abicim çok geçmiş olsun.allah beterinden korusun.
emrah.ark abi sizede çok geçmiş olsun acil şifalar.
abicim çok geçmiş olsun.allah beterinden korusun.
emrah.ark abi sizede çok geçmiş olsun acil şifalar.
büyük geçmiş olsun..
Olan motosiklete olsun ucuz kurtarmışsın çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun kadir abi...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Geçmiş olsun bende cmrtsi sabahı az kalsın kaçırıyordum motoru hemde düz yolda viraj falan da değil dümdüz yol yeni başlamıştı yağmur ışıklardan kalkarkern biraz gaza fazla yükleneyim dedim hoop motorun arkası kayıverdi son anda ayağımı koyarak düzelttim gidiyorduk valla..
geçmiş olsun............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çok geçmiş olsun kadir, dilerim en son kazan olur.
çok teşekkürler arkadaşlar.. Allah tüm motora binen arkadaşları korusun
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Çok geçmiş olsun kadir abi topici görmemiştim
resimde de belli ki korumalıklı pantolon giyiyorsun. korumalık tam olunca, doğal olarak canımız fazla yanmıyor. Allah seni bize bağışlamış. daha dikkatli olun lütfen.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
yanına geldikten sonra 3 kaza gördüm aynı noktada. son kazayı görünce iyiki hemen bariyerlerin diğer tarafına geçmiş dedim. Allaha şükür sen iyisin gerisi önemli değil. tekrar geçmişolsun canım benim
(motor böle bayagı havalı oldu kadir farklı bir tarz yakaladın kanımca )
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
böyle ol, gerisini boşver.
unutma, hasta ziyaret etmek, ziyaretçi kabulünden evladır. sadece asfaltta sıyrılan eller, asfalt yanığı yüzünden haftalarca kullanılamadığı gibi, bir de öyle acı veriyor ki. benim bir ara kullandığım bir eldiven sürtündmeden dolayı erimişti ce minik 50krş. kadar delik açılmıştı hala izi var avcumda. ya eldivenim olmasaydı
devam devam....
görüşmek dileğiyle
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kadir kardeşim geçmiş olsun allah beterlerinden sakınsın ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Geçmiş olsunScooter ıslak havalarda çok tehlikeli altında hangi lastik olursa olsun
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
geçmiş olsun.. allah daha beterinden saklasın..
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)