Artık benimde motopisikletim var !!!
Reklamlar
-
_ferkan_ adlı üyeden alıntı
Abi airbraşhı yapan adam önce komple sentetik boya vurmuş sonra o desenleri yapmış sonuç 750 tl
Ben olsaydım o parayı vermezdim,bence o parayı hak etmiyor bu çalışma.
hayırlı olsun motorun. güle güle kullan kaza bela görmeyesin
motoru kullanmayı öğrenmek istiyorsan. hele hele düşmeden. benden sana tavsiye kaldırırken gazla oynama. debriyajla oyna bu işin tekniği bu
gaza az fazla dokunursun moto öne doğru atılır sen de gidonu daha da sıkı tutmaya çalışırken elin gaza yüklenir ve kendini yerde bulursun
kalkmayacağını anladıkça debriyajı sık geri.
bir de en güzel risksiz öğrenme şeklin. rölantiyi arttırıp gaz koluna dokunmadan debriyaj bırakarak motorun kendi kendine hareket etmesidir.
şimdi bir motosikletçiye git rölantiyi 3500 devire arttırt. ve gaza basmadan stop ettirmeden kalkışının güzelliğini izle. 1 hafta sonra geri rölantiyi düşürtürsün.
veya sen kendin rölanti vidasını az çevir
Reklamlar
-
vayy 750 mi...yuh...ula o motor 1500 gayme zaten...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
vayy 750 mi...yuh...ula o motor 1500 gayme zaten...
bilemedin 1750
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
hayırlıuğurluolsun kazasız belasız ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun motorun. güle güle kullan kaza bela görmeyesin
motoru kullanmayı öğrenmek istiyorsan. hele hele düşmeden. benden sana tavsiye kaldırırken gazla oynama. debriyajla oyna bu işin tekniği bu
gaza az fazla dokunursun moto öne doğru atılır sen de gidonu daha da sıkı tutmaya çalışırken elin gaza yüklenir ve kendini yerde bulursun
kalkmayacağını anladıkça debriyajı sık geri.
bir de en güzel risksiz öğrenme şeklin. rölantiyi arttırıp gaz koluna dokunmadan debriyaj bırakarak motorun kendi kendine hareket etmesidir.
şimdi bir motosikletçiye git rölantiyi 3500 devire arttırt. ve gaza basmadan stop ettirmeden kalkışının güzelliğini izle. 1 hafta sonra geri rölantiyi düşürtürsün.
veya sen kendin rölanti vidasını az çevir
Teşekkürler tavsiyeleriniz için dediğiniz gibi debriyajla kullanmaya çalışacam.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız asfalt yüzü görmeden kullanmayı nasip eder umarım
bu arada avatarındaki alucard'dan hellsing izlediğin belli oluyor
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
hayırlı olsun kaza bela görmesin tekerin düz bassın
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
-
Hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.
-
güzel motor kazasız belasız.
-
-
hayırlı olsun motopisketin :D kazasız belasız sürüşler
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
-
allah kaza bela rast getırmesın ferkan,
umarım sende çabuk gaza gelenlerden olmazsın
Hayırlı Uğurlu Olsun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
allah kaza bela rast getırmesın ferkan,
umarım sende çabuk gaza gelenlerden olmazsın
Hayırlı Uğurlu Olsun...
Teşekkürler ALLAH razı olsun serkan abi inşallah kıçı başı dağıtmayız
-
hayırLı oLsun...ALLAH kazasız beLasız sürmeyi nasip eder inşaLLah...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
Hayırlı olsun,tekerin düz bassın.
-
Hayırlı olsun güle güle kullan Allah olmayanlarada versin
-
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
-
Hayırlı olsun ALLAH cc kaza bela vermesın...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler