her konuda felsefe yapan arkadaşlar kimsenin içini bilemezsiniz önyargısız davranmanız daha erdemli olur sizin için abilerim! bu arada kardeşim senin sorunun büyük ihtimalle senkromeçlerden kaynaklanıyor düşme esnasında hasar almıştır sanırsam!
her konuda felsefe yapan arkadaşlar kimsenin içini bilemezsiniz önyargısız davranmanız daha erdemli olur sizin için abilerim! bu arada kardeşim senin sorunun büyük ihtimalle senkromeçlerden kaynaklanıyor düşme esnasında hasar almıştır sanırsam!
Master of Davar
öncelikle geçmiş olsun.
yorumları okuduğumda arkadaşlardan bazılarının babaları eski motorcu olduğunu gördüm. arkadaşlar; aslında bu çok güzel birşey. en azından sizi anlıyabiliyorlar. heyecanınızı biliyorlar. malesef ben sizin kadar şanslı değildim. 2006 kasımında ilk motorumu alabilmek için bayağa bir zorlanmıştım. aradan kaç yıl geçti, motorumu değiştirdim ama hala aynı soğukluk.
enazından ben de baba olduğumda çocuğumun muhtemel motor sevgisine ortak ve destek olacağım
ayna 2 gün önce aldım takımı 25 tl teki 10 tl :D nasıl bi fiyat politikası anlamadım.zincir bol ise tekeri biraz arkaya al gerilir.birde vitesin oldugu taraftaki basak yamulmuşmu bir bak.bu arada geçmiş olsun..
valla hiç esirgemez, motoru parça parça edeceğini bilsem de verirdim kendisine. eğer hala yaşıyor olsaydı. çünkü, ben babamın motorlarını düşüre düşüre öğrenmiştim motosiklet kullanmayı. 2 yılda bir yeni motor alırdık hep ve acentadan çıktığı gibi ilk olarak koruma demirlerini taktırırdı rahmetli...
motorunuzu sevin ama babanızı daha çok sevin... yoksa gün gelir babalara gelirsiniz!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
baban da bısey yoksa sorun degıl... hasarıda bu gune kadar verdıgı harclıklara say =P
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
çok geçmiş olsun hem babana hem sana hem motoruna
Yüksek Kalite Üstün Performans
Teşekkürler tabiki babama motor feda olsun alsın pert etsin hiç önemli değil canı sağolsun
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)