Yardım!! Trafik cezası yedik
Reklamlar
-
geçen gün ceza yemişim. dur ikazına uymadığım için. bu ceza ne kadar? beni polis durmam için hiç ikaz etmedi bunu nasıl kanıtlarım , durduk yere ceza yemek istemiyorum. yardım LÜTFENN!!
Reklamlar
-
umutcan_314 adlı üyeden alıntı
geçen gün ceza yemişim. dur ikazına uymadığım için. bu ceza ne kadar? beni polis durmam için hiç ikaz etmedi bunu nasıl kanıtlarım , durduk yere ceza yemek istemiyorum. yardım LÜTFENN!!
ceza yediğini nerden öğrendin
-
ruhsat sahibine 250 keğıt girdi muhtemelen....
-
tanıdğımız bir trafik polisi söledi ama daha teblikat gelmedi
-
-
aynısı geldi eve .. yaklasık 2 ayda falan geliyo bana 128 geldi
-
ozaman ne yapacağınıda tanıdık polise sorsan. daha iyi olmazmı..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Akileos adlı üyeden alıntı
Aynen .Belkide ceza yazmamıştır. Şu anda seninki varsayım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
dün saat 5 te ehliyetimi aldım motora atladım 10 tl benzin aldım kaskımı taktım gezmediğim 1 sokak bile kalmadı 1 tane polis bulamadım ehliyeti hayırlatmak için :D
-
ibocan33 adlı üyeden alıntı
dün saat 5 te ehliyetimi aldım motora atladım 10 tl benzin aldım kaskımı taktım gezmediğim 1 sokak bile kalmadı 1 tane polis bulamadım ehliyeti hayırlatmak için :D
hayırlı olsun inş bende alırım zamnı gelince bizim semtdeki bütün polsiler illahlah diyeck san okadar diorum beklesinlede görlim biraz da tanıdığım var ama ehliyet yok diye ayıya dayı dioz ehlyet alınca ayvayı yediler
-
MEERTT93 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun inş bende alırım zamnı gelince bizim semtdeki bütün polsiler illahlah diyeck san okadar diorum beklesinlede görlim biraz da tanıdığım var ama ehliyet yok diye ayıya dayı dioz ehlyet alınca ayvayı yediler
sayılı zaman çabuk geçer inşAllah en kısa zamanda kavuşursun ehliyetine :D ben yarında turlucam ehliyeti hayırlatmak için bakalım ne olacak :D
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gelir-mi.html bu linke bir bak arkadaşım ceza ile ilgili sorun başımda
-
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
geçmiş olsun usta motora çalıntı ilanı ver motoru çalıp kaçmışlar abi de sonra bir hastanede falan bulursun motoru 250 lira az para değil.
-
tanıdığınız trafik polsii durduk yere mi söyledi
yoksa sen rica ettin de senin plakanı sorgulattı ve ordan mı öğrendi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 AM ----------
mertka adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun usta motora çalıntı ilanı ver motoru çalıp kaçmışlar abi de sonra bir hastanede falan bulursun motoru 250 lira az para değil.
hey maşallaahhhhhh
hey maşallahhhhhhh
polislerin de işi zor be biraderrr
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
polis abim ceza makbuzlarında benim plakamı görmüş ve direk beni aradı anladınızmı? yalnız kimse sorduğum soruya cevap vermiyor farkındamısınız herkes yargılıyor. bu konuda bişeyler bilen cevap versin bilmeyen konuşmasın arkadaş! kuru kalabalık yapmayın
-
Akileos adlı üyeden alıntı
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
cezayı yemişsin.bu memlekette hiç bir şeyi kanıtlayamassın.bence taksit imkanlarını öğrenmeye bak.geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler