çift silindir mobylette ybr mi sollayıp hareket yaptı..!!
Reklamlar
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Hacı 135 Dillde Sanaa ciddi diyorum 120-125-130 goruluyor Ya
[COLOR="Silver"]
arkadaşım bende rx115 vardı 17.5 bg o bile tek kişi 140 yapıyodu ha bide zorlanmadan da degil sondu zaten ne ön dişli degişti ne bişi. ybr 9 bg sen hesabını yap işte.taş çatlasın 120 o da bayır aşagı tutturursan kötüleme maksatlı demiyorum yoksa güzel sağlam motosiklet ama olay bu yani
Reklamlar
-
attraction adlı üyeden alıntı
arkadaşım bende rx115 vardı 17.5 bg o bile tek kişi 140 yapıyodu ha bide zorlanmadan da degil sondu zaten ne ön dişli degişti ne bişi. ybr 9 bg sen hesabını yap işte.taş çatlasın 120 o da bayır aşagı tutturursan kötüleme maksatlı demiyorum yoksa güzel sağlam motosiklet ama olay bu yani
Ustat OrjinaL demıyorum Ustalar Makinayı çok guzel acıyorlar..Bi ayar yapıyorlar bi orenemedım su herıfler sır gıbı tutuyor 125 lık makına oluyor ciger..
-
mobylete seni geçse ne olur ki ikisi aynı şeymi düz yolda gecer yokuşta tıkanır, sen iki kişi gidersin o gitmez, o hızla o bikaç bin km gider sen ise son hızla motorun ömrü kadar mesela 30.000km gidesin o fren yaptımı duramaz sen durursun o senin gibi vites zevkini tadamaz sen tadarsın buda böyle uzar gider ......anladınmı.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
İllede bu kadar dert ediniyorsan bir full depoya bir cay bardagi tiner at olay bitsin....
Ama surekli yaparsan piston kafasini eline alman muhtemel...
Eritir cunku...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ustat OrjinaL demıyorum Ustalar Makinayı çok guzel acıyorlar..Bi ayar yapıyorlar bi orenemedım su herıfler sır gıbı tutuyor 125 lık makına oluyor ciger..
nasıl açmakmış bu bende tamircilik yaptım ama açmak olarak bi motor açarsın yani indirip yararsın. daha da başka ne açmasıymış ben bi türlü anlamadım ayarlıyolarmış açıyolarmış hayret bişey
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
İllede bu kadar dert ediniyorsan bir full depoya bir cay bardagi tiner at olay bitsin....
Ama surekli yaparsan piston kafasini eline alman muhtemel...
Eritir cunku...
Hacı sunu bı anlatda Bende deniyim
-
-
nasıl açmakmış bu bende tamircilik yaptım ama açmak olarak bi motor açarsın yani indirip yararsın. daha da başka ne açmasıymış ben bi türlü anlamadım ayarlıyolarmış açıyolarmış hayret bişey
Valla açmak derken Bi Ayar yapıyorlar ciddi Anlamıyorum 20 -50 100 ytl arası bir şey alıyo emek .. Ciddi Ciddi 110 Yapan ybr 125 120 125 Yapıyor..
3 tane Ybr 125 goturdum Hepsi Aynı.. Ben anlamadım Anlasam parayı kırarım
-
forumdan bir alıntı
alisemerci adlı üyeden alıntı
motor sahibinin açıklaması
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
110 km 10 bin devir e 2kişi ile ulaşılmıştır... ön dişli bilerek orjinal takılıp yola çıkılmıştır... 2 kişi gidileceği için....
-
ben de motordan anlarım...motorun nasıl hızı artar diyorsanız--1-sübap yuvaları genişletilir...2-karbüratör hava giriş deliği büyütülür..dolayısıyla benzin memesi de..3 piston silindir hacmi büyütülür...4-silindir boğazı büyütülür(ekzosun takıldığı yer)ve bu işlemlere bağlı ön dişli büyütülür..başka da yolu yoktur..yok rodaj yok sadece dişli büyütme ile olmaz bu işler...
-
ibocan33 adlı üyeden alıntı
forumdan bir alıntı
Abi yapılır 110 120 yapılır O motor Ciğer..
-
-
ibocan33 adlı üyeden alıntı
forumdan bir alıntı
düz yolda hele 2 kişiyle rüzgar seni arkadan itmiyosa hayatta yapmaz o sürati..
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Valla açmak derken Bi Ayar yapıyorlar ciddi Anlamıyorum 20 -50 100 ytl arası bir şey alıyo emek .. Ciddi Ciddi 110 Yapan ybr 125 120 125 Yapıyor..
3 tane Ybr 125 goturdum Hepsi Aynı.. Ben anlamadım Anlasam parayı kırarım
dişli ile oynar başka da bişey yapmaz
-
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Hacı sunu bı anlatda Bende deniyim
Nesini anlaticam git boyacidan tiner al kucuk cay bardaklari var onlaradan bir kucuk cay bardagi dokuyorsun benzin depondaki benzin konsantrasyonu yuksek oktan oluyo yani patlama isisi dusuk ama daha yuksek patlama yani deponda redbull sakli ok...
ama dedigim gibi pistonu eritir bi olay ben motosikletimde hic yapmamisdim...
Bende masraf cikartma sende yapma derim ama sen bilin..tarif var israr yok...
sonucda motor dizayni benzine gore yapilmistir arkadaslar...
denemeyin bence...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
Hacı Lütfen YeBeRe leri Aşalamayın Bakın
Yaw Sen sevmiyorsan motorunu gel ben sana skyjetımı vereyım.. F5 e bin güzel güzel
recai kardeş bnde antalyadaınm forumdaki arkadaşlar antalya ybr lerini bilmez:d burda ibreyi sona dayıyanlar avar antalya ybr ve beat şehridir.dişli konusuna gelince emin olun uzun yolda farkedersiniz[/QUOTE]
yamaha firması antalya için özel hızlı ybr mi üretiyor yani
-
ybr_man adlı üyeden alıntı
Valla Antalyaya gelmeden önce keşke boyle bı konu olsaydı.. Geldiğin zaman 2 kişi 120-125 Yaban YeBeRe lerle Dolaştırırdım seni Bidaha gelinceğin zaman lutfen haberleşelim..Motorunuda getırme olanagın varsa getir hız sorununu hallederiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------
recai kardeş bnde antalyadaınm forumdaki arkadaşlar antalya ybr lerini bilmez:d burda ibreyi sona dayıyanlar avar antalya ybr ve beat şehridir.dişli konusuna gelince emin olun uzun yolda farkedersiniz
yamaha firması antalya için özel hızlı ybr mi üretiyor yani[/QUOTE]
Usta Gel Gör ne diyim Anlatılmaz ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 PM ----------
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Nesini anlaticam git boyacidan tiner al kucuk cay bardaklari var onlaradan bir kucuk cay bardagi dokuyorsun benzin depondaki benzin konsantrasyonu yuksek oktan oluyo yani patlama isisi dusuk ama daha yuksek patlama yani deponda redbull sakli ok...
ama dedigim gibi pistonu eritir bi olay ben motosikletimde hic yapmamisdim...
Bende masraf cikartma sende yapma derim ama sen bilin..tarif var israr yok...
sonucda motor dizayni benzine gore yapilmistir arkadaslar...
denemeyin bence...
Eywallah Anlatınca merak ettim Benim Çin çan çon skyjet' de deniyim diye
-
abi madem motr tamirciymişsinm senn 115 in bitikmiş yada rektefiye ettrmen lazımmmış:D burada 135 0.75 pistonlu king kranklı 115 var ford fiesta ebiresi ilke düz yolda 165 gördü net.115 ve 140 km hız ha gülerim abi naptın sen o efsane makina:D
-
motorun sahibine forumdan ulaşabilirsin ybr topiğinde bulabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler