Parasızlık ve Motor Aşkı (1)
Reklamlar
-
Mete
Süper bir yazı olmuş. Sana kesinlikle katılıyorum eğer zorluklarla aldıysan değeri çok daha fazla oluyor. Gaza gelip motor alan 2 yılda toplam 5000 km yi bulamayıp satan, 40 ından sonra parayı bulup heves edip "param çok nasılsa almışken neden küçüğünü alayım" diyip 1200 gs le motora başlayan sonra geçirdiği ilk kaza tehlikesinde motordan soğuyup satan yada "alacaksın bi hayabusa cadde de ne hava yapılır ne biçim kız götürülür" diyerek motor alanlar etrafımızda onlarcayken mobiletten başlayıp, kıt kanaat geçinip dişinden tırnağından arttırıp motoruna para ayıranların yeri benim için hep başka oluyor.
Ben de yıllarca bekledim motor almak için sitenin eski üyelerindenim ama ancak bu yaz başında aldım motorumu. Kaza yapınca da kendi bacağıma değil motorun krenajlarına baktım ilk. Kısaca yazında anlattığın hislerini çok iyi anlıyorum.
Reklamlar
-
Adam zorlukla değil, tırtıkla almış ya. Resmen itiraf ediyo. Tüm MT'ye kötü örnek oluyosun pandacık!
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
para var huzur var 3 yetmez 5 yetmez 15
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Süper Moderatör (BBRR)
bu ne saçma bi yazı ya 2 kere okusamda tam olara algılayamadım ... çok istedinde olmadımı nedir senin derdin ?? bu yazının burada işi ne ??? bize ne ayrıca senin varlığından yokluğundan??? Bizim hayat hikayelerimizin çokmu farkı var ???
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
bu ne saçma bi yazı ya 2 kere okusamda tam olara algılayamadım ... çok istedinde olmadımı nedir senin derdin ?? bu yazının burada işi ne ??? bize ne ayrıca senin varlığından yokluğundan??? Bizim hayat hikayelerimizin çokmu farkı var ???
hor görme be abi şu gariban pandayı
okuma yazmayı yeni söktü, heveslendi yavrucak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 PM ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
Allah bana parayı malı az vermiş ki sıyırmayayım kafayı...
şu resmi çekmek için kimbilir gecenin hangi vakti hangi akla hizmet motoru aldın dolaştırdın ve hala bu benim sıyırmamış halim diyorsun yani
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler