir 125 cc den bıktım artık..600cc e gircem inşallah ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------
dostlarım önemli olan 120-130 görmek değil..o hızı çift kişi ve yada rüzgara karşı yapmaktır ...yani sen diyelim ki bi otobanda 120 gördün bide geri dön bakiim yine 120 görebiliyor musun..görebiliyorsan motorun 1 numaradır bence ama göremiyorsan senin motor fazla redline görmüş ve aşırı aşınmıştır..silindir piston değişimi yakındır
Arkadaşım mobylet tarafından tabiki geçilmek istemem ama
Ben kapışma arzusuyla yanıma gelene hafif gaz verip 8o yapıyorum tabi asalak gaza abanıyo geçicek ya gurur yapmış
O 1oo le giderken ben 6o la gidiyorum ilerki ışıklarda o frene abanio ben 2 parmakla yanında durduğumda hiç bakmadan gazlıyorum..
Deneyin Kapışıp geçseniz bu kadar mutlu olmazsınız
dostum benım motor her turlu goruyor 120ı merak etme saol yınede uyarıların ıcın evet seyhanlar yakıt olarak cok yakıyor ve cok fazla tıtrıyor ona bır sozum yok ne yazık kı :(
senn seyhanın ibresi yanlış bilmem ondan haberin varmı.arkdaşın ybr kör açılmış olabilir merak etme seni 10 defa tokatlardı
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ybr-man arkadaşımm senn motrun kör açılmış olabilir eğer güzel açabilseydin.o seyhanlı arkdaşı arkada bırakırdın.seyahnın ibresi zaten yanlış kalibrasyon yok.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Mobylette bu yaparmı yapar
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
kendin diyosun zaten çift silindir diye senin motor tek silindir geçer tabi..
ne olacak yani 1800cc cruiseri geçerken bende hareket yapim mi adama
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)