motorumu satın ya da takas alacak bir yer?
-
Beyler hepinizin acil yardımlarına ihtiyacım var ben mükemmel bir 600 F hastasıyım.. ancak sahip olduğum cruiser-chopper tarzı motosikletimi satmam gerekmekte ancak o şekil de 600 F e ulaşabilirim... ama 2000 TL ye düşmeme rağmen satılmamakta ısrarcı bir makina.. çevreniz de bildiğiniz motosikleti alabilecek veya 600 F ile takasa girebilecek bir yer var mı ???
[B]Hastalıktır, Zevktir motosiklet.. Kırmızı ışıkta durup yandaki arabayı süzüp, yeşil yandığında tozunu yutturmaktır motosiklet... ;)[/B]
Reklamlar
-
Son sahibi olmak buna denir herhalde)
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
600f le salcanoyu sanmıyorumki takas yapsınlar yapsalarda fiyatını öldürürler sen fiyatı biraz daha düşür dip yat satarsın 600f istiosan zarar ediceksin ben 2800 aldıgım motorumu 2200 e sattım anahtar degmemişti ucuza satarsın açil satmak istiosan
-
bakalım öyle olucak gibime geliyor :/
[B]Hastalıktır, Zevktir motosiklet.. Kırmızı ışıkta durup yandaki arabayı süzüp, yeşil yandığında tozunu yutturmaktır motosiklet... ;)[/B]
-
sen 600 f al onu nasıl olsa satarsın cunku takas falan cok zor alaka yok
-
satmadan alabilecek gücün varsa hayalindeki makinayı al derim, sonra onu göbeğini kaşıya kaşıya satarsın
-
alabilecek canlı olsa tabiki alırım.. satarsam 2000 TL ye ancak o şekil de 10.000 TL lik bi makina alabilirim...
-
m.ucar adlı üyeden alıntı
alabilecek canlı olsa
tabiki alırım.. satarsam 2000 TL ye ancak o şekil de 10.000 TL lik bi makina alabilirim...
resımlerı yokmu sende olan motorun
-
motorun ilanı falan varsa koy buraya.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Bendede jinlun 250 lik var 2500 e satıyorum ama kimse yanaşmıyor daha 2006 model 5000 km de HEMİDE EYİRBRAŞLI :D Bedavaya bekliyor millet :(
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
_ferkan_ adlı üyeden alıntı
Bendede jinlun 250 lik var 2500 e satıyorum ama kimse yanaşmıyor daha 2006 model 5000 km de HEMİDE EYİRBRAŞLI :D Bedavaya bekliyor millet :(
resimleri görelim
-
trhakan adlı üyeden alıntı
resimleri görelim
Kuçu kuçun olsun http://www.motosiklet.net/forum/moto...letim-var.html
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
trhakan adlı üyeden alıntı
resimleri görelim
benim ki resim olarak direk sahibinden ilanı verebilirim ??http://www.sahibinden.com/ne_doktord...XQQdisplayitem
2000 TL alım satım hariç...
-
resimleri koy ilan ver alan olur kısmetse
-
-
_ferkan_ adlı üyeden alıntı
daha yenı almadınmı onu gecen hayırlı olsn mesajları yagıyordu
-
-
600f alacak olan arkadaşın motoruna 1000tl nakit veririm. ayrıca temiz motorlarınız değerinde alınır satılır.
-
Moderatör
KRAL1146 adlı üyeden alıntı
600f alacak olan arkadaşın motoruna 1000tl nakit veririm. ayrıca temiz motorlarınız değerinde alınır satılır.
Hem nakit 1000 TL veririm diyorsun, hem temiz motorlarınız değerinde alınır satılır diyorsun. Bu ne yaman çelişki demezler mi adama?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
KRAL1146 adlı üyeden alıntı
patron motor temiz gıcır gıcır daha tam açılmadı bile zorlamıyorm fazla öğrenme amaçlıydı ben de tam anlamıyla müthiş iz bıraktı ancak 2000 TL den aşağıya satarsam hiç bişey alamıyorum :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler