Merhabalar yenı motor aldım mondıal 150cc RF modelı memnunum 1 hafta oldu rodaj olayında 45 ı pek gecmemek gerekıyormus sanırım ben bıraz gectım ve 2 kısı bındım sorun yaratırmı suan 160 km de bundan sonra yavas gıtsem ıse yararmı ve baska kımseyı bındırmesem yararlı olurmu suan bır sorunum yok rodaj olayınada ınanmıyorum bence sorun yaratmıyacaktır.
3 tane sorum var.
1.Motorumu aksam park ettıgımde sabah yerde mermerde cok az yag goruyorum damlaları altından damlatıyor bu bır sorun yaratırmı yoksa her motormu yapar?
2.sorum arka fren kampana ılk gunlerdekı gıbı tutmuyor arka fren cok bosaldı eskıden frene cok az basınca tutardı artık kokleyınce anca tutuyor bu fren ayarıyla ılgılı heralde bır sorun olcagını dusunmuyorum.
3.kadranım dun 40 km hızla gıderken bırden 0 a dustu sonra durdum hıc kıpırtı yoktu bıraz kadrana vurdum ve kapatıp actım calısmıyordu sonrakı gun calısmaya basladı buda bır sorun yaratırmı neden durmus olabılır?
Arkadaslar sızden cevap beklıyorum bu yag akıtma olayı aklımı karıstırdı on fren dısk abs bazen gıcırdama yapıyor neden acaba?
ve rıca edıyorum cın malı falan yapar gıbı yorumlar atmazsanız cok sevınırım.