49cc ve ehliyet lütfen bakın.!!!!!!!!!!!11
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
plaka çıkıp çıkmadığını bilmiyorum tam olarak araştırmadım
ama eğer elektriklibisikletlere plaka takılıyorsa trafiğe çıkma izinleri olduğundan ehliyette istiyorlar hani polise denk gelirde ehliyet gerekmiyo zaten dersen
in bakıyım 1 sn der motoru alır elinede bi kağıt verir apışıp kalırsın
işyerimde bir bayan arkadaşta var ve plakası ve ehliyeti yok. ve gerekmiyormuş...
ama yine de tam olarak araştırmak lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 AM ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Eleketrikli bisikletlere ne ehliyet gerekiyor ne plaka nede vergisi var,100 cc ve altı motosikletler ise Mtv den muaf sadece ama sürücü belgesi (49cc ye kadar A1 50 cc ve yukarısı ise A2 ) şart
aman paşam kızma yahu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
işyerimde bir bayan arkadaşta var ve plakası ve ehliyeti yok. ve gerekmiyormuş...
ama yine de tam olarak araştırmak lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 AM ----------
aman paşam kızma yahu
Yok yafs estapititi ne kızması nie kızayımki bildiklerimi paylaşmak istedim sadece
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Mersin İl Temsilcisi
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Yok yafs estapititi
ne kızması nie kızayımki
bildiklerimi paylaşmak istedim sadece
canımsın, zaten takıldım öylesine ;)
paylaşmak güzeldir..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Arkadaşlar gerçekten 50 cc scooter 100 cc cup'la aynı oranda bendzinmi tüketiyo ???
Ozaman benim mobilet cup kadar yakıyosa niye şehir içinde mobilet yerine cup kullanırım daha iyi hiç değilse biraz atak ve vitesli bi arkadaş demiştide inanmamıştım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
49 cc ye kadar olanlara''moped''mobilet'' vs (A1) 50cc den yukarısına (A2) <sadece 100cc ye kadar olan motorlarada vergiye tabi tutulmazlar>
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Kardeşim dün 50 cclik motorla ehliyetsiz yakalandı bağlandı motor 650 tl ceza kesildi benden demesi sonra bu 49 cc bu 100 cc deyip yola evraksız koyulmayın motora biniyorsanız evrağınız ehliyetiniz tam olmalı polis bazen insiyatif gösterip geç diyor ama denk gelip bağlattırabilirsiniz delinin birine sonra ağzınız yanar bizim gibi
Yolver gitsin .
-
ehliyet derdinden kurtulmak istiyorsan elektrikli bisiklet alacan :D
-
alemdar2442 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gerçekten 50 cc scooter 100 cc cup'la aynı oranda bendzinmi tüketiyo ???
Ozaman benim mobilet cup kadar yakıyosa niye şehir içinde mobilet yerine cup kullanırım daha iyi hiç değilse biraz atak ve vitesli bi arkadaş demiştide inanmamıştım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ...
50 cc scooter cupla aynı hatta fazlada yakabilir ama Senin mobilet her zaman cuptan fazla yakar mobiletin 2 zamanlı oluşunu ve yağ maliyetinide hesaba katarsan tabi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler