Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kılıt hakkında sorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Var
    Alıntı ugur volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen neyin müdürüsün peki
    lucas senin yazılarını yakından takip ediyorum ve beğeniyorumda ama senlen burda bunu tartışmak istemem.

[/COLOR]

Diyorsun?????
    Ozaman coq un actigi topikleri yada yazdigi yorumlari okumamissin sanirim.
    Konularla pek alakasi olmaz diyorsun..
    Ozaman biraz arastirmani öneririm sana.
    Okuyorum dostum saol önerin için.[/QUOTE]

aslinda sende haklisin. Adamin actigi hicbir topic bes para etmez..
    Bu adami neden tutarlar burada bende anlamis degilim..
    Su actigi konulara bir bakin..
    Sadece birkaci..

http://www.motosiklet.net/forum/tazi...aha-gitti.html

http://www.motosiklet.net/forum/fayd...edilenler.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gorevler.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ugur volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600+150=750 CBF
    Çok üzüldüm özürmü dilesem acaba

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence dile özür dilemek bir erdemdir herkes dileyemez.

Bu arada 'i' lere özgürlüğünü verelim arkadaşım.

Kilit konusunda ise tek kilide güvenme derim. Bende bir kaliteli bir de kalitesiz var, özellikle yabancı mekanlarda her ikisini de takıyorum. Kalitesiz olan şifreli, parmak kalınlığında ve bisiklet kilidi, çünkü bisikletçiden almıştım. Amaç hırsızı yıldırmak, yoksa tüm arkadaşların dediği gibi kafaya taktı mı açmayacağı kilit yok bu dna'ları suç dolu organizmaların..
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Remzi ve Lucas;
    Ben kendimi gerek duyarsam savunabilirim.

Eleman muhattabim degildir.
    Bu nedenle sizin de tartismaniza gerek yok.

Kendisine de daha once ayar çekmistik.

Biz amacimiza ulastik.

Turkçeyi duzgun kullanmaya basladi.

Fakat bize dusman oldu.
    Varsin olsun.

Kiminle muhattap oldugunuzu anlamaniz için iki alinti yapacagim.

Bu arkadasin biz ayar çekmeden once ki Turkçesi.

arkadaslarr ben cok sıkıntılıyımm bu yolda gezen animallardan ve cözüm de buldum kendi kendimee belkş yanlıs ama belkide doruu bunu sizlerle paylasamk istedimm gercii hepimizin buyuk sıkıntısı ama bunlara durr demekk gerekk artıkk.
    en son basımaa gelenn olayı söle anlatayim gecee bakırkoy istikametinden topkapiya giderkn e 5 cıkmadım yan yoldan gidiyorum.ilerde e 5 ten veliefendi yanyola dönusundee ben düz gitmek isterkenn önumdeki mini otobus yuzunden sola dönemiyorkenn en soldann gelenn fiat mareaa aracc sert bisekildee frenn yaparakk bagırdııı
    bende cevap verdimm yanınaa gelerekk sonraaa banaa aracın içerden cıkardığıı bira kutularıınıı fırlattıı vee arkasındaa tuttuu herif sahilyoluna gidecekkenn benlen uğrasmaya basaladıı benn onuu gecmek istiyorumm o yolu daraltıyorr neyse ben bunu gectimm bu seferr arkama yaklasıpp değdirmek istiyor tamponunu ben kacıyorumm o kovalıyorr tabii bu aradaa doluu bira kutusu fırlattı genee cok sukurr ıskalıyorduu neyse dedimkii kendi kendimee bosver urasmaa ALLAHINDAN bulsunn dedimm merter cıkısndaa ani bir hareketlee e5 girdimm sonraaa ordan uzaklastımm cok sukurkuu bu animaldan kurtulabildimm buu ilk değii daha öncede geldi basıma amaa bölesii değill.
    bende diorumkiii egerr yanimdaa bujii olsaaa hiç tereddütsüzz ön camınaa fırlatırdımm ondann sonrasını dusunmek bilee istemiyorumm gercii cokk kotuu amaa bencee hakediyorlarr hattaa yanımda bulundurucam bu animallar içinn. dusuncemm buu onlarr nasıl bizimm canımızı hiçe sayıyorlarsaa bende sayarımmm.
    düşüncelerinizi için tesekkür ederimm.
    Bu da ayardan sonra...

Güzel gezi olmus,tabi resimleride unutmamak gerekir.Emeklerinize sağlık.
    Ayrıca son karedeki trafik polisinin kırmızı işıkta beklemesi ayrı bir güzzellik bizim burdaki polislerimizin malesef birçoğu durmuyor.......
    Gordugunuz gibi yaptigimiz ayar ise yaramis.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

ugur volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600+150=750 CBF
    Benim sana karşı bir düşmanlığım yok bunu bilmeni isterim.Fakat bazı yazılarında konudan çok türkçeyle ilgileniyorsun bu da beni rahatsız ediyor.
    Madem bu kadar çok seviyorsun dilmizi gel de kendi vatanında gönüllü öğetmenlik yap hem sen kazan hemde milletin kazansın, senin gibi büyük bir öğreteciyi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Remzi ve Lucas;
    Ben kendimi gerek duyarsam savunabilirim.
    Peki şimdi bu anlam veremediğim tavrını nasıl savunacaksın bana karşı sayın hocam? Kimseyi savunma güdüsüyle yapılmış birşey, veya yazılmış cümleler değildi, yanlış gördüğüm bir düşünceye karşı bizzat kendimin savunmasıydı.
    Uzun süredir tanıdığım ve görüşlerine, fikirlerine önem verdiğim bir insanın bir başkası tarafından yanlış lanse edilmesini savunmak bence yanlış birşey olmasa gerek. Neyse ben yazılanları farklı bir bakış açısı ile okuyup, yanlış algıladığım düşüncesiyle kendi adıma konuyu kapatıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

sen neyin müdürüsün peki
    lucas senin yazılarını yakından takip ediyorum ve beğeniyorumda ama senlen burda bunu tartışmak istemem.
    Sanıyorum savunma bakanlığı sözcülüğünü üstlenmişim ama bu makama geldiğimden benim haberim yokmuş
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaslar topıc bıraz garıplesmıs sorunlar olmus sanırım buyutmeyelım bence.
    ve bu kılıtı kullanıyorumsorun yok. bıde alarm taktırıp dısk kılıtı alcam dısk kılıtını onerırmısınız tam lastık kıtlenmısmı oluyor?

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam yurt dışında Türkçeyi unutturmamaya çalışıyor, sen Türkiye topraklarında Türkçe'ye karşı isyan bayrağı dikiyorsun. Sende polemik müdürü olmalısın MT'nin?
    abi sonuçta burası bi forum adam ''i'' yerine ''ı'' yazmış ne var bunda bu kadar üstüne düşülecek?Anlaşılabilen bi dille yazması yeter dimi?Konuşurken i yerine ı kullanmıyordur heralde türkçeyi katledicek bi olay yok yani
    Love mods hate racism

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler