redline neoluyo biri açıklaya bilirmi???
Reklamlar
-
gerçekten merak ettim sormak istedim (redline nedir)???
şöyle söyleyim red:kırmızı//line:çizgi
anlamına geliyor motorla bağdaştığı ortaklık nedir onu anlayamadım.
örnek:geçenlerde topkapıdan avcılara saatte 200km. hemde redline.
gibi mesela ne anlatmak isteniyo???
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
-
devir saatindeki kırmızı (yüksek devir ) alanda seyehat edersen red line yapmış oluyorsun...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
devir saatindeki kırmızı (yüksek devir ) alanda seyehat edersen red line yapmış oluyorsun...
peki bu sonuncu viteste ikenmi devir satindeki kırmızı hatta sürmek anlamında herhalde yani allah neverdiyse basmış olmak gibi bişe ozaman.doğrumu anladım?
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
1 mesajda amacına ulaşan topik..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
dragstar. adlı üyeden alıntı
örnek:geçenlerde topkapıdan avcılara saatte 200km. hemde redline.
ne anlatmak isteniyo???
madem topic amacına ulaştı
mecaz anlamlarına da değinelim o zaman
belki de
helva siparişi veriyordur
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
dragstar. adlı üyeden alıntı
peki bu sonuncu viteste ikenmi devir satindeki kırmızı hatta sürmek anlamında herhalde yani allah neverdiyse basmış olmak gibi bişe ozaman.doğrumu anladım?
Devir saatinde Kırmızı ile işaretlenmiş olan yer redline . Hangi viteste olursan ol , Kırmızıdaysan redline'dasın Tehlikelidir bu arada redline'da sürmek motor sağlıgı açısından
[I]::angry2:: Kuşansam da tekrar Demir kanatlarımı , kaçabilsem her türlüsünden dertlerimin , birlikte çığlık atsak gene yollar bitinceye kadar ... ::angry2::[/I]
-
ofc adlı üyeden alıntı
Devir saatinde Kırmızı ile işaretlenmiş olan yer redline . Hangi viteste olursan ol , Kırmızıdaysan redline'dasın
Tehlikelidir bu arada redline'da sürmek motor sağlıgı açısından
kırmızı yerde motoru bağırtmanın zorlamanın tehlikeli olduğunu biliyorum.
yanlız bildiğim şeyin redline demek olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim.
-
geçtiğimiz günlerdede bu konu konuşulmamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
geçtiğimiz günlerdede bu konu konuşulmamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum
cağla sırf cevabını merak ettım onun için gırdım konuya bılgılendık sayende sağol
-
Redline nın bir level üstüde gg dir.
-
askon adlı üyeden alıntı
cağla sırf cevabını merak ettım onun için gırdım konuya bılgılendık sayende sağol
napıyım şimdi cevap verilmiş gayt güzel açıklanmış. sırf laf olsun diye tekrarmı anlatıyım askon
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler