Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Parasızlık ve Motor Aşkı (1)

REKLAM ALANI

cok güzel bir yazı olmuş yasım itibari ile 2007 aldıgım ilk maasımla aldıgım ayakkabilarım halaa duruyor şimdiki hedefim bir motor almak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    extralarımızda oluyordu...şirkete taksi masrafları yüklüyorduk...Alman şirketinde bir Türk öğrenci olmanın verdiği gamsızlık ve aymazlıktaydık...

taksi masrafı diye masraf yazıp otobüslerde sürtüyorduk...hatta bir gün masrafları yazarken okulda olduğumuz gün tarihini yazmışım yanlışlıkla...Veznedar Bey beni uyarmıştı...O da Türktü...la olm bu kadar .okunu çıkarmayın bari masraf tarihlerini çalıştığınız günleri yazın derdi..

....
    ....
    ....

Agalar için küçük bir tebbesüm kaynağıdır bu yazı...emek verilmeden kazanılan edinilen şeyler asla keyif vermez...

Hayattan keyif almayı bilmek lazım...

Mete Handro/09
    Yahu ne yanar döner adamsın ha! hem siemens'e nasıl geçirdiğini anlat hemde emek de!?

Ticaret sana göre emek değil mi, çalışmak değil mi?

Hayatta herşeyi anladım da bi kominist düşünceyi anlayamadım şelepsisim.

Ellerine sağlık çok dandik olmuş.

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    16 yaşında bir genç olarak büyük bir gaz aldım.bende sabaha karşı süper bir topicle çıkacağım karşınıza ancak şu anda saygı değer pederim x-man '09 u izlemek için can atıyore
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    16 yaşında bir genç olarak büyük bir gaz aldım.bende sabaha karşı süper bir topicle çıkacağım karşınıza ancak şu anda saygı değer pederim x-man '09 u izlemek için can atıyore
    merak ettim yahu..
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    ağlıcam şimdi
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    [QUOTE=mete_han;1812399

benzin koymak bir dert...benzinle yağı karıştırmak ayrı bir dertti...neden yağlı benzin çeşidi yoktu ki...off erken başladık stres yaşamaya...2 çay bardağı 1 litrelik benzine...ama yağı az fazla kaçırırsan motur ortalığı toza dumana bağlardı...çalıştırmadan önce motörü sallamazsan dipteki yağı çalkalamazsan hayatta ne kadar vurdurursan çalışmazdı...boğulurdu...

karbüratördeki tel kelepçesi halen gözümün önünde...o kadar harika bir mekanizması vardı ki...

Alabildiğin Motor(yaşın küçükse)...Babandan koparabildiğin para...veya sana verdiği sevgi...veya senin ondan koparabildiğin sevgi...

Alabildiğin motor (kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan) ..Maaşının 3/1 veya 4/1 ini ödeyebileceğin kredi tutarının karşılığı...

Agalar için küçük bir tebbesüm kaynağıdır bu yazı...emek verilmeden kazanılan edinilen şeyler asla keyif vermez...

Mete Handro/09[/QUOTE]

valla güzel bir anlatım olmuş abi.yukarıdaki cümleleri okuyunca yine gözümde canlandı eski seneler.sene 88 babama tutturmuşum motor al diye olmaz diyip duruyor.liseye gidiyorum.sonunda aldırmışım bir pejo yandan ekzozlu kros tarzı bir mobilet.gençliğin verdiği enerji hergün bir tarafını kopartıyorum.sanki altımızdaki ss.ne zorluyorsun kardeşim diyor mobilet.ama ilk motor ve sürüş deneyimim onda oldu sağolsun.e sonra insanın içindeki o daha güçlü olsun misali duygu.gençlik ve az tecrübe enerji fazlalığı = pert motor sayısında artış ve 12 yıl motor yasagı. iyi de oldu allaha şükür hayla ayaktayız. ama motor sevgisi hiç geçermi abi...
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağlıcam şimdi
    ühühhühühüh

Motosikleti
    Var
    Zewkle okudum Metehan..
    Tesekkürler

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    la yavrum metem,
    sabah sabah işten gelmişim bu ne böyle uzun uzun yazı ya.yarıda bırakacaktım, okuduğum diğer yarı ariye gidecekti mecbur hepsini okudum eziyet resmen, bir daha daha az ve öz hikayeler anlat
    demek zamanında almanları ilk çarpanlardan biri sensin boşa deyil ancela merkel ablam o zamanın gıcıklığıyla şu an bizim AB ye karşı çıkıyor.ulen memleketimin kaderiyle oynamışın be
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Metahan da video cektirecekmiş motoruyla da o zamanlarda Beta mı Whs olsun diye karar veremememiş
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Güzel yazmışsında sonunu bağlayamamışsın Meteciğim.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    hem siemense kazık attım diyorsun hem alınteri, bu ne yaman çelişkidir arkadaş
    15 senede mobiletten cbf e anca terfi edebildin; o yediğin dönerlerin boyutlarından biraz kıssaydın altında golwing olurdu
    şu 30 yaşında 90 senelik istihkakını tükettin, cepten yiyorsun artık

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Güne güzel bir kahvaltı ile başlıyorum. Masada jambonlar, tereyağlar, ballar, kaymaklar derken tıka basa yiyorum. Ardından ofisimizin bulunduğu 85 katlı gökdelene goldwingimle yöneliyorum, odamdan bir süre boğaz manzarasını izledikten sonra birazcıkta forumlra göz atayım diyorum. Diyorum ama, o da e?!? Bizim pandacık herzaman ki gibi ajitasyon içerikli bir mesaj döşenmiş ve hepimizin gözlerini yaşartıyor.

Yahu sen ne uslanmaz adamsın, işin gücün yok mu kardeşim git kitap yaz allasen!
    Birkaç saniyeliğine de olsa moralimizi bozmaya, içimizi karartmaya hakkın yok kardeşim, anladın mı?!? Anlatabildim mi? Senin gibiler yüzünden vicdan muhasabesi yapıyoruz sabah sabah, tatlı tatlı forumlarda sörf yapmak varken!

Hele bi silkelen Metehandrocan.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir çırpıda okudum ama en sevdiğim romanı bitirmiş kadar zevk ve haz aldım eline yüreğine salık mete_han abi...
    ya abi bir çırpıda deyince aklıma sahanda çırpılmış yomırta geldi...edebiyat hayatım bu yemek sevdam yüzünden yalan oluyor galiba...

Alıntı SaXoFoN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahh ahh yine içini dökmüşsün abicim ama içinden yine şu döner çıkmış bak yine bozarım topiği dönerle hee
    birini seçicez artıkın..ya mama ya oyuncaklarım...

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eee sonuç?
    Sonuc şu şeeekerim devamı gelecek...bu deneme yazısı...

yani senin hayatını değişitrecek bir yazı değil...

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

anlatabilenlerden oldum mu acep?[COLOR="Silver"]

:
    Yüreğinde koşan çocuk Cume günü uçacak...

Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım burası Otobiyografi sitesi değil...

Kendini başka yerde tanıt...hayat hikayenle birlikte Seda Sayanın programında ağla şarkı söyle belki bişeyler tuturursun...sana epmek çıkmaz yavrım burda.
    Değerli arkadaşım yazımı beğendin umarım...beğenmediysen eleştirilerinide okumak isterim...

Alıntı 2rule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müthiş bi yazı olmuş metehan abi, cidden klavyene sağlık

bence yanlış meslek seçmişsin abi, edebiyatla uğraşmalıymışsın meğer. (ciddiyim)
    devamı gelir kanka...bu part 1 di...

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seni anliyorum Metehan...

Asagidaki linkte bulunan videodaki arkadaslardan biri senmisin?

Asagidaki link
    Keşke o heyecanları tekrar yakalayabilseydim be Coq ustam...keşke...neden hep eski günler güzel...neden yeni günlere dair bir heyecan yok...

Alıntı johnson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok güzel bir yazı olmuş yasım itibari ile 2007 aldıgım ilk maasımla aldıgım ayakkabilarım halaa duruyor şimdiki hedefim bir motor almak

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu ne yanar döner adamsın ha! hem siemens'e nasıl geçirdiğini anlat hemde emek de!?

Ticaret sana göre emek değil mi, çalışmak değil mi?

Hayatta herşeyi anladım da bi kominist düşünceyi anlayamadım şelepsisim.

Ellerine sağlık çok dandik olmuş.
    ya abi o zamanlar aş ...iş...emek...karl max falan bilemez insan...herşey toz pempe...hayat pempe...motörü alınterimle aldım...benzini çaldım diyelim şuna...ve o benzinde havaya karbonmonoksit olarak uçmuştur...

Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haydi haydi yaz yaz...

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağlıcam şimdi
    buda bir gelişme...birazdan biberonun gelir... çişin gelince aralıklı ağlıycan...uzun ağlayınca açım diye...öğrendik tarzını...

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla güzel bir anlatım olmuş abi.yukarıdaki cümleleri okuyunca yine gözümde canlandı eski seneler.sene 88 babama tutturmuşum motor al diye olmaz diyip duruyor.liseye gidiyorum.sonunda aldırmışım bir pejo yandan ekzozlu kros tarzı bir mobilet.gençliğin verdiği enerji hergün bir tarafını kopartıyorum.sanki altımızdaki ss.ne zorluyorsun kardeşim diyor mobilet.ama ilk motor ve sürüş deneyimim onda oldu sağolsun.e sonra insanın içindeki o daha güçlü olsun misali duygu.gençlik ve az tecrübe enerji fazlalığı = pert motor sayısında artış ve 12 yıl motor yasagı. iyi de oldu allaha şükür hayla ayaktayız. ama motor sevgisi hiç geçermi abi...
    dostum bu arayışlarımız asla bitmiyor...hep bir başka model başka güceler başka heyecanlar...sanki Y2K alsan bile ötesi varmı diye sorgular insan...

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ühühhühühüh
    böyle saçma cevaplar yazmasanda beğendiysen beğendim beğenmediysen beğenmedim yazabilsen ya...çok mu zor ...

Alıntı remzi66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zewkle okudum Metehan..
    Tesekkürler
    coq ile senin okumanda bana keyif verir....

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    la yavrum metem,
    sabah sabah işten gelmişim bu ne böyle uzun uzun yazı ya.yarıda bırakacaktım, okuduğum diğer yarı ariye gidecekti mecbur hepsini okudum eziyet resmen, bir daha daha az ve öz hikayeler anlat
    demek zamanında almanları ilk çarpanlardan biri sensin boşa deyil ancela merkel ablam o zamanın gıcıklığıyla şu an bizim AB ye karşı çıkıyor.ulen memleketimin kaderiyle oynamışın be
    sorma Almanlarla iletişimim çok iyidir... çok soğuk insanlar usta yav...ben internetid eo dönemler tanıdım...Tr de henüz böyle bir ambians yokken...

Alıntı ugurapay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metahan da video cektirecekmiş motoruyla da o zamanlarda Beta mı Whs olsun diye karar veremememiş

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel yazmışsında sonunu bağlayamamışsın Meteciğim.
    ule heyvan bu 1 numerolu yazı...2.de sonunu bağlarık...

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem siemense kazık attım diyorsun hem alınteri, bu ne yaman çelişkidir arkadaş
    15 senede mobiletten cbf e anca terfi edebildin; o yediğin dönerlerin boyutlarından biraz kıssaydın altında golwing olurdu
    şu 30 yaşında 90 senelik istihkakını tükettin, cepten yiyorsun artık
    ne alaka haci...15 yıldaki terfi durumuyla dandirik bir motora binmek...belki dandiklik ruhumda var...bindiğim motorda değil... sen sanki hiç dışarda yimek yemiyon he...has lokantaları kapatıyon Kağıthanede...sende az yemek ye o zaman heyvan insanı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 AM ----------

Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güne güzel bir kahvaltı ile başlıyorum. Masada jambonlar, tereyağlar, ballar, kaymaklar derken tıka basa yiyorum. Ardından ofisimizin bulunduğu 85 katlı gökdelene goldwingimle yöneliyorum, odamdan bir süre boğaz manzarasını izledikten sonra birazcıkta forumlra göz atayım diyorum. Diyorum ama, o da e?!? Bizim pandacık herzaman ki gibi ajitasyon içerikli bir mesaj döşenmiş ve hepimizin gözlerini yaşartıyor.

Yahu sen ne uslanmaz adamsın, işin gücün yok mu kardeşim git kitap yaz allasen!
    Birkaç saniyeliğine de olsa moralimizi bozmaya, içimizi karartmaya hakkın yok kardeşim, anladın mı?!? Anlatabildim mi? Senin gibiler yüzünden vicdan muhasabesi yapıyoruz sabah sabah, tatlı tatlı forumlarda sörf yapmak varken!

Hele bi silkelen Metehandrocan.

ya kanka ortak aranızda bir pere toplayıp bana bir motor hediye edebilirsiniz...zor birşey değil...veya Skull sitedeki emeklerimin karşılığı bi jest yapıp cbf 600 çeker altıma...bunları düşünmezsiniz...hep tüketirsiniz...klavyemi süpürge ettim size ama nafile...

dur la bende kahvaltı eidyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    sen sanki hiç dışarda yimek yemiyon he...has lokantaları kapatıyon Kağıthanede...sende az yemek ye o zaman heyvan insanı...
    Osmanlı lokantası komple senin olsun, öğlen gel de bi yemek ısmarlayayım.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    ewet duygu yüklü bir yaazı olmuş ellerine sağlık
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    abi ağzıona kalemine sağlık.....................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    mete-han
    bu ne sevgi ah
    bu ne ızdırap.....

harika bir ifade şekli ve duyguları kaleme alma yöntemi ( gramere zaten diyeek bişi yok )
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Metehan,klavyene sağlık.Haklısın,hiçbir şeyin tadı tuzu yok.Part 2 yi bekliyorum.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    vaaay motorumun lastiği indi ne yapmalıyım..?

gibi topiclerden sonra senin topic süper geldi be abi..

paylaşım için teşekkürler...
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler