Kuzenin motorunda bende kusacak kıvama gelmiştim ama rüzgarın sayesinde ters reaksiyon çoğunlukla yuttum sayılır.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kendi sorularımı kendim aydınlatıyorum.
dün araştırdım arkadaşlar. Artçının alkollü olmasının bir sakıncası yokimiş yasalarımıza göre.
Fakat yukarıdaki cevaplarda alkollü - sarhoş ayrımı yapılmadan yorumlar gelmiş. 50 promil sınır; 54 promil alkollü sayılıyor mesela! Kastettiğim buydu.. Yoksa daha dengede duramayan bir artçıyı motora almamak 20 kilometre tekerde gitmek gibi bişey olsa gerek! Macera aramaya gerek yok!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
bızım konyada bır arkadaş kendısı ve artcısı alkolluyken kaza yaptı adamlar hastanelık oldu kırsaldayız jandarma geldı bısıkletten duştuk dedıler adam kocaman adamlar ıkı kışı bısıkletemı bındıler dıyerek gulerek gectı bıze sondara arkdaşalar hastaneden cıkınca artcının montunun dugmelerı kopmuş kazada sonrda bıze dugmelerı bulmaya gıdıcegız deyınce bayakı gulmuştuk bu olayda hem artcı hemde motoru kullanan sarhoştu en ıyısı alkollu arac kulanmayalım arkadaşlar
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Alkol tüm kötülüklerinin anasıdır...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)