Böyle olsa scooter olmaz, scooter olsa böyle olmaz motorlar. Scooter'ın anlamını sanırım bilmiyorsun. Otomatik vitesli ama böyle motorlar istiyorsun galiba
şekil olarak aynı olacak ama hemde scooter olacak? ilginç... şekil olarak aynı ama otomatik vites demek mi istedin?
boyle motor ve otomatik vites var arastır sahibinden mesela "dorado"
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
commuter olcak ama scooter olcak?? olur olur....
aslında yok değil bak şoyle bişey var İtalyan canavarı
Cub motorların otomatiği var.Ama bu tipte motorlarda olursa zaten bunlar türünü değiştirmiş olur.
Bu alttaki ikisi var..ama pek tutulan modeller değil..kasa olarak bahsetmiyorum mekanik anlamda tutulmadılar..Arıza, titreşim ve servis anlamında sıkıntıları var epey..
İlk resim dorado - corvus ikincisi dorado poseidon..
kanuni deer a ne dersin ?
Al bide bu var işine yararsa
Yolver gitsin .
Buyur babacım.. Bu motor 6 ileri vites , üstelik otomatik!!! Ne acayip değil mi. Ya sizin boş vaktiniz çok ve eğlenecek yer arıyorsunuz yada gerçek bir ruh hastasısınız.. Bahsettiğiniz motorların otomatiği olsa ne olacak? Kendinizi vitesli motor kullanacak kadar yeterli görmüyorsanız hiç bulaşmayın derim. Belediye otobüsü kadar zevkli değil!?? inanın bana.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
http://www.motosikletilan.com/images...08_0_image.jpg
hoşuna gider belki kanuni deer 152
Bende ayaktan vitesli scooter arıyorum.Yardım lütfen
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
arkadas otomatik vites kullanmak istiyor herkes de onu vitesliye zorlamis gibi olmus biraz bence bu yalnis. Istedigi zevk aldigi motoru kullanmali . Siz vitesli kullaniyorsunuz diye adamada zorla vitesli aldirmayalim.
adam ne istyediğini bilmiyor ki kimsede onu zorlamamış..aslında...sen nereden çıkardın zorlandığını....herkez fikrini sölemiş sadece..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)