Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ßu Motor'a Ne YapıLaßilir ? ÖnerileRiniz..

REKLAM ALANI
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Böyle bir uygulama iyi olur. Hatta plakayı iptal edip yerine PSİKOPATIM yazdırıp , sağına ve soluna FEARLESS yazdırısanız , 10 numara olur.

Şaka bir yana , uzun süreli kullanmayacaksanız motorunuzun orjinalliğini bozacak hiç bir masraf yapmayın. ilerde satarken bu yaptığınız extra masraf motorun satış fiyatını etkilediği gibi satışınıda hızlandırmayacaktır. 3000 liralık bir motora 3.000 lira masraf dahi yapsanız o motoru seneye en fazla 2.500 liraya satabilirsiniz. dolayısıyla yaptığınız masrafa yazık . belki reflektörlü bir jant şeridi olabilir.bundan ötesi gereksiz.

İllaki bir şey yapmak istiyorsanız önce kendiniz yeni lastikler alın, bütçeniz buna şu an müsait değilse o lastiklerle kışın veya yağmurlu havalarda kullanırken dikkatli olun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Hayırlı olsun.Sadelik daha hoş durur diye düşünüyorum.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    şu an yok
    kardeşim ne yap biliyonmu şu resime bak ,
    bu resimde jant ile lastiğin birleştiği yer varya işte oraya arkadaş yeşil yapmış , sende motorun gri - siyah ya sende oraya gri folyo yada nikelaj folyo çektir motorun cillop gibi olur tavsiyemdir.
    [B][COLOR="Red"]ADANILIYIK ALLAHIN ADAMIYIK[/COLOR][/B]

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    girileri sökmeye kalkma vernik var üstünde.kötü olur.sonra boyatmak zorunda kalırsın.yukarıdaki resme sakın ha sakın aldanma unutma sen türkiyede yaşıyorsun ve sürüş zevkin hiç kalmaz.rm yazan yerleri sök hava filtresi al bütçem yettiği kadar kask aldım diyorsan xenon a zaten öğrenci parası yetmez.o şekilde bin.
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    şu an yok
    kardeşim bide şanzımanın altındaki grenajda skyjet mi yazıyor onu sök hondanın kini yaz marka olsun anladınmı ben olsam böyle yapardım.
    neyse senin motor nasıl hızı kaç bu motorlar belirli bi hızdan sonra zangırdıyor diyorlar doğrumu ?
    [B][COLOR="Red"]ADANILIYIK ALLAHIN ADAMIYIK[/COLOR][/B]

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...

kankicbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel motor,Bi kaç stickerle daha canlandırabilirsin motoru bence..

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    bence bu hali gayet güzel. tek önerim olacak o da ayak basamaklarını metal yapabilirsin... kazasız sürüşler
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

MEERTT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 rr
    Slm bence motoru komple siyah hale getir xneon tak kırmızı jant şeridi çek on numara sade güzellik harikası olur bnm motru yavaş yavaş dediğim gibi yapmaya çalışıyorum.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence de grileri çıkar gitsin. gaz temizler eğer iz kalırsa. janta siyah şerit çekebilrsin, nerden temin edilir bilmiyorum ama. egzostunda, motorunda vs oynama yapma sakın, bir değiştirdin mi düzen tutturamazsın.

sakin sakin kullan, antalya trafiğinde karşılaşırız belki
    Eywallah Abi İnşallah Karşılaşırız bi gün.. Trafiğe alıştık ama Dikkatı Bırakmamak lazım

Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay kankaaaaaaaaa aldın demek ha.kasklarımız aynı he :D

aynalar süper vallahi.en çokta alıpta aynaları sökmediğin için sevindim.Allah kaza bela vermesin.

bence şasedeki japonca harfler güzel ama baktımda sanırım bazı yerlerde silinmişlik var.onları tazeleyebilirsin diye düşünüyorum.ama depodaki mavi şey uymamış.onu sökersen süper olur motor.

hayırlı olsun
    Teşekkür Ederim kardeşim Çok güzel yorumlar Var Hepsini Toplayıp ortak sonuca Göre Yapıcaz bişeyler

Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bide sport modeller için deişik aynalar satıyorlar onlarada bakabilirsin tbi uyarmı uymazmı bilmiyorum
    ve xenonun güzel durcağı kesn :D
    janta koyu kırmızı bi şert gider :D
    bende çalıstım aldım motoru
    oyuzden çok kıymetlidir :D :D

fikirlerimi aklıma geldikçe yazarım :D
    Xenon, Şerit, Sticker, Şimdiki Planımız böyle Aklına geldikçe yazarsan sevinirim.

Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Böyle bir uygulama iyi olur. Hatta plakayı iptal edip yerine PSİKOPATIM yazdırıp , sağına ve soluna FEARLESS yazdırısanız , 10 numara olur.

Şaka bir yana , uzun süreli kullanmayacaksanız motorunuzun orjinalliğini bozacak hiç bir masraf yapmayın. ilerde satarken bu yaptığınız extra masraf motorun satış fiyatını etkilediği gibi satışınıda hızlandırmayacaktır. 3000 liralık bir motora 3.000 lira masraf dahi yapsanız o motoru seneye en fazla 2.500 liraya satabilirsiniz. dolayısıyla yaptığınız masrafa yazık . belki reflektörlü bir jant şeridi olabilir.bundan ötesi gereksiz.

İllaki bir şey yapmak istiyorsanız önce kendiniz yeni lastikler alın, bütçeniz buna şu an müsait değilse o lastiklerle kışın veya yağmurlu havalarda kullanırken dikkatli olun.
    Doru Söylüyorsun Abi Orjinalını pek bozmamak lazım aslında .. Motor aksamıyla Falan oynama gibi Bi Niyetim Yok zaten motorun değeri nekadar Lastiklere gelince Arka lastiğim Büyük Ön Küçük İyi olduğunu düşünüyorum genede değerlendiriceğim.
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.Sadelik daha hoş durur diye düşünüyorum.
    Teşekkürler
    Alıntı byali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim ne yap biliyonmu şu resime bak ,
    bu resimde jant ile lastiğin birleştiği yer varya işte oraya arkadaş yeşil yapmış , sende motorun gri - siyah ya sende oraya gri folyo yada nikelaj folyo çektir motorun cillop gibi olur tavsiyemdir.
    Şerit yapıcağım Teşekkürler Resimdeki gibi düşürmeyi Düşünüyorum onun içinde Yorum bekliyorum Kullanım açısından Zorluk çıkartırmı acaba

Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    girileri sökmeye kalkma vernik var üstünde.kötü olur.sonra boyatmak zorunda kalırsın.yukarıdaki resme sakın ha sakın aldanma unutma sen türkiyede yaşıyorsun ve sürüş zevkin hiç kalmaz.rm yazan yerleri sök hava filtresi al bütçem yettiği kadar kask aldım diyorsan xenon a zaten öğrenci parası yetmez.o şekilde bin.
    xenon alırım abi Ekim Ayı iÇerisinde alabilirim anca.. Griler Harici Stickerları sokturucem Kotu gozukuyor yoksa..Hava filtresi De Olucak Acaba Toplam nekadar masraf çıkar.. Hava filtresi , sticker , Xenon.

kardeşim bide şanzımanın altındaki grenajda skyjet mi yazıyor onu sök hondanın kini yaz marka olsun anladınmı ben olsam böyle yapardım.
    neyse senin motor nasıl hızı kaç bu motorlar belirli bi hızdan sonra zangırdıyor diyorlar doğrumu ?
    Motorla 120 yi geçmedim Devir Yükseldikçe Titreşim olayı var alıştım Onuda 80 100 ytl arası %80 azaltıyorlar..

Alıntı m.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
    Çok teşekkür ederim
    Alıntı kankicbf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel motor,Bi kaç stickerle daha canlandırabilirsin motoru bence..
    Nerden tehmin edebilirim stickerları ?

Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bu hali gayet güzel. tek önerim olacak o da ayak basamaklarını metal yapabilirsin... kazasız sürüşler
    Teşekkür ederim Ayak basamaklarını düşünücem

Alıntı MEERTT93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm bence motoru komple siyah hale getir xneon tak kırmızı jant şeridi çek on numara sade güzellik harikası olur bnm motru yavaş yavaş dediğim gibi yapmaya çalışıyorum.
    Aleykum selam . Motoru tamamane siyah hale getiririz Ama izi kalır dıyor arkadaşlar ondan korkuyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------

Cumartesi Tüm fikirleri Toplıyarak Bi Gidiceğim bizim ustanın Yanına Resimleri eklerim

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    kişisel fikrim grenjlardaki stickerlere dokunmaman. bence fena değil.. deponun üzerinde de devam etmesi hoş bi hava katıyor. ama onun dışındaki yok f5 miş yok markaymış vb sticker ları komple atabilirsin.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kişisel fikrim grenjlardaki stickerlere dokunmaman. bence fena değil.. deponun üzerinde de devam etmesi hoş bi hava katıyor. ama onun dışındaki yok f5 miş yok markaymış vb sticker ları komple atabilirsin.
    Teşekkürler güzel fikrin için Aynen şuan aklımdada o var..Aslında bi kaç kez fikir değiştirmiştim ama en uygunu bu

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Hayırlı Olsun Bİ Bana Nasip Olmada Şimdide Serce Parmagımım Dansta üstüne Düştü Kırıldı Yine Ertelenmeye Alındı Hay Böyle Hayatın...
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    hayırlı olsun kardeş yalnız plaka nı değiştir.artık antayada plakasının siyah çerçevesi kesik olanları bağlıyorlar. dikkat et
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

vukuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 TrAnSaLp SİYAH İNCİ
    Alıntı alper_satriani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence stickerlarını söksen daha güzel durur
    özellikle şasedeki sickerlarını sökmeyi unutma
    booş kooooooooooyyyy gitsin

Bence yazıları sök.Biraz ince pasta alıp güzelce bir pastala aleti.Sonra reklamcıya gidip güzel sticker yada castrol,repsol,RR... gibi yapıştırmalar çıkart.Ve güzelce yapıştır.Xenon far olayı pek sağlıklı olmuyormuş merceksiz farlarda.Tabi zevk senin.Onun yerine phılıps marka kaliteli bir beyaz ampul alabilirsin.Jantlara yeşil renkte fosforlu şerit çek derim.Ama bir şey rica edicem.Lütfen apaçiler gibi ''gülümsün,canısı,gönlünde yer yoksa ayaktada giderim,suss gibi şeyler yazdırma'Kazasız belasız inşallah güzelmiş kara çocuk.

Motosikleti
    Skyjet 150 F5
    Hayırlı olsun arkadaşım

Öncelilkle orjinal araç her zaman en iyisidir. Satacaksan hiç birşey yapma ama bineceksen önce güvenlik ile ilgili ekipmanlar alman gerekecek.

Bu sadece kask değil eldiven korumalı mont vs önce sensin sonra motorun gelir.

Birde en önemlisi olarak gördüğüm motorun için yan koruma takozları. Hani devirdiğince kırılıp çizilmesin diye takıyoruzya o senin için belki 10 15 tl falan patlar ama daha büyük masraftan kurtarır.

Moturunu sakın boyama stikerları söküyorsanda yerlerine ilgi çekici şeyler yapıştır yada bırak boş kalsın benimki boş duruyor.
    Kazasız belasız inşallah.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi diğer önerileri geçtimde; bu niye?..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    İlginiz için Hepinze ayrı ayrı teşekkürler Gerçekten çok güzel fikirler..Hepsini değerlendiriyorum cumartesiye kadar yeni fikirlerde beklıyorum saygılar

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    benzin koy yağını değiştir bin

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler