İstanbul'da Grup Florence Nightingale Hastaneleri arasında laboratuar numunesi taşıyacak, kendi motoru ile çalışacak ve fatura verebilecek referanslı motokuryeler aranıyor. İrtibat: Dr. Sinan Aran (İdari Direktör Yardımcısı) 0212-224-4950
İstanbul'da Grup Florence Nightingale Hastaneleri arasında laboratuar numunesi taşıyacak, kendi motoru ile çalışacak ve fatura verebilecek referanslı motokuryeler aranıyor. İrtibat: Dr. Sinan Aran (İdari Direktör Yardımcısı) 0212-224-4950
Fatura verebilecek??? Bunu sadece moto kurye firmalarına yaptırabilirsiniz. Yanılıyor muyum yoksa
Fatura verebilecek denildiğine göre bence bu iş için kurye firmalarında fiyat alınmış ama aynı işi çok daha ucuza yaptırabilme imkanı aranmaktadır gibi algıladım ben.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
bu işi çok profesyonelce yapan kurye firmaları var. kiralık kurye sistemi de var. işi çok ucuza getirmeye çalışmak yerine böyle ciddi kurumların daha ciddi sistemle çalışmaları gerekir bence.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
biraz konunun dışında kalıyor ama
motosiklet.net in iş ilanları bölümü açılmalı artık
yoksa var da biz mi farkedemedik?
fatura vermeden olsa ek iş olarak bile yapacak çok kişşi olur ama faturayı millet neresinden kesicek o soru işareti işte..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
ben bu işe talibim fakat fatura olarak bizim evin su faturası yada elektrik faturasını versem olur mu acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)