Okurken Zevk aldım mete abi süperdi,Eline sağlık Taksimde hırlısı var Hırsızı var
Okurken Zevk aldım mete abi süperdi,Eline sağlık Taksimde hırlısı var Hırsızı var
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu dans okulu olayını kısa kesmişsiniz . Detay rica edebilirmiyiz
Abi açıkça söylesene yazarlar kısmına adımı koyun diye
Şahsi fikrim cıks olmamış abi üzgünüm. Bir yazar kızı olarak öncelikli dikkat etmen gereken şeyin yazım kuralları olması gerek olduğunu söyleyebilirim. Yazıyı yazdıktan sonra temize çekeceksin. Ya da çektireceksin. Bizim Onur varya, pro onun yazılarına mı özendin. İyi oku onun yazılarını bence.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çetin Çengiz o zamanların Türk Fİlmlerinde otoriteydi...Tolga Handan sonra o gelirdi...Rap tutkusu içimi sarınca bende RAP veye BREAK DANS diye bir bölümü olmamasına rağmen gittim ve beni kayıt ettiler... neden orası diye hiç düşünmedim...Yüreğimdeki RAP beni oraya götürdü...
3 figürü saatlerce yaptığımı hatırlarım...hafta sonlarıydı...beni aynalı bir odada fihürü gösterip kendimle başbaşa bırakıyorlardı...
Tubiş üreten birine yapılabilecek en büyük hakaret başkasına özendiğini veya esinlendiğini söylemektir...O başkasıda bizim Pro ise hakaret boyut kazanır...Onuru severim ama şu ana kadar adamakıllı bir yazısına şahit olmadım bu bağlamda...temize çekmek vesaire bu tarz şeylerde önemli değil...planlı hareketler yok bende...bir kaç imla hatası vardı onları düzelttim sadece...bence sen bu şekilde yorumlayacaksan yazılarımı okuma...
kızmadım sana ama Orhan Pamuk'a bile özenmem..kulvarlar farklı hayatım..bunlara deneme yazıları denir...herhangi bir anlam misyon yüklemeye kategoriye sokmaya gerek yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Çok güzel hayatın gerçeklerinden samimi kendimdende bişeyler buldum paylaşım için teşekkürler.Başlıkdan hareket edersek parasızsanız ve motor aşkınız varsa kendinizi hasta gibi hissediyorsunuz aklınızda hep sahip olmak istediğiniz motosikletiniz özgürlük ve düşlediğiniz geziler oluyo..
Okumadım zaten, imla hatalarını okumadan da görebilir insan. Küçük harfle cümleye başlanılmaması gerektiğini ilkokulda öğretiyorlar. Ayrıca alınacağın bişey söylediğimi düşünmüyorum. İnsanın kendine birini örnek alması hiç de kötü bir şey değil. Ha bunu yapacak olgunlukta değil isen kabulumdür. Zaten beceremezsin o olgunlukta değilsen. Ayrıca Onur'un yazıları çok da güzeldir, yani senin ki bişeye benzemiyor diye Onur'u harcama istersen. Ne demişler ; "Yiğidi öldür, hakkını yeme"
Dip Not ; Mt sadece sana ait bi platform değil, bunu bir şekilde kabul etmelisin. Senin özelin bizi ilgilendirmiyor ki özelinle çok fazla haşır neşir olduk bugüne dek.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
:
:haapppy:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 PM ----------
tam sonuna kadar okumadım ama anladıgım kadarı ile metehanın muritleri azalmış o yüzden abileri kızmayın cocuga
birde mete bey hani simense yaptıgın sahtekarlık varya bizde ona hırsızlık denir kul hakı denir bak bunlar nedeni ile seni sevmiyorum işte ben bu tip bir işe girenide alet olanıda sevmem sende hırsızsın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Mete abi bunu deneme örneği olarak okula götürsem sevinirmisin
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
güzel yazmışsın metehan abi..... yüreğine sağlık...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Ben anlayana okumayı bilene gönül gözüyle bakana yazarım...senin Çinden 2 dolara getirdiğin malzemeye SINBO yazıp bize 15 dolara satmana TİCARET deniyor ...benim yaptığıma ırgızlık öylemi... bende seni çok seviyorum...Hepimiz Halis abiyiz...
kafana göre takıl motokıng...
eyvallah...
insanoğlu malesef hep ister abi hiç gözü doymaz bi pejo alırsın 103-50cc yarın o kesmez seni 105-70cc alırsın o da kesmez cbf 150 alırsın oda kesmez daha üstün bişey alsan yinede kesmez nereye kadar tabiki bütçenin yettiği yere kadar bütçen yettiği zaman ise kendini kaybedene kadar
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Gece gece okudum gözlerim mahvoldu..Derhal yatmalıyım iyi geceler
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ayvayı yedik desene daha ne hikayeler cıkacak
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)