bakarmısınz ikisi arasında kaLdım
Reklamlar
-
mrb arkadaslar bu arora motordan bıktım ya artık :D aslında memnunum ama titreşimi yüzünden satcam yine yamaha Rx aLmayı düsündüm ama sonra benzin yüzünden ve parcaları yüzünden almak istemiorm parcaları bulunmuo bi cogu ikinci düşüncem ise kanuni racer sizce hangisini almalıyım hem görünüşü olusn istioyrum hemde zırpt pırt arıza versin istemiom ve titresimde olmicak sizce ne yapayım ve racer son hız olarak kac yapar kullanışı falan nsL yorucumu uzun yol gidermi ne tür eksileri artıları vardır cvp veren ilgiLenen arkadaslara simdiden tsk ederiom herkese kazasız beLasız sürüşLer
bu arada yeni motoru aldıgm gibi korumalarda hemen hemen full denecek kıvama gelecek
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Reklamlar
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
2000 Lira civarında vereceksen, YBR tavsiye ederim.
Temiz bir makina bulup alırsan yıllarca binersin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
kanuni racer ile sendeki arasında fark yok. problemli, bol titreşimşi en nihayetinde çinli. 110 anca gider tabiki titreşime kaç zaman dayanacağınıza bağlı. rx güzel motor çokda yakmaz ama o da biraz titreşimli.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
katılıyorum arkadaşım aldı 2009 model 11 devirden sora titriyo o da az,çok güzel çok sesiz bir motor tavsiye ederim
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
Gültekin abime katılıyorum
-
Kardeş titreşim artı teknik arıza istemiyorsan arora gibi racer dan da uzak duracaksın Gültekin 'in dediği gibi ikinci el temiz bir ybr senin işini görür tabi rx ten sonra hız olarak tatmin etmez ama aroradan inip ybrye binince konforu farkedersin
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Akileos adlı üyeden alıntı
ikisinide alma kardeş..
Çok yardımcı oldun yani.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Çok yardımcı oldun yani.
şimdi sölüyorumki sonra servislerde uğraşmasın...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
arkadaslar tamam anladım racer den gectim rx mi alayım ya bilmiorm ki aslında bitane rx var 2001 model gayet te temiz 1900 fiyat istiolar ben 0 motor almak istiorm gösterişli olacak racing gibi brüt 3000 tL olmalı :S bana ne tür motorlar önerebilirsiniz ya cinli olmasın kesinlikle cbf 150 baktm devir göstergesi falan yok hosuma gitmedi ve sonn hızı anca 100-110 dediler ybr de öyLe cbr 125 de pğahalı off yaw ne yapsam :S
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
bahsettiğin 2 motordan da uzak dur.
3000 liraya cbr 125 bulabilirsin sanırım
bunun dışında hyosung rx 125 lere de bak
-
gösteriş-performans-ekonomi üçlüsü aynı anda tatmin etmez.
en az birinden vazgeçmen lazım.
cbr125'i zorlayabilirsin.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
meki 135 king e bak dostum. temizse al .ah orda olsamda makinaları görebilsem bi görüşte anlarım. yan sanayi ne varsa:d
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
BİRAZ DAHA BİRİKİM YAP EN İYİSİNİ AL SANADA EN İYİSİ YAKIŞIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler