Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Parasızlık ve Motor Aşkı (1)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Mete
    Süper bir yazı olmuş. Sana kesinlikle katılıyorum eğer zorluklarla aldıysan değeri çok daha fazla oluyor. Gaza gelip motor alan 2 yılda toplam 5000 km yi bulamayıp satan, 40 ından sonra parayı bulup heves edip "param çok nasılsa almışken neden küçüğünü alayım" diyip 1200 gs le motora başlayan sonra geçirdiği ilk kaza tehlikesinde motordan soğuyup satan yada "alacaksın bi hayabusa cadde de ne hava yapılır ne biçim kız götürülür" diyerek motor alanlar etrafımızda onlarcayken mobiletten başlayıp, kıt kanaat geçinip dişinden tırnağından arttırıp motoruna para ayıranların yeri benim için hep başka oluyor.

Ben de yıllarca bekledim motor almak için sitenin eski üyelerindenim ama ancak bu yaz başında aldım motorumu. Kaza yapınca da kendi bacağıma değil motorun krenajlarına baktım ilk. Kısaca yazında anlattığın hislerini çok iyi anlıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Adam zorlukla değil, tırtıkla almış ya. Resmen itiraf ediyo. Tüm MT'ye kötü örnek oluyosun pandacık!
    = = = Be Aprilia racer! = = =

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Scotty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete
    Süper bir yazı olmuş. Sana kesinlikle katılıyorum eğer zorluklarla aldıysan değeri çok daha fazla oluyor. Gaza gelip motor alan 2 yılda toplam 5000 km yi bulamayıp satan, 40 ından sonra parayı bulup heves edip "param çok nasılsa almışken neden küçüğünü alayım" diyip 1200 gs le motora başlayan sonra geçirdiği ilk kaza tehlikesinde motordan soğuyup satan yada "alacaksın bi hayabusa cadde de ne hava yapılır ne biçim kız götürülür" diyerek motor alanlar etrafımızda onlarcayken mobiletten başlayıp, kıt kanaat geçinip dişinden tırnağından arttırıp motoruna para ayıranların yeri benim için hep başka oluyor.

Ben de yıllarca bekledim motor almak için sitenin eski üyelerindenim ama ancak bu yaz başında aldım motorumu. Kaza yapınca da kendi bacağıma değil motorun krenajlarına baktım ilk. Kısaca yazında anlattığın hislerini çok iyi anlıyorum.
    Usta bu sevdaya paralel bir foto sana... bu keyif bazen işime zamanında varmak bazen evime yorgun argın gelebilmek...travmayda ortak vücut sıvılarından uzak bir hayatın verdiği dayanılmaz tad olabiliyor...

tamam uzun yolda tırmalıyorsun vs ama inan İstanbul dışında hür ve özgürlüğü yakaladım hep...

kimisindede 3 motör var garajında...ama mutsuz...

onunn motoruu var güzelmii güzell...ama maaleseff ruhuu yokk...

Allah bana parayı malı az vermiş ki sıyırmayayım kafayı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    para var huzur var 3 yetmez 5 yetmez 15
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu ne saçma bi yazı ya 2 kere okusamda tam olara algılayamadım ... çok istedinde olmadımı nedir senin derdin ?? bu yazının burada işi ne ??? bize ne ayrıca senin varlığından yokluğundan??? Bizim hayat hikayelerimizin çokmu farkı var ???
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne saçma bi yazı ya 2 kere okusamda tam olara algılayamadım ... çok istedinde olmadımı nedir senin derdin ?? bu yazının burada işi ne ??? bize ne ayrıca senin varlığından yokluğundan??? Bizim hayat hikayelerimizin çokmu farkı var ???
    hor görme be abi şu gariban pandayı
    okuma yazmayı yeni söktü, heveslendi yavrucak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 PM ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Allah bana parayı malı az vermiş ki sıyırmayayım kafayı...
    şu resmi çekmek için kimbilir gecenin hangi vakti hangi akla hizmet motoru aldın dolaştırdın ve hala bu benim sıyırmamış halim diyorsun yani

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin Çinden 2 dolara getirdiğin malzemeye SINBO yazıp bize 15 dolara satmana TİCARET deniyor ...benim yaptığıma ırgızlık öylemi...
    Öyle canım.

Maçan yiyorsa, sen git çine, 1 dolara al, getir Tr.'de 2 dolara sat hepimiz seni alkışlayalım, müşterin olalım.

"Yok ben bu işten anlamam, bilmem, beceremem, hiç esnaflık tüccarlık yapmadım" diyorsan, boşa martaval okuma.

Pis ırgız...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abim yatınca düzelecekse iyi bende kalıcı hasar yarattı
    Ne hasarı yav.Göz yorgunluğundan başka bir şey hissetmedim
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler