Büyüklerimden tavsiye almak istiyorum ...
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben daha önce çok motor kullandım scoter fln.. şimdi motoru sattım.
Okuyorum lise öğrencisiyim eğitimde yollarda gitmekte zorluk çekiyorum bunun yerine race tipi bir motor almayı düşünüyorum hız peşinde değilim 10 yaşından beri çok ilgim var race tipi motorlara güzel ses çıkartan kaliteli bir motor alcam hayırlısıyla 20 bin den fazla veremem. Ne önerirsiniz ..
Reklamlar
-
Fatih Cihan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben daha önce çok motor kullandım scoter fln.. şimdi motoru sattım.
Okuyorum lise öğrencisiyim eğitimde yollarda gitmekte zorluk çekiyorum bunun yerine race tipi bir motor almayı düşünüyorum hız peşinde değilim 10 yaşından beri çok ilgim var race tipi motorlara güzel ses çıkartan kaliteli bir motor alcam hayırlısıyla 20 bin den fazla veremem.
öğrencisin.. 20 binden fazla veremezsin.. gençsin.. hız tutkunu değilsin.. race seviyorsun.. racede harareti sevmez.. bunlar biraz tezat oldu..
İkinci El :
-----------
R6
R1
GSX-R 600
GSX-R 1000
ZX6
ZX10
CBR600RR
CBR1000RR
hepsi 10 numara motor.. al birini.. bunun nesini soruyosun ki?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Sen elinin altında hazır 20 bin tl var ne alırdın .. onu sormak istedim bende bu motorları araştırdım en kalitelisi hangisidir.. Tecrübem çok ama sizede bir danışmak istedim
-
bana burda ben hız tutkunu değilim ama race seviyorum deme.. o aleti alıpda basmayanı henüz görmedim.. tezatlık burda.. o alet yavaş gitmez.. he illa tavsiye diyosan
R6.. Hırçın, Asil.. favorimdir.. olmadı Suzi GSX-R 600.. tavsiyem ikisinden biri..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Fatih Cihan adlı üyeden alıntı
Sen elinin altında hazır 20 bin tl var ne alırdın .. onu sormak istedim bende bu motorları araştırdım en kalitelisi hangisidir.. Tecrübem çok ama sizede bir danışmak istedim
elinin altında 20 lbin lira var ve öğrencisin...hadi bakalım...
gsx-r 600
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Tşk ederim arkadaşlar inş hayırlısı olur benim için...
-
hacı sen robert kolejine filan gidiyorsun galiba öğrencisin ve 20 bin liran var hoşuna gideni al kazasız sürüşler.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Motorun hızlı olduğunu hacmindenmi anlarız yoksa silindirdenmi arkadaşlar bunlar ne işe yarıyor bir bilginiz varmı..
-
yok içine kaçtane beygir sıkıştımışlar kuyrukları sayarsan belli olur..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
lise örencisisin 20bin verebiliyosun
bn sna bişe diyemiyorum
-
cbr 600 f. bende lise öğrencisiyim ama hiç 20000 tl lik motosiklet bütçem olmadı
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
lise örencisisin 20bin verebiliyosun
bn sna bişe diyemiyorum
ozgurakman adlı üyeden alıntı
cbr 600 f. bende lise öğrencisiyim ama hiç 20000 tl lik motosiklet bütçem olmadı
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
hacı sen robert kolejine filan gidiyorsun galiba öğrencisin ve 20 bin liran var hoşuna gideni al kazasız sürüşler.
herkesin gelir düzeyi aynı olabilecek diye bir kuralmı var bu ülkede ? Kusura bakmayın ama
saçmalımışsınız , ben öğrenciyim bir simit bile almakta zorluk çekiyorum ,sen 20 bini koymuşsun cebine ayaklarını bırakın gençler ,Egoist olmayın bahsi geçen sahış gibi yarın bir gün sizinde evlatlarınız o kadar imkana sahip olabillir kimene bundan ?
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
herkesin gelir düzeyi aynı olabilecek diye bir kuralmı var bu ülkede ? Kusura bakmayın ama
saçmalımışsınız , ben öğrenciyim bir simit bile almakta zorluk çekiyorum ,sen 20 bini koymuşsun cebine ayaklarını bırakın gençler ,Egoist olmayın bahsi geçen sahış gibi yarın bir gün sizinde evlatlarınız o kadar imkana sahip olabillir kimene bundan ?
Usta dalqa geçiyordur adam Ciddiye alıncak bir şey deiL 20 bini olcak...Buraya gelip sorucak ne alayım ?? Biraz bilqi Ver..Hiç Kullandınmı ?? Boyun kaç İlk önce qüvenliğin İstersen 200 milyarlık motor aL 2 gün sonra Ölüceksen ne fayda
-
1)benim önerim ehliyet
2)sesi yüzünden race alınmaz, mp3e kaydet dinle o zaman
3)belliki aney babey zengin, atla taksiye yada şahin+abartı eksoz aldır
ciddiyete gelirsek, bu tarz başlıklara ayarım. çünkü yaş küçük olunca herşey boş, tozpembe geliyo insana. o motoru alırsın, kesin hız yaparsın, birine vurabilirsin, kendinin yada başka birinin hayatına mal olabilirsin.
yaş sınırı sadece fiziksel yeterlilikle ilgilidir, birde işin bu bahsettiğim boyutu var tabi
-
-
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
KyCd adlı üyeden alıntı
öğrencisin.. 20 binden fazla veremezsin.. gençsin.. hız tutkunu değilsin.. race seviyorsun.. racede harareti sevmez.. bunlar biraz tezat oldu..
İkinci El :
-----------
R6
R1
GSX-R 600
GSX-R 1000
ZX6
ZX10
CBR600RR
CBR1000RR
hepsi 10 numara motor.. al birini.. bunun nesini soruyosun ki?
koptum buna...eyw
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
-
-
diyecek birsey bulamadım cvp okuduktan sonra zaten siz herseyı soylemissınız
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
ben hayatımda liseye race motorla giden görmedim komik...liseye gidiyosun ve elinin altında hız yapmayıp okula gitmek için alınan bi race motor olması ne demektir?bence bi ehliyet alıp test sürüşü yaptıktan sonra karar ver
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler