Sanırım arkadaşımız bu pozu tren yolunda üzerine TREN gelirken vermiş. Biraz karışık bir ifade var yüzünde. Yani öküzün trene bakması ile trenden tırsma ile karışık bir korku hali saklı yüz ifadesinde
Sanırım arkadaşımız bu pozu tren yolunda üzerine TREN gelirken vermiş. Biraz karışık bir ifade var yüzünde. Yani öküzün trene bakması ile trenden tırsma ile karışık bir korku hali saklı yüz ifadesinde
DBTYSG
nice :
al bendende o kadar heuheu , [ ( yorum uzun , insan biraz daha kısa vede daha espritüektiel yazardı heuheu bu ne öküz , tren jheuhe ) ] Ama beğendim :geek:
madem kendimizede yorum yapmamı ıstedınız yapak (aklımın ucundan bile geçmezdi)
Adamın şaftı kaymış , fakat yine oldukça yakışıklı heuheu Montuda fena değil hani dainese kadar pahalı olmasada axo falan kalitesinde
Motorun kan grubu ab+
bak denedim ama olmadı heuhue sizde istediginiz gibi yazın yahu benım yazdıgım gibi sizden mi çekincem alla alla yapım yorumlarınızı da kendimizi görek heuhe
tek çümle
forumun delisi.....
bukadar
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
leto, nice
++++11111 abi daha söze ne gerek varleto adlı üyeden alıntı
heheh heryerin bi delisi vardır buranında delisi benim
Yok canım deli falan demeyin. Şimdi gaza gelecek
Deli olduğunu ispatlamak isterse kabul ederiz. BAkırköyde tanıdıklarım var
DBTYSG
abi ne uğraşıyoruz bu adamla ben anlamıyorum ya, daha genç abisi öğrenecek bazı şeyleriiiii
leto, hassie be heuheu genç mişik sen çok mu büyüdün daha agzında lolipop olan günleri ne çabuk unuttun
Eren hep yanlış saldırıyorsun insanlara işte ben bunu diyorum öğreneceksin diye...
en yakın buluşma ne zaman
leto, yaws ne adamsın ya kopartıorsun beni kafadan gövdeden ya
ikiye üçe ayıracam senide haberin yok....
leto, esprimi yoksa sahicimi diyorsun eğer sayici diyorsun kapsama alanı dışına çıkacam
bence en kısa zaman da çıksan iyi olacak..... :violent1:
olm speed böle triger kayışını koparmış sente kaçmış gibi duruyosun birinci resimde
racing racing ve racing.............
ehuhue öyle yaws
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)