koptum ya manyak süper bişey olmuş helal
koptum ya manyak süper bişey olmuş helal
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Şimdi kendimi daha kötü hissetmeye başladım. Burada yazılı olan tanılardan bende birkaçtanesi mevcut. Derhal motoruma binip, motoru olan birkaç arkadaşımı toplayıp derhal motosiklet bayisine gitmem gerektiğini düşünüyorum.cherrycherry çok güzel olmuş çok çok teşekkürler aylaşım ve emeğin için
34 EU 191
harika olmuş elinize sağlık
www.sahildenturkiye.com
beğendiğinize sevindim arkadaşlar... güle güle okuyun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Emeğine sağlık. Gerçekten güzel bir yazı olmuş.
Keyifle okudum
süper ya gerçekten, çok güldüm
şunu bi güncelleyivereyim barime
güncellemen iyi olmuş.ama bendeki hastalığa denk gelen bişey bulamadım.uzun zamandır hem motosikletim hem de arabam var.10 sene öncesine kadar bazen içten yanmalı motorsuz kaldığımda eroinman gii ne yapıp edip bir içten yanmalı bulmaya çalışıyordum.ama mobilet ama bi arkadaşın arabası ama bir motosiklet.bu içten yanmalılardan bulamazsam kömürlükteki tekne motorunu çıkarıp varilin içinde bir kaç saat çalıştırır kurcalar onun sesi ve titreşimleri eşliğinde egzoz kokusuyla kendime gelirdim.benim bu içten yanmalı bağımlılığımın tıptaki adı nedir hocam??
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
harıka olmuş bende başlığı görünce dedım acaba nasıl hastalanıyoruz dıye ama bunlardan daha cıddı rahatsızlık varmı yaaa süper tanımlamalar olmuş yalnız bütün gün motosıkletın üzerınde olupta hala motosıklet dıyenlere nasıl bır tanım lazım acaba
Şu bir gerçekki,tabi bendeki gerçek bu
Motorun yağını değiştirdiğimde,elime sinen o şanzıman kokusu ''aman yarabbi,tarifi olmayan birkoku''parfümü olsa satın alırım
Ellerimi sabunlamadan sadece suyla yıkayıp,akşama kadar öyle gezdiğimi bilirim,sırf o kokuyu sürekli alabilmek için
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Konunun hortladığı iyi olmuş.
3- TANSİOKTAN hastalığı bende de var. Ruhsata adım işlendi ama hastalık geçmedi.
Doktor Sabah, Akşam 95 oktan benzin koklayacaksın dedi. Şuan iyileşme evresindeyim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
ÇOk güzel tebrikler
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
bende MOTOKRONER ZAAFİYET var sanırım. geçen gün arkadaşla pide kuyruğunda bekliyorum. bi tane racing geçti 2dk daha toplayamadım kendimi daha sonrasında arkadaşın uyarısıyla muhabbete devam ettik :D
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
İnanmıyorum. Bende MOTOGLOBİN vaaar
Gayet iyi görünüyorum aslında ama
'' Honda CBR 600RR '' :joker:
biraz da gülmek lazım
ne çok eğlenmişim yahu...
Hocam gerçekten süper 10 üzeriden 9.90 :D akşam akşam iyi geldi
bende de biraz MOTOKRONER ZAAFİYET lik var sanırım motor sesi duyayım hemen bakarım nasıl birşeymiş diye
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
hahah çok iyiydi abi ya
harikaaa ellerine sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)