Parasızlık ve Motor Aşkı (1)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
okumaktan zevk aldım teşekkürler,bu arada bu mahalle arası motorcu ali abinin seyrantepe polis lojmanlarının karşısındaki ali abi olma ihtimali var mı?
-
beğendiğine sevindim...yok kendisi değil...o başka bir Ali...Hepimiz Aliyiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
emek verilmeden kazanılan edinilen şeyler asla keyif vermez...
Bu düşüncenin altını çizmek isterim Zor kazanılarak alınan şeyler her zaman daha iyi keyif verir,değeri daha iyi bilinir Paylaşım için teşekkürler abi.
-
düşleriyle sınırsız, diretmişliğiyle genç, şaşkınlığıyla çocuk
tutkuların adamı mete handro nobel edebiyat ödülüne tek adayımdır
gülsem mi ağlasam mı gözlerimi mutlak bir inançla tavana mı çaksam bilemedim reis
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
ferhat_se adlı üyeden alıntı
Bu düşüncenin altını çizmek isterim
Zor kazanılarak alınan şeyler her zaman daha iyi keyif verir,değeri daha iyi bilinir
Paylaşım için teşekkürler abi.
Birde 84 lerde babamın aldığı Tenis oyunlu kırmızı beyaz el atarisini unutmam...o zamanlar tetrıs falan yoktu...Gülhanede Şenliklerin olduğu konserlerin olduğu geceler... onuda hiç unutamam..
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
düşleriyle sınırsız, diretmişliğiyle genç, şaşkınlığıyla çocuk
tutkuların adamı mete handro nobel edebiyat ödülüne tek adayımdır
gülsem mi ağlasam mı gözlerimi mutlak bir inançla tavana mı çaksam bilemedim reis
bir kaç samimi cümle desek kanka...Orhan Pamuk'a ihanet etmeyelim şimdi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Ellerine sağlık Mete_han...
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ileride bir kızım olabileceğini insan düşünemiyor ki...Baba olmak veya buna benzer duygular sanki asla yaşanmayacaktı...bu detayları başkaları yaşıyordu galiba...
Mete Handro/09
abi En sevdiqim Yer burası..İnşallah İleride Bi kızım Olur çoq qüzel bi duygu
-
Heleşükür bitirdim... Ellerine sağlık mete abim.
Mete abiyle aynı semtin çocuğu olduğumuz için Ali denen ustayı çok iyi tanırım dini imanı para o konuda inanın mete abime Hatta o ali benim scotorun servisiydi lanet olsun öyle servise...
-
mete ağam harikasın döktürdün yine teşekkür ederiz eline sağlık
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
metehan ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş tam köşe yazısı tadında.alın teriyle bütün karşı çıkmalara rağmen alınan, yeri geldiğinde sigarayı bile bırakmayı düşünüp arttırdığın parayla sağını solunu düzelttiğin motorunu biyerlerde bırakamaman hattaaa binanın sokak kapısını gösteren kamerasına motorunu denk getirip gecenin bi yarısı kalkıp kalkıp bakmak,evet bunların keyfi başka
-
okuduğunuz için teşekkürler...üzerine tebrik mesajları gaymak gibi oluyor dabi...
-
bir çırpıda okudum ama en sevdiğim romanı bitirmiş kadar zevk ve haz aldım eline yüreğine salık mete_han abi...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
ahh ahh yine içini dökmüşsün abicim ama içinden yine şu döner çıkmış bak yine bozarım topiği dönerle hee
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Moderatör
Eee sonuç?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Arkadaşım burası Otobiyografi sitesi değil...
Kendini başka yerde tanıt...hayat hikayenle birlikte Seda Sayanın programında ağla şarkı söyle belki bişeyler tuturursun...sana epmek çıkmaz yavrım burda.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
müthiş bi yazı olmuş metehan abi, cidden klavyene sağlık
bence yanlış meslek seçmişsin abi, edebiyatla uğraşmalıymışsın meğer. (ciddiyim)
-
Motosiklet Eğitmeni
Seni anliyorum Metehan...
Asagidaki linkte bulunan videodaki arkadaslardan biri senmisin?
Asagidaki link
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler