Offffffffffffff ulen offffffffffffffffffffffffffffffff
Offffffffffffff ulen offffffffffffffffffffffffffffffff
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
benim babamda gençliğinde motorcuymuş hatta uzun yollarda gezermiş ama şimdi ben motor aldığımdan beri benim motora sulanıyo neredeyse 25 seneye yakındır kullanmamış ve onun eskiden kullandığı şimdiki cbf 125 gibi bi hondaymış,şimdi ben benimkinin ağırlığını kaldıramayacağından ve trafikte acemilik yapıp bişey olmasından korktuğumdan babamı geçiştiriyorum...Durum biraz tersi oldu bizdede genelde ebeveynler çocukları için hep endişelenir ya
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Babamda benim gibi eskiden motosiklet tutkunu olduğundan ve çok dikkatli olduğundan gözüm kapalı veririm.Hatta motor rahatsa arkada uyurum bilem
Not:Benim gibi daha evlenmemiş arkadaşlar evlenmeden önce eşinizin motosiklet hakkında düşüncelerini sorunuz..Babam öle bi yanlış yapmış motoru bırakmış
Ama beni caydıramıycanı biliyo artık
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
öncelikle geçmiş olsun...
bende kayınpedere vermedim ayar olmuştu ilk zamanlar...ama onun reno öropası paso bendeydi...bir kez verdim onada artcı bindim sonra bidaha istemedi...düşüyorduk..kendisi ilk motorize polislerdendi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun arkadaşım
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Amcamın oğlu keeway 250 land cruiser almıştı, neyse motoru depoya getirdik biraz sürdük, sonra amcam dedi bi de ben deniyim diye, dedik amca aman bu motor öyle küçük motorlardan değil diye yok dedi ben neler kullandım bunu mu kullanamıcam iyi dedik verdik ama herşey olmasına riskin yanındayız anlattık nasıl kalkılıcağını daha kalkar kalmaz bi kökledi gazı motor tek tekere kalktı 200 kiloluk keeway 250 land cruiser, zor durdurduk, paletlerin üstüne çıkıyodu :D
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
sonuçta o motoru almanda babanın katkısı olmuştur umarım, boşver babana birşey olmamış motorun kökü gitsin
baban sana hayat vermiş sen motorun derdine düşmşsün .....boş ver hayatta olduğun için her daim babana dua et sitem etme....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
valla altı üstü motor bu yaptırır yada yenısını alırsın dostum .keşke benim babam yaşasaydı ve motorumu parçalasaydı , birşeylerin kıymetini kaybetmeden keşke bilsek allah ailelerimizi saklasın
Ne sitemi ne tasası arkadaşlar.Tabiki babama bişey olmadığı için şükrediyorum.Bi bakalım yarın birgün götürecem tamire.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Babana bişi olmaması çok sevindirici ama motoruna üzüldüm.. Geçmiş olsun..
geçmiş olsun...
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
geçmiş olsun...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)