stebel nautilus havalı korna motosiklet için nerde bulunur ?
Reklamlar
-
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
senin bilgisayarın ses sisteminden dolayı mızıka gibi ötüyor olmasın
bende full creative ses sistemi + ses kartı var ses çok güzel çıkıyor
yok be adaş minton 2+1 ses sistemi var o iki haporden oluşan speaker değil yani.
Mızıka gibi dedisem fiyatına gore beklediğimden az demek istedim. Beğenen alır abi.
-
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
stebelin kendi sayfasıva orda hermodelinin sesi mevcut. bende natillus var compack modelinden gri metalik renkli rölesiz sakın takma.. sağlam amper çekiyor. en kötüihtimalle sigortalarını kontrol et biraz daha büyütebiliyorsan değerlerini büyüt. araba ve motosiklet için ayrımodelleri oldugunu da sanmıyorum.hem arabamda hem motorumda aynı kornadan var. orjinal kornan 3 watt.. takacağın korna en az 15 watt. dikkatli bağlantı yapmaklazım. uzun süreli basmalarda tesisatı yakabilir.
Kardeş o değin 3 watt değil; 3 amperdir. Benimkinde 2 adet salyangoz var. 16 amper çekiyor
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
-
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimal 55 W H3 ampul var içinde.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
-
Nipp10 adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimal 55 W H3 ampul var içinde.
o zaman benim makineye olmaz yav..
acaba çift akümü taksam yan çantanın içine?
-
birde facebookta video var godfather çalıyo harika birşey:D
-
meharis adlı üyeden alıntı
merhaba
stebelin nautilus isimli motosiklet kornasından almaya çalışıyorum fakat internet siteleri haricinde bulamadım, eminönü tarafına da baktım, orada da yok. bu kornanın internet dışında gidip alabileceğim istanbulda asya tarafında bir yer bilen var mıdır ?
makbule geçer.
saygılar
ürünle ilgili örnekleme babında bir link eklenmiştir.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44451
Bu kornanın ithalatçısı modacar. Seyrantepe İspar ticaret merkezinde (polis lojmanları karşısı) perakende satışları var. Web sitesi için google de modacar stabel korna diye aratın çıkar.. Feyizoğlu vs. de bu şirketten alıp satış yapıyor, o yüzden en ucuz burada bulunuyor.
-
@kirpi_e teşekkür ederim. internet üzerinden aldım servistede takıldı.
konu amacına bir bakıma ulaşmıştır. katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler