barış emegine eline sağlık muhteşem
motorda trafik ne der bunu işletmek lazım ruhsat a (airbrush) diye
barış emegine eline sağlık muhteşem
motorda trafik ne der bunu işletmek lazım ruhsat a (airbrush) diye
herkes bu ruhsattaki renk konusunda soru sormuş.
ben de bir soru soracam Repsol 1000RR, kırmızı beyaz lacivert 600F vb. gibiler ruhsatta ne renk olarak geçiyor ? renk olarak repsol mu yazıyor ruhsatta?
Süper Olmuş elinize sağlık Kasklarda öyle Kaskları kaçparaya yapıyosunuz acaba bilgi verirseniz sevinirim
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
walla süper olmus gözlerim yaşardı bende uzun zamandır böle bi düşüncem var ama emin olamıyordum şimdi kararım kesin bende peugeot trekker var sizce o scooter a nasıl bir model gider bekliyorum....
Mükemmel olmuş. Elinize emeğinize sağlık.
yabancı sitelerde vayy be neler yapıyolar diyoduk,artık türkiyede de bölyle motorlar görmek çok güzel... elinize sağlık,devamını beklicez... fuarda da görsek keşke sizi;)
valla iyi hoşda biraz şeytan işi gibi(töbe töbe)
bu huasrdan seri üretime geçin bence
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Çok başarılısınız. Air-brush yurtdışında çok yaygın olmasına rağmen Türkiye'de özellikle motosiklet camiasında çok yeni. Ben kompresörlü hava tabancasıyla model ve bisiklet boyadım, ama air-brush ile gerçekten çok güzel şeyler çıkartılabiliyor ortaya. Tabi en önemli şey yetenek. Onun da sizde olduğunu görüyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Benim kask ??? Bende istiyom ama dövme işine benzemesin barışş
mart ın 15-20 si gibi yeni bir kask alıcam onu gönderirim sana yada gelirken getiririm halledelim
baba manyak olmuş,diyecek bişey bulamadım.....4x4 olmuş hepsi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Ulan Bİzde Motoru Kirmizi Beyaz Yaptikmi Kendİmİzİ BİŞey Zannedİyoz MÜkemmel OlmuŞ Elİne Saglik
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
abicim diyecek bişey bulamıyorum tam bır ekıp tam bır malzeme ve ortaya cıkan bu essız guzellıktekı hussar ellerınıze emegınıze saglık
Bariş abi süper olmuş kask elinize sağlık. Biraderine ayrcıa teşşekkur tam istediğim gibi bir iş çıkarmış
Adminim bossum patronum ne demek güle güle tak yakışır fazere
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Harıka Olmus Benımde Husar 125 ım Var Bende Dusunuyorum Degısık Bıseyler Yapmak ıstıyorum Yardımcı Olurmusunuz Neler Uygulaya Bılırım Neler Yapılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)