kanuni windy 125 sahibiyim motorum iyi pratik 135 140 yapıyor ama benznle 28 ytl benzin ile 190 km yapıyor sizce çokmu yakıyor normalden...
kanuni windy 125 sahibiyim motorum iyi pratik 135 140 yapıyor ama benznle 28 ytl benzin ile 190 km yapıyor sizce çokmu yakıyor normalden...
yakıtı normal babacan daha ne olcakda ,o hızlara çıktıgından eminmisin..?
ybr 125 bile çıkamıyor diye biliyorum..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
windynin o hıza çıkması çok zor. son hız 115 km.. senin gösterge yanlış hacı
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
peki desem torosla ölçtüm 5 km fazla kösteriyo sadece.
kardeş ozman ybr ve cbr nin ne anlamı kaldı bnm bretonda 140 yapıyordu ama en az 20 km aynlış.toros ddiğin arabada eski araba olardada sapıtma var.aytıva ibre öyle ölçülmez farklı nişey kardeş hevesini kımış gibi oldum amma kbakma
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ya arkadaşım 2009 model ybr bile o hıza çıkmıyor saçmalama bi yanlışlık var bu işte
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
ybryi geç cbr 125 zorlanıyor kanunimi çıkacak :S
www.sahildenturkiye.com
hmm demekki bi yanlışlık var dün gece kanuni 125 bretonu 4 viteste geçtim o en son hızındaydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 PM ----------
km yi yenilettirecem ozaman o yol göründü
okuyunca kahroldum..eridim bittim..
140 yaparmı windy yau nettiin sen bendede var 2007 kanuni windy 125 hatta seninki gibi kırmızı ben neden en son 120 gördüm nolmuş senin motora
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 PM ----------
doğrudur -5 / +5 oynar normaldir.. bende ybr ile ölçtüm aynıydı.. ama sende harbiden sakat bi durum var.. yağ yerine turbo falan doldurma yannlışlıkla..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)