honda 125cbr bilen birisi
Reklamlar
-
yeschim adlı üyeden alıntı
Milyonlarca kez tartışıldı bu konular, arkadaşım gir cbr 125 topiğine biraz incele. Ybr'yi de araştır. Hangi amaç doğrultusunda alacağın tabi ki kararında büyük önem taşır. Ama bir cbr 125 kullnıcısı olarak ve ybr'yi de kullanmış biri olarak ikisi arasında mukayese dahi etmem. Her açıdan cbr' ı öneririm. Ama maddi imkanın daha kısıtlı ve boyutsal olarak biraz iriysen ve yukarıda bir arkadaşın anlattığı gibi topcase takıp birşeyler taşımak istersen ybr daha uygun olabilir senin için. Sonuçta aynı noktaya geliyoruz amaç önemli
İkisiyle de mucizeler yaratıp 165 i göremeyeceksin nasılsa
Ama benim cıbır her daim ybr 'yi geçmiştir o ayrı
Hatta imkanın varsa ikisini de dene hangisinde rahat edersen onu seç. Kolay gelsin, hakkında hayırlısı
yok bende ybr zaten var ama cbr yi daha denemedim..artık askerlikten sonra kısmet olursa alıcam inş
Reklamlar
-
Ben topiği açan arkadaşa hitaben yazmıştım ama
-
pardon
-
Bravo yeşim abla
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
dynner adlı üyeden alıntı
Bravo yeşim abla
bravo derken
-
ybr_man adlı üyeden alıntı
bravo derken
verdiği cevap karşılığında yani ;) zevkine bak ybrcim
[B]Hastalıktır, Zevktir motosiklet.. Kırmızı ışıkta durup yandaki arabayı süzüp, yeşil yandığında tozunu yutturmaktır motosiklet... ;)[/B]
-
m.ucar adlı üyeden alıntı
verdiği cevap karşılığında yani ;) zevkine bak ybrcim
ben de daha ilk günden beni sevmediler diye düşünmüştüm
-
ybr_man adlı üyeden alıntı
ben de daha ilk günden beni sevmediler diye düşünmüştüm
benim de daha ilk günüm ancak emin olduğum tek şey MT de öyle bir şeyin olmıycağı... ;)
[B]Hastalıktır, Zevktir motosiklet.. Kırmızı ışıkta durup yandaki arabayı süzüp, yeşil yandığında tozunu yutturmaktır motosiklet... ;)[/B]
-
benim de daha ilk günüm ancak emin olduğum tek şey MT de öyle bir şeyin olmıycağı... ;)
inşallah bakıcaz artık..zaten ben bu sitenin seviyeli konuşmaları nı sevdim diye üye oldum memnun kalırız inşallah..
-
Bir kaç arkadaş gerekli tavsiyeleri yapmış zaten. Ama en önemlisi imkanın varsa ikisinide bir dene hangisinde için rahat ediyorsa onu tercih et. Şahsen düşüncem cbr 125' ten yana olur.
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
-
aynen tecrübeleri, saygılı duruşları, kişilikleri vs.. vs.. diğerlerinde de yok değil ama MT farkı var ;)
konu kaydı iyice sanırım
-
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
dynner adlı üyeden alıntı
senle ilgli bir olay yok dostum bu kadar alıngan olmana gerek yok
ancak ybrden sorna cbr125 bence daha kaliteli gelir insana tabi performans olarakta birşey bekleme aman amanlık
haklısın dostum biraz alınganım..özür dilerim..bu arada burda herkesin motorunu çekip yolladığı(foto) bi konu var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 PM ----------
aynen tecrübeleri, saygılı duruşları, kişilikleri vs.. vs.. diğerlerinde de yok değil ama MT farkı var ;)
konu kaydı iyice sanırım
evet ya hep konuyu kaydırıyoruz..gereksiz hissettim kendimi birden
-
ybr yinemi cıbırı tokatlamış vay be ne motormuş xD
-
-
ben bılıyorum cbr yi bılmeyen mi var
-
-
cbr surat yapıyor sanma normalde 140 a ulasır
-
saolun ama ben ybr yi denedim ama cbr yi deneme şansım yok ondan sordum zaten denesem sormama gerek yok zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler