Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Parasızlık ve Motor Aşkı (1)

REKLAM ALANI
    kankicbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Okurken Zevk aldım mete abi süperdi,Eline sağlık Taksimde hırlısı var Hırsızı var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osmanlı lokantası komple senin olsun, öğlen gel de bi yemek ısmarlayayım.
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewet duygu yüklü bir yaazı olmuş ellerine sağlık
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete-han
    bu ne sevgi ah
    bu ne ızdırap.....

harika bir ifade şekli ve duyguları kaleme alma yöntemi ( gramere zaten diyeek bişi yok )
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan,klavyene sağlık.Haklısın,hiçbir şeyin tadı tuzu yok.Part 2 yi bekliyorum.
    Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaaay motorumun lastiği indi ne yapmalıyım..?

gibi topiclerden sonra senin topic süper geldi be abi..

paylaşım için teşekkürler...
    Alıntı kankicbf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okurken Zevk aldım mete abi süperdi,Eline sağlık Taksimde hırlısı var Hırsızı var
    asıl sizin okumanız benim için bir keyiftir...zevktir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Activa
    Şu dans okulu olayını kısa kesmişsiniz . Detay rica edebilirmiyiz

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Abi açıkça söylesene yazarlar kısmına adımı koyun diye

Şahsi fikrim cıks olmamış abi üzgünüm. Bir yazar kızı olarak öncelikli dikkat etmen gereken şeyin yazım kuralları olması gerek olduğunu söyleyebilirim. Yazıyı yazdıktan sonra temize çekeceksin. Ya da çektireceksin. Bizim Onur varya, pro onun yazılarına mı özendin. İyi oku onun yazılarını bence.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Alıntı she adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu dans okulu olayını kısa kesmişsiniz . Detay rica edebilirmiyiz
    Çetin Çengiz o zamanların Türk Fİlmlerinde otoriteydi...Tolga Handan sonra o gelirdi...Rap tutkusu içimi sarınca bende RAP veye BREAK DANS diye bir bölümü olmamasına rağmen gittim ve beni kayıt ettiler... neden orası diye hiç düşünmedim...Yüreğimdeki RAP beni oraya götürdü...

3 figürü saatlerce yaptığımı hatırlarım...hafta sonlarıydı...beni aynalı bir odada fihürü gösterip kendimle başbaşa bırakıyorlardı...

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi açıkça söylesene yazarlar kısmına adımı koyun diye

Şahsi fikrim cıks olmamış abi üzgünüm. Bir yazar kızı olarak öncelikli dikkat etmen gereken şeyin yazım kuralları olması gerek olduğunu söyleyebilirim. Yazıyı yazdıktan sonra temize çekeceksin. Ya da çektireceksin. Bizim Onur varya, pro onun yazılarına mı özendin. İyi oku onun yazılarını bence.

Tubiş üreten birine yapılabilecek en büyük hakaret başkasına özendiğini veya esinlendiğini söylemektir...O başkasıda bizim Pro ise hakaret boyut kazanır...Onuru severim ama şu ana kadar adamakıllı bir yazısına şahit olmadım bu bağlamda...temize çekmek vesaire bu tarz şeylerde önemli değil...planlı hareketler yok bende...bir kaç imla hatası vardı onları düzelttim sadece...bence sen bu şekilde yorumlayacaksan yazılarımı okuma...

kızmadım sana ama Orhan Pamuk'a bile özenmem..kulvarlar farklı hayatım..bunlara deneme yazıları denir...herhangi bir anlam misyon yüklemeye kategoriye sokmaya gerek yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

DNGe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Çok güzel hayatın gerçeklerinden samimi kendimdende bişeyler buldum paylaşım için teşekkürler.Başlıkdan hareket edersek parasızsanız ve motor aşkınız varsa kendinizi hasta gibi hissediyorsunuz aklınızda hep sahip olmak istediğiniz motosikletiniz özgürlük ve düşlediğiniz geziler oluyo..

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tubiş üreten birine yapılabilecek en büyük hakaret başkasına özendiğini veya esinlendiğini söylemektir...O başkasıda bizim Pro ise hakaret boyut kazanır...Onuru severim ama şu ana kadar adamakıllı bir yazısına şahit olmadım bu bağlamda...temize çekmek vesaire bu tarz şeylerde önemli değil...planlı hareketler yok bende...bir kaç imla hatası vardı onları düzelttim sadece...bence sen bu şekilde yorumlayacaksan yazılarımı okuma...
    Okumadım zaten, imla hatalarını okumadan da görebilir insan. Küçük harfle cümleye başlanılmaması gerektiğini ilkokulda öğretiyorlar. Ayrıca alınacağın bişey söylediğimi düşünmüyorum. İnsanın kendine birini örnek alması hiç de kötü bir şey değil. Ha bunu yapacak olgunlukta değil isen kabulumdür. Zaten beceremezsin o olgunlukta değilsen. Ayrıca Onur'un yazıları çok da güzeldir, yani senin ki bişeye benzemiyor diye Onur'u harcama istersen. Ne demişler ; "Yiğidi öldür, hakkını yeme"

Dip Not ; Mt sadece sana ait bi platform değil, bunu bir şekilde kabul etmelisin. Senin özelin bizi ilgilendirmiyor ki özelinle çok fazla haşır neşir olduk bugüne dek.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım burası Otobiyografi sitesi değil...

Kendini başka yerde tanıt...hayat hikayenle birlikte Seda Sayanın programında ağla şarkı söyle belki bişeyler tuturursun...sana epmek çıkmaz yavrım burda.
    :

:haapppy:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 PM ----------

tam sonuna kadar okumadım ama anladıgım kadarı ile metehanın muritleri azalmış o yüzden abileri kızmayın cocuga
    birde mete bey hani simense yaptıgın sahtekarlık varya bizde ona hırsızlık denir kul hakı denir bak bunlar nedeni ile seni sevmiyorum işte ben bu tip bir işe girenide alet olanıda sevmem sende hırsızsın
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    BuKart
    Mete abi bunu deneme örneği olarak okula götürsem sevinirmisin
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    güzel yazmışsın metehan abi..... yüreğine sağlık...
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

Motosikleti
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ::

[/COLOR]tam sonuna kadar okumadım ama anladıgım kadarı ile metehanın muritleri azalmış o yüzden abileri kızmayın cocuga
    Ben anlayana okumayı bilene gönül gözüyle bakana yazarım...senin Çinden 2 dolara getirdiğin malzemeye SINBO yazıp bize 15 dolara satmana TİCARET deniyor ...benim yaptığıma ırgızlık öylemi... bende seni çok seviyorum...Hepimiz Halis abiyiz...

Alıntı motoking16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi bunu deneme örneği olarak okula götürsem sevinirmisin
    kafana göre takıl motokıng...

Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel yazmışsın metehan abi..... yüreğine sağlık...
    eyvallah...

Motosikleti
    BuKart
    Ben anlayana okumayı bilene gönül gözüyle bakana yazarım...senin Çinden 2 dolara getirdiğin malzemeye SINBO yazıp bize 15 dolara satmana TİCARET deniyor ...benim yaptığıma ırgızlık öylemi... bende seni çok seviyorum...Hepimiz Halis abiyiz...

kafana göre takıl motokıng...

eyvallah...

eyvallah yarın okulda okuyacam bunu bizim metehan abi yazmıştı diycem
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

Motosikleti
    transalp yavrusu
    insanoğlu malesef hep ister abi hiç gözü doymaz bi pejo alırsın 103-50cc yarın o kesmez seni 105-70cc alırsın o da kesmez cbf 150 alırsın oda kesmez daha üstün bişey alsan yinede kesmez nereye kadar tabiki bütçenin yettiği yere kadar bütçen yettiği zaman ise kendini kaybedene kadar
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    bunu beğendim
    Drift Religion

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    ya abi bir çırpıda deyince aklıma sahanda çırpılmış yomırta geldi...edebiyat hayatım bu yemek sevdam yüzünden yalan oluyor galiba...
    alemsin abi ama hangi alem çözemedim
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    Her zaman birşeylere zorluklarla ulaştım...1992 de başladığım iş hayatımda ilk maaşımı Lalelide Çetin Çengiz Dans Okuluna bağladığım ve bir kaç rap figürü öğrenmenin verdiği dayanılmaz hafifliği bir sonraki maaş gününe kadar yaşadım...

isteyen olursa o mc hummervari hareketleri şu an bile gösterebilirim...ilk alınteriyle yapılmış hareketlerdi...bir anlamı vardı...

babasından istediği oyuncağı aldırtan bir çocuğun oyuncağıyla ne yapılacağını şaşırması gibi bende maaşımla ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım...yahu bütün isteklerim sıradaydı ve sabırsızdı...hangi önceliğim en öncelikti...

fındıklı'da Sıemensde muhasebe stajyeriydim...bir stajyer maaşı değilde memur maaşının yarısı para geçiyordu elime o dönem...extralarımızda oluyordu...şirkete taksi masrafları yüklüyorduk...Alman şirketinde bir Türk öğrenci olmanın verdiği gamsızlık ve aymazlıktaydık...

taksi masrafı diye masraf yazıp otobüslerde sürtüyorduk...hatta bir gün masrafları yazarken okulda olduğumuz gün tarihini yazmışım yanlışlıkla...Veznedar Bey beni uyarmıştı...O da Türktü...la olm bu kadar .okunu çıkarmayın bari masraf tarihlerini çalıştığınız günleri yazın derdi..

1 kez gittiğimiz Vergi dairesine aynı gün içinde 3 kez gitmiş gibide yazmak na mimkindi...

2.maaşa kadar sabırsızlıkla bekledim...çünkü ilk defa kendi mobiletimi alacaktım...kendim ustama toplatacaktım...neden ilk maaşta mobilet almamıştım ki...

aptaldım...uyduruk bir dans okuluna verdiğim paraların acısını asla unutamadım...vee 2.maaş dönemi geldi...Mahlenin tek bisikletci Laz Ali ustaya yol gözükmüştü...

bisiklet konusunda uğranacak alternatifsiz kazıkcı ustam Ali Abi...Motordan anlamazdı ama bir bionikle gezerdi...top şişirmeye gelenden 7-8 yaşında bebelerden bile para isterdi ...beni nasıl yolacağını tahmin bile edemezsiniz yani...
    ticaretin kapitalizmin mahle arası şubesiydi...hatta Kapitalizm onun teorisiydi...uyruğu dini imanı gelmişi geçmiş paraydı...

fakat bana verdiği pejo star 103 e benim canım param yetmemişti...2 taksite bağladık işi...2.taksitte benim 3.maaş olacaktı...

eee ben bu düldülün benzinini yağını nasıl halledecektim...acil sponsora ihtiyacım vardı...Şirkete yazdığım masraflara dayandım...ama bu sefer 4.maaşla almak istediğim Sega Mester System 2 yalan olacaktı...

çıkmazlar içindeydim...motorum kapıdamı yatacaktı...

permütasyonlar kurdum...Motorum ve ben mi...Sega Master Oyun Cihazım ve Ben mi...Motorum ve Sega Master Systemim mi...bu üçlü permütasyondan birini elemeliydim...

4.veya 5.maaşlara bırakamayacağım Sega Master Systemi Sıemensden abim Serkan Özboyacıya aldırdım taksitlere bölünmüş bir ürün olarak sağolsun Küçükyalından kendini kefil göstererek aldı...

yahu dünyanın en mutlu insanıydım ben...Yani bir META nın insan hayatında nasıl bir duygusal heyecan ve sevinc yaratabileceğinin en büyük karşılığı açıklaması bendim...

ileride bir kızım olabileceğini insan düşünemiyor ki...Baba olmak veya buna benzer duygular sanki asla yaşanmayacaktı...bu detayları başkaları yaşıyordu galiba...

karşı cinlse tek alakam Sıemensin karşısındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesindeki hatun kişiler ve okul sonrası kaçamak yaptığımız İstiklal Caddesindeki Levıs özentili kızlardı...

motorumla İstiklalde gezmek ne keyifliydi...Bereket Dönerin o devasa dönerinden yerken motoru göremezdim...yimak yediğim yerimi dğeiştirseydim...

Taksimdi sonucta...hırlısı ırsızı vardı...benim kıçıkırık mopedimi birileri götürürmüydü acaba...buna birileri tenezzül edermiydi...

Mete Han için büyük ırgız için küçük bir değermiydi acaba ...yinede pide dönerimi çabuk yemeliydim...ne yediğimide anlamazdım ya...mideye birşeyler iniyordu sadece...motorun hep yanında olmalıydım...motorla uyumalıydım...

Bütün dünyanın gözü benim motorumun üzerindeydi sanki...nazara gelecekti...

benzin koymak bir dert...benzinle yağı karıştırmak ayrı bir dertti...neden yağlı benzin çeşidi yoktu ki...off erken başladık stres yaşamaya...2 çay bardağı 1 litrelik benzine...ama yağı az fazla kaçırırsan motur ortalığı toza dumana bağlardı...çalıştırmadan önce motörü sallamazsan dipteki yağı çalkalamazsan hayatta ne kadar vurdurursan çalışmazdı...boğulurdu...

karbüratördeki tel kelepçesi halen gözümün önünde...o kadar harika bir mekanizması vardı ki...

yıl 2009...yine aynı çapta bir motora sahibim...44.444 km yol gitmişim yapmadığım masraf kalmadı...aynı heyecanı yaşadığım söylenemez...

toz toprak çamur İstanbul trafiğinde hızla ilerlerken işime geç kaldımmı acaba diye düşünürken yanımdan geçen bir 2 zamanlı makinanın egsoz kokusundan nem alınarak yazılmıştır...

Yazarın Son Sözü...

Zevklerin ve seçimlerin karşılığı...olabildiğin yer...ulaşabildiğin meblağ...

Alabildiğin Motor(yaşın küçükse)...Babandan koparabildiğin para...veya sana verdiği sevgi...veya senin ondan koparabildiğin sevgi...

Alabildiğin motor (kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan) ..Maaşının 3/1 veya 4/1 ini ödeyebileceğin kredi tutarının karşılığı...

Agalar için küçük bir tebbesüm kaynağıdır bu yazı...emek verilmeden kazanılan edinilen şeyler asla keyif vermez...

Hayattan keyif almayı bilmek lazım...

Mete Handro/09
    kardeşim yazından büyük keyif aldım benimde buna benzer bi hikayem var inşaşşah sizinle paylaşıcam saglıcakla kalın

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Gece gece okudum gözlerim mahvoldu..Derhal yatmalıyım iyi geceler
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abim yatınca düzelecekse iyi bende kalıcı hasar yarattı
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Motosikleti
    Alıntı motoking16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah yarın okulda okuyacam bunu bizim metehan abi yazmıştı diycem
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanoğlu malesef hep ister abi hiç gözü doymaz bi pejo alırsın 103-50cc yarın o kesmez seni 105-70cc alırsın o da kesmez cbf 150 alırsın oda kesmez daha üstün bişey alsan yinede kesmez nereye kadar tabiki bütçenin yettiği yere kadar bütçen yettiği zaman ise kendini kaybedene kadar
    Alıntı Marv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu beğendim
    Alıntı cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alemsin abi ama hangi alem çözemedim
    Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim yazından büyük keyif aldım benimde buna benzer bi hikayem var inşaşşah sizinle paylaşıcam saglıcakla kalın
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abim yatınca düzelecekse iyi bende kalıcı hasar yarattı
    vakit ayırıp okumanız bile beni kamçılıyor... izleri halen sırtımda...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    ayvayı yedik desene daha ne hikayeler cıkacak
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler