Yolculuk yaparken kaskınızın camını kapatın..! ÖNEMLİ!!!
Reklamlar
-
Slm 27.09.2009 tarihinde altta resmi bulunan STM Marka RaZoR model kaskım ile İstanbul\Fatih'ten yola çıkıp İstanbul\Bakırköy İlçesine giderken camı olmadığı için e5 te yol alırken gözüme birşey kaçtı bende sinek felandır diye fazla önemsemedim 28.09.2009 ise sabah gözümü açamıyordum göz doktoruna gittiğimde ise gözümün içine metal bir parça kaçmış dedi. ine ile 15 dk uğraşmasının sonunda çıktı. ama pas yapma ihtimali çok yüksek olduğu için 3gün kapalı kalacak dedi doktor LÜTFEN SİZEDE AYNI DURUM OLMASINI İSTEMİYORSANIZ..!
UZUN YOLCULUKLARDA KASKINIZIN CAMINI KAPAYAINIZ.
Reklamlar
-
bu her zaman için söylenen uyarılan bir konudur
kazaya sebep olabilir bu şekilde yaralanmalara sebep açabilir
vizörünüzü her zaman kapalı tutunuz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Bu kaska derhal bir vizör aranıyor.
-
dediğinin yanı sıra sinek biLe çarpsa şişirir haberiniz oLsun...
önemLi bir konuya değinmişsin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
MEERTT93 adlı üyeden alıntı
Bu kaska derhal bir vizör aranıyor.
benim sana taviyem daha iyi bir kask alman yönünde olucaktır?
alıcağın kaskın özellikle dot veya ece sertifikalı olmasına dikkat et
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
kaskına arı girip sokulan arkadaşım var gerçi onunki vizörsüz cross kask ama . Boşuna koymuyorlar vizörü .
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
Geçmiş olsun.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Teşekkür ederim....
3Gün motra vede adiyorum ona çok üzüldüm işte
-
Seyir halindeyken benim kaskın içine arı girmişti bir keresinde, neyseki soğukkanlılığımı korumuş ve elimle yanak pedi üzerinden alıp dışarı atmıştım kazasız belasız.
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Seyir halindeyken benim kaskın içine arı girmişti bir keresinde, neyseki soğukkanlılığımı korumuş ve elimle yanak pedi üzerinden alıp dışarı atmıştım kazasız belasız.
Birazda şanslıymışsın .Arı tembel bir arıymış demek.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Ucuz atlatmışsın.
Geçmiş olsun.
İyi bir kask almaya bak.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Birazda şanslıymışsın .Arı tembel bir arıymış demek.
Evet, o da sersemledi sanırım bir anda kendini kaskın içinde bulunca. Zaten olay 5 sn.de oldu bitti. Kendine gelseydi bu kadar şanslı olamayabilirdim.
-
m.s adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun...
teşekkürler
-
arı sokması demeseniz olmazdı dimi..!
yine aklıma geldi ne gündü bee!!! uff sanki o anı tekrar yaşadım..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Arı sokması bir yana , yolculuk halindeyken kazaya sebebiyet verecek bir çok tehlike sizi bekliyor eğer vizörünüz açık yol alıyorsanız...
Önünüzdeki aracın fırlatacağı bir cisim gözünüze girerek arkadaş gibi görememenize , hatta kör kalmanıza neden olabilir. Bunu yanında dengenizi kaybererek düşebilirsiniz.
Önünüzdeki kamyonun kasasından dağılan toz toprak gözünüze girerek kör sürüşü yapmanıza sebebiyet verebilir.
Bir aracın camından atılan yanan sigara izmariti suratınıza denk gelebilir.
Bir aracın tekerinden seken zeytin çekirdeği büyüklüğünde bir taş suratınıza çarptığında sizi hüngür hüngür ağlatabilir.
Bunlar tecrübe edilmiş şeyler.
-
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu zaten uyarıya gerek olmayan bir konu bence ben kask takıpta vizörünüm acık gittigimi hatırlama zaten biraz hızlandımmı rüzgar rahatsız eder ve her an herşey gelebilir insanın başına
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler