Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Babana motosikletini verirsen böyle olur...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Offffffffffffff ulen offffffffffffffffffffffffffffffff
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    benim babamda gençliğinde motorcuymuş hatta uzun yollarda gezermiş ama şimdi ben motor aldığımdan beri benim motora sulanıyo neredeyse 25 seneye yakındır kullanmamış ve onun eskiden kullandığı şimdiki cbf 125 gibi bi hondaymış,şimdi ben benimkinin ağırlığını kaldıramayacağından ve trafikte acemilik yapıp bişey olmasından korktuğumdan babamı geçiştiriyorum...Durum biraz tersi oldu bizdede genelde ebeveynler çocukları için hep endişelenir ya

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı _ferkan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Offffffffffffff ulen offffffffffffffffffffffffffffffff
    Sana servis yolu gözüküyor sanırım senin içinden çıkabileceğin bi duruma benzemiyor arıza hilallerden(senkromeçlerden) kaynaklanan bi sorun var galiba dişli kutun açılacak yani zincir gevşemesinden yapmaz
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Babamda benim gibi eskiden motosiklet tutkunu olduğundan ve çok dikkatli olduğundan gözüm kapalı veririm.Hatta motor rahatsa arkada uyurum bilem
    Not:Benim gibi daha evlenmemiş arkadaşlar evlenmeden önce eşinizin motosiklet hakkında düşüncelerini sorunuz..Babam öle bi yanlış yapmış motoru bırakmış
    Ama beni caydıramıycanı biliyo artık
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    öncelikle geçmiş olsun...

bende kayınpedere vermedim ayar olmuştu ilk zamanlar...ama onun reno öropası paso bendeydi...bir kez verdim onada artcı bindim sonra bidaha istemedi...düşüyorduk..kendisi ilk motorize polislerdendi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    geçmiş olsun arkadaşım
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

kankicbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun ,Büyük konuşmayayımda Ben motorumu kimseyle paylaşmam

Motosikleti
    hyosung gv250
    Amcamın oğlu keeway 250 land cruiser almıştı, neyse motoru depoya getirdik biraz sürdük, sonra amcam dedi bi de ben deniyim diye, dedik amca aman bu motor öyle küçük motorlardan değil diye yok dedi ben neler kullandım bunu mu kullanamıcam iyi dedik verdik ama herşey olmasına riskin yanındayız anlattık nasıl kalkılıcağını daha kalkar kalmaz bi kökledi gazı motor tek tekere kalktı 200 kiloluk keeway 250 land cruiser, zor durdurduk, paletlerin üstüne çıkıyodu :D

Motosikleti
    as t1
    Alıntı DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amcamın oğlu keeway 250 land cruiser almıştı, neyse motoru depoya getirdik biraz sürdük, sonra amcam dedi bi de ben deniyim diye, dedik amca aman bu motor öyle küçük motorlardan değil diye yok dedi ben neler kullandım bunu mu kullanamıcam iyi dedik verdik ama herşey olmasına riskin yanındayız anlattık nasıl kalkılıcağını daha kalkar kalmaz bi kökledi gazı motor tek tekere kalktı 200 kiloluk keeway 250 land cruiser, zor durdurduk, paletlerin üstüne çıkıyodu :D

bigün a2 ehliyet sınavına gittim tanıdık bir arkadaşım gelmişti vitesli motor kullanmasını bilmiyor gösterdik biraz bişey 125lik mondial namı değer (karakaçan) bir kökledi gazı tekteker yapıyo düşmeden nasıl topladı anlamadım ehliyet sınavından 85 ile geçti
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ybr 250, işallah 2012'de Kawasaki Versys
    sonuçta o motoru almanda babanın katkısı olmuştur umarım, boşver babana birşey olmamış motorun kökü gitsin

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun...

bende kayınpedere vermedim ayar olmuştu ilk zamanlar...ama onun reno öropası paso bendeydi...bir kez verdim onada artcı bindim sonra bidaha istemedi...düşüyorduk..kendisi ilk motorize polislerdendi...
    Komşi kayınpedere motosiklet verilmezmi len büyük bir hata ALLAHtan ucuz kurtarmışsın.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baban sana hayat vermiş sen motorun derdine düşmşsün .....boş ver hayatta olduğun için her daim babana dua et sitem etme....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    valla altı üstü motor bu yaptırır yada yenısını alırsın dostum .keşke benim babam yaşasaydı ve motorumu parçalasaydı , birşeylerin kıymetini kaybetmeden keşke bilsek allah ailelerimizi saklasın

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Ne sitemi ne tasası arkadaşlar.Tabiki babama bişey olmadığı için şükrediyorum.Bi bakalım yarın birgün götürecem tamire.
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı _ferkan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne sitemi ne tasası arkadaşlar.Tabiki babama bişey olmadığı için şükrediyorum.Bi bakalım yarın birgün götürecem tamire.
    başlık ta ne yazıyo

babana motor verir sen böle olur ..buradan ben bistem var gibi görüyorum oradan nasıl gözüküyo bilmiyorum..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle diyebilecek babalara Sakın motosiklet vermeyin.
    Yoksa motosikletiniz ertesi gün sizden ayrılmış olabilir.
    dünde içip dertlenmişti, geldi benimle konuşmaya, oğlum motoru sat, bu kadar okuttuk büyüttük filan, yazık olur bize vs. bende tamam baba ölmem filan dedim taktı kafaya. işin kötüsü bi kaza yapsam ben demiştim diyicek
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dünde içip dertlenmişti, geldi benimle konuşmaya, oğlum motoru sat, bu kadar okuttuk büyüttük filan, yazık olur bize vs. bende tamam baba ölmem filan dedim taktı kafaya. işin kötüsü bi kaza yapsam ben demiştim diyicek
    Eeee sen hatayı baştan yapmışsın artık senin ikna kabiliyetine kalıyor bütün iş.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Babana bişi olmaması çok sevindirici ama motoruna üzüldüm.. Geçmiş olsun..

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    geçmiş olsun...
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    geçmiş olsun...
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler