Babana motosikletini verirsen böyle olur...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Geçmiş olsun arkadaş
Gine Allahın sevgili kuluymuşsun başkası motoru o hale getirseydi babandan yiceğin fırcayı düşün
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
Motor vites kolunun olduğu tarafa doğru yatmışsa vites kolunda az bi şey eğrilme bile viteslere geçerken problem yapar sorunun şanzumanına kadar yansıyacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun ayrıca bununla gelip geçsin babada bi şey yok ya motor her zaman düzelir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
-
Korkut demekki babana da bir motosiklet lazım
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
Abi oda motosikletçiydi Jawa 250 aldı sattı Rus motosikleti aldı onu sattı Jawa ceylan aldı .Kanında var motosikletçilik Bana derdi maya tuttu diye yani banada ondan geçti motorculuk ruhu
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Motor vites kolunun olduğu tarafa doğru yatmışsa vites kolunda az bi şey eğrilme bile viteslere geçerken problem yapar sorunun şanzumanına kadar yansıyacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun ayrıca bununla gelip geçsin babada bi şey yok ya motor her zaman düzelir
Tabiki öyle bişey yok allaha şükür babamda.Evet sol tarafa yattı motor ama vites kolunda bi yamukluk filan yokZor bela 1 e geçiriyorum kalkarken geri boşa atıyor ,zincir gevşemiş ondan olabilirmi?
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
Bütün babaların içinde bir motor sevgisi vardır. kendimden biliyorum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Bütün babaların içinde bir motor sevgisi vardır. kendimden biliyorum
Bende o sevginin motora açtığı arızaları biliyorum.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
Geçmiş olsun tühh nazar mı değdi ki Baba yani bu bişeyde diyemezsin. Bende babam benden motoru aldığı zaman çok korkarım.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Evet arkadaşlar şükürler olsunki babamda birşey yok ama sizce bu şanzımanla ilgili bir sorunmudur,nedir bu vitesin hali.Zor bela 1 e atıyorum kalkarken geri boşa atıyor kendini.Bende 2 ye atıyorum ondan sonra 1 e atıyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor.Gerçi geçse bile kalkarken geri boşa atıyor kendiniZincirde baya bi gevşemiş acaba ondan olabilirmi,sizlerden teknik bilgi istiyorum.En azından sorunun ne olduğu hakkında bir fikir verin.Tamirci denen fırsatçıların eline bırakmayın beni
-
Ama şimdi öyle fırsatçı falan ayıp oluyo Hepsi bir mi ? Ayrıca motorcuysak hepimizin birbirimize ihtiyacı var değil mi ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Moderatör
Babana ver motoru götürsün tamirciye
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
-
Valla tamirciye götürmeyince olacak bir şeye benzemiyor kardeşim.Vites kutusunda problem var bunun nedenide düşünce vites kolu içerdeki parçalardan birine baskı uygulayarak bozmuş olabilir
-
bende motoru babama verme hatasında bulundum. toprak yolda viraja gazı kökleyerek girdi, motor savruldu ama nası olduysa oldu düşmedi ilk ve son denemesi oldu zaten ama çok tehlikeli diye motoru sat diyo şimdide bana
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bende motoru babama verme hatasında bulundum. toprak yolda viraja gazı kökleyerek girdi, motor savruldu ama nası olduysa oldu düşmedi
ilk ve son denemesi oldu zaten ama çok tehlikeli diye motoru sat diyo şimdide bana
Böyle diyebilecek babalara Sakın motosiklet vermeyin.
Yoksa motosikletiniz ertesi gün sizden ayrılmış olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler